פותחים שנת לימודים ב-
אנשים

mayarel

New member
../images/Emo24.gif מודה שאני מרגישה את עצמי

כצאצאית של המשפחה שלי ולא כסוחבת על גבי שנות היסטוריה. אזרחית המדינה בה אני חייה והעולם בו אני נמצאת.

mokasosex

New member
../images/Emo24.gifאני תמיד יוצאת כלכך כבדה בתפיסה שלי

אבל כזאת אני עם הזמן אני משתחררת, לאט ובהדרגה. אני משום מה עוד לא מרגישה אזרחית של המדינה הזאת, לא תרמתי משהו שיגרום לי להרגיש ככה.

t r e c o o l

New member
אוי נו זה שטויות

הייתי בטוחה שהקוזרים זה מהתכנית של איכקוראיםלו מאיפה אפשר לדעת שהעבדים היו כהים? שטיוית לפי דעתי.

mokasosex

New member
לא, הוא לקח את זה ממאמרים אשר מבוססים

על מכתבים, שמלך קוזר שלח לשליט יהודה או משהו בכדי לגייר אותם. בסוף באו וגיירו אותם. לדעתי שהייה ממושכת בשמש הקופחת של מצרים הופכת אנשים לכהים במיוחד. העברים במצריים חיו שנים רבות עוד לפני השיעבוד ועל כן הם גם עברו שינוי פיזיולוגי במהלך הדורות, על מנת להתאים עצמם לסביבה החמה (לפי דעתי). בייחוד שהעברים של אותה תקופה, הם לא היהודים של היום. לא הייתי לוקחת את האמירה הזאת באופן מקטלג.

t r e c o o l

New member
חח מירב תגידי, את בטוחה שאת בת 14?

טוב, גם אם זה נכון, עבר כ"כ הרבה זמן מאז, הם בטח התערבבו בינהם..

mokasosex

New member
לא עוד 13 ימים 15 ../images/Emo6.gif

אז יש חלקיק ממני שנכפתה עליו היהדות. בטח בגנים, אבל רק מאחת השערות וגם הן נושרות בלי סוף :)

mayarel

New member
הסבר- מה הוא רוצה:

הוא חושב שזו טעות מצד חברת התקליטים של אדם, לכך שTFM היה הסינגל הראשון שבו שומעים את אדם כעצמאי מאידול. הוא טוען שהיות ובכמה הזדמנויות אנשים שונים ובינהם אדם ציינו שזה לא הסיגנון של הדיסק שלו, שיכול להגרם לאדם נזק בכך שזה יוצא לפני הסינגל. שזה שיר מאוד לא עכשוי ולכן מטעה בתפיסה של אדם כאומן שכן רוצה להיות עכשיוי. דעתי- הפלטפורמה שהשיר הזה נותן מצויינת. לא מתה על השיר. הייתי משנה בו הרבה דברים מודה, אבל בא לי שכמה שיותר אנשים יכירו את אדם כי ידחפו אותו מנגנונים חזקים. משם נראה מה יהיה.

lama ken

New member
../images/Emo6.gif

אין עליו. הוא תוהה למה לשחרר כשיר ראשון משהו שלפי ההבטחות לא מייצג את המוזיקה שאדם הולך לעשות ועלול ליצור רושם מוטעה לגביו אצל מי שלא מכיר אותו מאיידול. יש בזה משהו. אבל אני מאמינה שבסופו שלדבר זה לא ישנה הרבה.

../images/Emo207.gifמחר נראה הצצה לקליפ של TFM !!!!

@BradBessey ET Adam Lambert Flash: ET has your first look at his new music video- "TFM" from 2012. We go behind the scenes tomorrow night! אעעאעאעאעאעאא

למעלה