פותחת הודעה-ומעלה רעיון

יובל@

New member
רעיון המצגת הוא נהדר

יש לי רעיות לגבי התמונה האחרונה במצגת - להציג תמונה של זוג או משפחה אבל במקום תמונות הילדים להשאיר מקום ריק, מושחר. ולכתוב משהוא כמו "הזוג הזה ישאר זוג, הם לא יהיה משפחה, לקחו מהם את הזכות להורות! יובל

חן123

New member
אשפר לשלוח לי למייל?

אני אנסה להכניס את זה (או נוסח משופר)

חן123

New member
אי אפשר לשלוח את הקובץ

מי שרוצה לראות שישלח לי מייל במסר ואני אשלח לו חן

חן123

New member
שלחתי את המצגת לאי מיילים המועטים

שיש לי, שזה ליאור וחנה, מיכל@, וסוכריה. מי שרוצה עוד לראות ולתת הערות בונות אנא שילחו לי את הכתובת מייל שלכם חן

חן, שלחתי וכנראה יש בעיה...

אז הנה כתובת המייל שלי למשלוח: [email protected]

Franz

New member
המגע-פיגוע 2000 תינוקות

להמחיש את המגע-פיגוע הנורא ביותר במדינת ישראל 2000 תינוקות, משפחות הרוסות ואנשים פצועים אנושות בנפשם. מעניין אם האוצר או מנהיג הקפיטליזם הקיצוני (נתניהו) יפיץ לעיתונות הודעה בדבר לקיחת אחריות.

מיכל @

New member
לא!!

זוהי לא מלחמה כוללת שבה כל החוקים נזרקים מבעד לחלון. אנחנו חייבים לכלכל את צעדינו בקפידה, ולא להרגיז את האנשים שאנחנו הולכים אח"כ לבקש מהם טובות. התלהמות זה טוב לשיחות בינינו. כלפי חוץ אנחנו צריכים להיות תקיפים, הגיוניים ומעוררי אמפתיה, לא מחרחרי ריבים. והאמת? זו רק דעתי האישית, אבל אין מה להשוות.

מיכל @

New member
מה יהיה? אני לא אעבוד היום../images/Emo10.gif

חן, שלחתי אלפי תיקונים במייל. קיבלת? (אל תיעלבי
אני טובה בביקורת, לא בבנית דברים מ-0
)

העין ה 3

New member
הרעיון נהדר! והנה עוד הצעות

אפשר לשלב איפשהו ילד בן 3 בערך, ששואל את אמא שלו: אמא, למה לנו אין תינוק? אולי מישהו יכול להמשיך את הרעיון בתשובה שהאמא תענה. חוץ מזה, הייתי מוסיפה גם סבתא שמספרת איך הילדים שלה התחתנו, מחלק כבר יש נכדים ואילו מבן/בת אחד/ת כבר כנראה שלא יהיו לה נכדים בגלל הגזירות החדשות. אפשר גם להוסיף עץ משפחה ולהדגיש שענף אחד כרות ואין לו המשך. כך נראה שהמאבק הוא לא רק של אותם זוגות שעוברים טיפולים, אלא של כל האוכלוסיה.

חן123

New member
../images/Emo41.gif לכל מי ששלח לי בחצי שעה האחרונה

אני עובדת על שיפורים כרגע, אשלח את המצגת המתוקנת בהמשך לכולם חן

kasa

New member
רעיון מצויין ../images/Emo45.gif

לדעתי, עדיף להתבסס במצגת על נתונים סטטיסטיים ואמפיריים - כמו למשל, שב-5 טיפולים יצליחו רק כ-50% מהזוגות. עד הטיפול ה-14 יצליחו יותר מ-90% מהזוגות וכד'.... זה מציג את עמדת האוצר כבלתי מבוססת על נתונים אמפיריים, ומגוחכת. אני בעד תוכן עובדתי, ומעשי, ולא בעד תוכן אמוציונלי, כי בקיצוץ בסל הבריאות - אין גבול לאמוציות (והאמוציות שלנו מתגמדות מול אמוציות של ילד חולה סרטן שרוצה לחיות). לכן, חשוב לדעתי, להציג נתונים עובדתיים. אני חושבת שנתון כמו "עד הטיפול ה-14 יצליחו יותר מ-90% מהזוגות" הוא נתון, שאומר הקביעת 5 טיפולים בלבד היתה קביעה שרירותית, וחסרת כל הגיון. יופי של רעיון.

קאסה, מה שכתבת מעולה בעיני

אבל אני חושבת שצריך להיות חכם בלבצע שילוב עדין ומתוחכם בין פניה לצד הרגשי ופניה וניגוח של העובדות (קצת כמו בתשדירי בחירות).

kasa

New member
../images/Emo41.gif הערה קטנה בכל עניין המצגת ../images/Emo41.gif

אני לא חושבת שכדאי לבסס אותה רק על תמונות ומסרים אמוציונליים בלבד. אל תשכחו מה הטיעונים שעומדים מולנו, וכנגדם - עלינו להילחם ולהציג מסרים עינייניים, אמפיריים, ולא אמוציונליים. נכון שהנושא הוא רוויי אמוציות עבורנו, וכל ילד (בעיקר של כל אחת מהפורום - מעורר עוד יותר אמוציות) אבל, יחד עם זאת, כאשר עומד מולנו טיעון או תמונה של ילד חולה סרטן שנחסכת ממנו תרופה על-מנת לממן טיפולי פוריות.... במסר כזה אנחנו יוצאים רק נפסדים. אם כבר יוצאים במצגת - חשוב, בעיניי, שהיא תהיה עיניינית, ותתבסס על נתונים אמפיריים, שיוכיחו שהחלטת האוצר היתה שרירותית. בלתי מבוססת. ולא נתמכת ע"י שום נתון רפואי-אמפירי. אל תיסחפו לאמוציות, כי ניצבים מולנו מסרים אמוציונליים לא פחות, ואף יותר. תציגו עובדות. הוכחות. ראיות. נתונים אמפיריים, שלאחר הטיפול החמישי - ההצלחות הן רבות (ואפשר כמובן להציג את תוצאותיהם היפות
). במקרה שנציג תמונה של ילד מתוק ונאמר בקול כואב "שאנחנו לא נוכל ללדת אותו" - תמיד יוכלו להציג מולנו תמונה של ילד חולה סרטן שלא יוכל לקבל טיפול ולהחלים. ובסדר העדיפויות - ברור למי תינתן העדיפות. שימו לב לתגובות המתקבלות במאמרים השונים. אנשים לא מכירים נתונים לגבי הפרייה חוץ גופית. וחשוב, לסבר את אוזניהם בנתונים אלו. להציג את האוצר באור מגוחך, כמי שבכלל לא בוחן דברים טרם החלטת החלטות. זוהי דעתי, בכל אופן. ובאופן אישי אני יכולה לומר שאילו לא הייתי מעורבת בטיפולי הפרייה, והיתה מגיעה אליי מצגת אמוציונלית בלבד - זה לא היה משאיר עליי את אותו הרושם כמו נתונים אמפיריים, ועובדתיים, השונים לגמרי מאלו שמציג שר האוצר. והמדברים על התהליך המייגע כשלעצמו, ועל העובדה שיש הצלחות רבות גם מעבר לטיפול החמישי (ואז להראות את ההוכחות...)

למעלה