פותחים שנת לימודים ב-
אנשים

פותחים שנת לימודים ב-../images/Emo43.gif אנשים

מהן ההטבות הכלכליות שמציעה האגודה לסטודנטים? למי פונים כאשר נתקלים בבעיה עם המרצה או עם מזכירות החוג? מה צריך לעשות כדי לקבל מלגה תמורת פעילות חברתית? האם יש ארוחות מסובסדות בקפיטריות? לרגל פתיחת שנת הלימודים האקדמית, שחר בוצר, יו"ר אגודת הסטודנטים של אוניברסיטת תל אביב, יגיע בין השעות 19:00-20:30 לפורום אוניברסיטת תל אביב, ישיב על שאלותיכם ויסביר למה לסטודנטים בת"א כדאי להצטרף לאגודה. בואו לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1729&MessageId=134713384
כמו כן, לרגל פתיחת שנת הלימודים נזמין את כל הסטודנטים, המורים וכל מי שרק רוצה לבקר ולהשתתף בפורומים באשכול לימודים והשכלה גבוהה: http://www.tapuz.co.il/forums/forumsListNew.asp#cat32 בהצלחה!

mimes17

Well-known member
שאלה...

איפה זה מופיע? את יכולה אולי לצטט לי מה הוא אומר?

t r e c o o l

New member
הנה:

Michelle: First of all, parents around the world need confirmation on this: You’re Jewish? Adam: Mm-hm. Michelle: Why are we not Be-fris? We could take Bas Mitzvah classes together! You name it, anything. Come to Israel with me this Summer! Adam: Oh my god, what’s it called… Birthright? Michelle: Yes. I did it! I couldn’t turn down the free trip. Adam: Was it cool? Michelle: Well, I was the tallest person in the whole country, but yeah, it was great! Adam: Did you plant a tree? Michelle: No, me? Trees? Come on. I ate some hummus, got a tan. Did you know that they actually play you on the radio over there? Your “Mad World” cover is an international sensation. Adam: Really, in Israel? Michelle: I swear to you.

t r e c o o l

New member
תהיה..

למה בשביל להיות עבד עיברי אותנטי הוא צריך להיות כהה?.. מה זה הסטיגמות האלו.. חיוביות:הוא נראה כ"כ חמודייי כאן, אהבתי איך שהוא משתף את הצלם

mokasosex

New member
העבדים העברים במצרים היו כהים,

שעות עבודה רבות תחת השמש הקופחת, לא עושות בן אדם בהיר יותר. הוא לא התייחס למושג ישראלי - יהודי, אלא עברי. יש הבדל עצום בין שני המושגים. אין כאן שום סטיגמה

mayarel

New member
למה סטיגמות.. נכנס לדמות..

מין הסתם באותה תקופה באמת היו רק כהי שיער..

mokasosex

New member
זאת ועוד, יש טענה לפיה היהודים הבהירים

הם בכלל "קוזרים ממומרים" . אני לא רוצה לחשוב ככה, כי אני רואה בעצמי יהודייה מדורי דורות, אבל שואיין.

mayarel

New member
זה כל כך לא רלוונטי לכלום..

עברו מאות שנים מאז. מה שמשנה זה כאן ועכשיו.

mokasosex

New member
אמנם זה לא רלוונטי,

אבל אני בתפיסה שלי רואה עצמי כצאצאית של אברהם, שהיה הראשון שחפש את המשמעות של האלהות. לא תופסת את עצמי כצאצאית של מלך שהחליט בכח להמיר את הדת של כל בני עמו למטרה זו או אחרת.. מעוניינת להסתכל על זה ככה, למרות שדת היא לא גורם חשוב עבורי, המניעים של המעשים כן.

למעלה