../images/Emo41.gif הערה קטנה בכל עניין המצגת ../images/Emo41.gif
אני לא חושבת שכדאי לבסס אותה רק על תמונות ומסרים אמוציונליים בלבד. אל תשכחו מה הטיעונים שעומדים מולנו, וכנגדם - עלינו להילחם ולהציג מסרים
עינייניים, אמפיריים, ולא אמוציונליים. נכון שהנושא הוא רוויי אמוציות עבורנו, וכל ילד (בעיקר של כל אחת מהפורום - מעורר עוד יותר אמוציות) אבל, יחד עם זאת, כאשר עומד מולנו טיעון או תמונה של ילד חולה סרטן שנחסכת ממנו תרופה על-מנת לממן טיפולי פוריות.... במסר כזה אנחנו יוצאים רק נפסדים. אם כבר יוצאים במצגת - חשוב, בעיניי, שהיא תהיה עיניינית, ותתבסס על נתונים אמפיריים, שיוכיחו
שהחלטת האוצר היתה שרירותית. בלתי מבוססת. ולא נתמכת ע"י שום נתון רפואי-אמפירי. אל תיסחפו לאמוציות, כי ניצבים מולנו מסרים אמוציונליים לא פחות, ואף יותר. תציגו עובדות. הוכחות. ראיות. נתונים אמפיריים, שלאחר הטיפול החמישי - ההצלחות הן רבות (ואפשר כמובן להציג את תוצאותיהם היפות
). במקרה שנציג תמונה של ילד מתוק ונאמר בקול כואב "שאנחנו לא נוכל ללדת אותו" - תמיד יוכלו להציג מולנו תמונה של ילד חולה סרטן שלא יוכל לקבל טיפול ולהחלים. ובסדר העדיפויות - ברור למי תינתן העדיפות. שימו לב לתגובות המתקבלות במאמרים השונים. אנשים לא מכירים נתונים לגבי הפרייה חוץ גופית. וחשוב, לסבר את אוזניהם בנתונים אלו. להציג את האוצר באור מגוחך, כמי שבכלל לא בוחן דברים טרם החלטת החלטות. זוהי דעתי, בכל אופן. ובאופן אישי אני יכולה לומר שאילו לא הייתי מעורבת בטיפולי הפרייה, והיתה מגיעה אליי מצגת אמוציונלית בלבד - זה לא היה משאיר עליי את אותו הרושם כמו נתונים אמפיריים, ועובדתיים, השונים לגמרי מאלו שמציג שר האוצר. והמדברים על התהליך המייגע כשלעצמו, ועל העובדה שיש הצלחות רבות גם מעבר לטיפול החמישי (ואז להראות את ההוכחות...)