פותחת לכם שאלה לדיון

yaeli4

New member
פותחת לכם שאלה לדיון../images/Emo11.gif

פותחת ובורחת... בערב אחזור בתקווה שיש חידושים. יש לי חברה, שנשואה מחדש, והאקס שלה גם נשוי מחדש. הם מבלים יחד, שני הזוגות וכל הילדים, בחגים כמו לילות סדר, ראש השנה וסתם לילות שבת אם מתחשק להם. כלומר, חוגגים לילות סדר וחגים אחרים ביחד. לפעמים גם יוצאים לטיולי שבתות ביחד. אותי, באופן אישי, זה מזעזע. ברור שאני עושה השלכה שקשורה באקס האישי שלי, שאני לא יכולה לסבול לראות אותו בדלת אם הוא לוקח את הילדה, כך שבוודאי שלא לשבת איתו ליד אותו שולחן, אבל גם אובייקטיבית, כשאני חושבת על זה, אני נגד. אני חושבת שנגמר פרק, צריך להמשיך הלאה בהפרדה מלאה בעיקר בשביל הילדים. אין לי ספק שזה מבלבל אותם מאוד, סיטואציה כזו. זה נראה כל כך תלוש מהמציאות ולא לעניין. זו דעתי. מה אתם חושבים?

*יערית

New member
בית פתוח../images/Emo39.gif

זה היה המוטו שלי תמיד בחיים, כמו שאני רואה את עצמי עם האקס ובנזוגי יחד עם הילדים ..אז יש שיתוף פעולה פחות או יותר וגם כאשר הוא לא מעלה לי את הג'ננה אין לי בעיה במחיצתו. לעתיד שיבוא שוב לא רואה את עצמי דוחה את העיניין על הסף, אך יודעת מראש..שהוא לא אדם פתוח כמוני בעיניין הזה וישמור על הזוגיות שלו מחוץ לתחום שלנו! בסה"כ עבורי בית פתוח יכול לגרום לבילבול אך אצל הילדים שלי זה עושה טוב על הנשמה שלהם!

oehhe

New member
It takes four to tango

משפחה מורכבת ++ זה השם שניתן למשפחה שכזאת, שם שהמצאתי כרגע, נא לרשום על שמי. קראתי באחד הפורומים פעם על אירוע שכזה, נסעו יחדיו לבילוי באילת או משהו דומה. בעיני זה נפלא!! לא שיש לי קשרים עם אם ילדי כרגע, לדוב של רולן אני אומר שלום ברחוב, ואפילו הזמננו אותו לארוחת ערב פעם. הדבר מאוד תלוי באופן סיום הנישואין ובמרחק מהגירושין(ציר הזמן כמובן). לטנגו הזה דרושים לפחות 4 אם לא יותר (צריך לקחת בחשבון את הילדים) אני חושב שהייתי יכול להיות בקלות חלק ממשפחה מורכבת++ שכזאת (קל לי לומר כרגע כי זה בלתי אפשרי) יעליק, זו לא חכמה להכניס הקשרים אישיים, אני מניח ששאלת שאלה עקרונית. אקסך אולי רוקד טנגו סוער cheek to chick עם אם ילדיי,(איזה כיף לשחק בלשון) שיהנו!! oehhe מת על טנגו

yaeli4

New member
אוהי, לא אמרתי שזה חוכמה!!!!

בפירוש הסתייגתי מזה שיש לי עניין אישי בעניין של האקס הפרטי שלי, אבל כתבתי גם שאני מסתייגת מקשר מרובע שכזה, בגלל שהוא לא נכון לילדים. אם הסתיים קשר בין ההורים. אז הוא הסתיים וזהו!! כמה נכתב כבר על העובדה שצריך לא לבלבל את הילדים. שאם אבא בא לראות את ילדיו אצל אשתו לשעבר שייקח אותם מביתה וילך איתם לביתו ולא יהיה אצלם בבית. כמה כבר נכתב בעשרות מאמרים, שלא אני המצאתי אותם, מאמרים שפורסמו לאחר מחקרים ועל ידי פסיכולוגים, על החלומות הבלתי נגמרים של ילדים שהוריהם רוצים שהו יחזרו לחיות יחד. אתה יודע, אוהי, מה עושה לילד סיטואציה כזו? אתה יודע עד כמה הסיטואציה הזו מעוררת אותו להמשיך לחלום על זה ביתר שאת??? זו לא סיטואציה מומלצת לדעתי, לחלוטין לא. ונכון, אכן שאלתי שאלה עקרונית. וגם תשובתי לא נבעה מסיבות אישיות, אלא מן העיקרון שבעניין. רק בגלל שהבאתי דוגמא אישית, לא צריך להגיד לי, זה לא חוכמה וכו' וכו'. הרי גם אתה וגם יערית וגם ביפור וכל מי שמגיב כאן, מייד מכניס את הפודינג/דייסה, או איך שלא תקרא לזה, לתשובות שלו, אז מה רע אם כתבתי שאצלי בחיים זה לא היה הולך???

עלמה 3

New member
גם אצלי זה לא היה הולך ../images/Emo2.gif

אני מכירה זוג שהתגרש כל אחד נישא בשנית ולכל אחד ילדים משותפים מהנישואים השניים. וממש בימים אלה- אחד הזוגות נסע לחו"ל והזוג השני שומר על כל כל הילדים יחד ובחודש הבא... הזוג המשמורן נוסע לחו"ל לבד ... יעיינו .... עשו " החלפות "... לדעתי, כל אחד כבודו במקומו מונח... אשפר לשמור על קשר טוב.. מפגשים במקרה.. שלום שלום... אבל לתת לאקסית של הבעל שלי את המיטה.... בחיים לא...

oehhe

New member
Hey Yaelik

הלו הלו לעצור לשתות כוס מים להרביץ חיוך ורק אז לענות. א. אצלי זה לא פודינג, זה יותר דומה למה שמשאירה פרה באחו. ב. מתוקף היותי קצת מג'נון (יש לי פתק מהרופא) אין לקחת את דברי באופן רציני אף פעם, בטח ובטח לא להעלב. ג. עקרונית, אני בעד טנגו מרובע, אך כמובן רק אם מתאים, כמובן רק אחרי חלוף זמן מה, ורק אם הילדים יודעים ומבינים היטב את משמעות הקשר (אני כותב כאב לבוגרים, אף פעם לא היו לי ילדים קטנים). oehhe טנגו, אמרתי כבר?

yaeli4

New member
טוב, שתיתי מים../images/Emo3.gif

רק אל תכעס עליי, אני לא במצב רוח מתאים לכעסים. יש לי מספיק משלי,
ובתגובה לנקודות שהעלית: א. ספר, ספר לנו מה הפרה משאירה באחו... ב. אני תמיד לוקחת אותך ברצינות.... לא 'כפת לי אם אתה מג'נון או לא. ג. טנגו מרובע?? נראה לי שהרגליים מתערבבות יותר מדי, ולא בא לי ליפול על האקס שלי באמצע הריקוד. הספיק לי.... ד. קח נשיקה ותעביר גם לרולן אחת. ותגיד לה לבוא להיכנס, קשה לי בלי אמא...

oehhe

New member
רולנוצ'קה תיכנס מאוחר יותר

יום קשה אחרי לילה קשה עוד יותר. סיפורים בעלפה. oehhe בקשר לפרה: שלום ילדים, אתם יודעים מה נותנת לנו הפרה? שאלה הגננת. חלב צעקו הילדים. לא נכון אמרה הגננת וצדקה. חלב מהפרה, צריך לקחת!! ח.א היא נותנת.

b4icu

New member
הסיפור שלי ../images/Emo61.gif

שלום לפני כחודש, בערב מוצ"ש קבלה האקסית שלי את הזמנתי לבוא לבקר אותי במעוני החדש במרומי ההר. הם (היא, בן הזוג שלה ושתי הבנות שלנו) היו אצל אחותה (שתי רחובות מתחת) ובדכם הביתה בקשו להכנס. הם נכנסו והתלהבו. הבן זוג היה לחוץ, הרגיש כמו פיל בחנות חרסינה ואחרי דקה יצא לעשן... האם הייתה שמחה. השיחה קלחה הילדות תפסו פיקוד והביאו כידוד. הבן זוג ישב בכורסה של ה-2 האקס ב-3 עם הבת הגדולה ואני ב-1 הקטנה ברחה לחדר לשחק במחשב. אחרי שעה קלה, אחרי שהגדולה לקחה פיקוד על הכלים בכיור וכולם שבעו מגלידות, בירה ושתיה קלה הם הלכו. הרגשתי שלי - היה לי נחמד, לא הפריע לי שהאקס בחרה לבוא עם בן הזוג. לפני, הוזמנתי אליהם לצהריים והיה לי אפילו נחמד. לדעתי, עם R זה יהיה לא לעניין. בעבר כאשר בקתי עם R אצל האקס, חיכיתי שכבר נלך. אני מניח שבן הזוג שלה הרגיש כך במוצ"ש. אז לי (לנו) זה לא מתאים. שמעתי על מקרים דומים וזה מראה על פתיחות. לדעתי, אם האוירה טובה, זה יכול להיות מועיל לילדים המשותפים. מבלבל אותם? הם מכירים את התמונה בחלקים (האמא עם בן זוג אחר - לא האב, והאב עם אישה אחרת - לא האם). לא בטוח...

בונוסית

New member
אוהי הלו...

לא מכירה את הסיפור שלך אז אולי תשתף, למה זה נראה לך אפשרי כשזה לא מתאפשר לך ?

oehhe

New member
אספר לך מאוחר יותר, או בסופשבוע

ואולי בכלל במסר אישי. אני מניח שלבאי הפורום הזה, כבר נמאס מהסיפור שלי oehhe שוק ביוונית = forum

maof

New member
וואלה זה מענין../images/Emo13.gif

אני מאוד בעד יחסים טובים גם לאחר הגרושים(עד כמה שזה ניתן ואפשרי) אבל דברים מסוימים חיבים לקבל את הגבולות בילוי משותף .....ארועים משותפים ממש לא !! יש דברים מיוחדים בר מיצוה , ימי הולדת , חתונה בשעה טובה ומוצלחת
זאת היא המציאות והילד/ה הם משותפים וזה הדבר היחידי שנישאר משותף ולפי דעתי צריך לשתף את שני ההורים (אם יש הסכמה בינהם כמובן) אבל לחג מסוים או לטיולים ממש לא ניראה לי קו ההפרדה לפי דעתי חיב להיות ברור ולא ליגרום לבילבול לילדים בעיקר הקווים האדומים שאותם לא עוברים נעלמים ולצערי או לשימחתי (עוד לא החלטתי)
קצת נעלמים "והסחבקיות" חוגגת ........ כבר יצא לי להיות בסיטואציה שהאקס של זוגתי החליט לחנך אותה איך מיתנהגים ומאוד היה קשה לי לסתום את הפה ולא להגיב (בכדי לא ליגרום למריבה מיותרת) ומאוד צחקתי שהוא ביקש להיצתרף אלינו למיסעדה ביום ההולדת של הבן הגדול (על חשבוננו כמובן)
יש דפוס של היתנהגות לאנשים שלפעמים קשה מאוד לשנות הרגלים שנרכשו בתקופת הנשואים הקודמת ובכלל פשוט חבל מאוד להפוך ארוע משמח לעצוב מעוף

אם טוב להם כך

שיבושם להם. אני אישית לא מסוגלת לראות את עצמי סועדת יחד עם בן זוגי אקסיתו. בהזדמנות, התמונה הראשונה שנעשתה במצלמה דרך חלון המכונית.

למעלה