פותחת לכם שאלה לדיון

*יערית

New member
מאחר ורובכם נגד....

החלטתי לבטל את ארוחת הערב שחשבתי להזמין את האקס שלי ואולי על הדרך הוא ימצא לו בת זוג להובלה

אני חושבת

ששמירת קשר טוב עם האקס הוא גם צורך שלנו,לי אישית זכור שאחרי שנפרדתי מהאקס הראשון שמרנו על קשר מעולה עם פגישות משותפות עם הילדים ולא פעם עם חברים שהיו לנו,אכן זה מבלבל אך בהחלט היה צורך גדול שלנו להפרד לאט לאט ויפה בלי כעסים,התהליך נמשך כ-3 שנים והושלם רק אחרי ששניינו נשאנו מחדש. יש לפעמים מצבים שגם אחרי פרדה המעגל לא נסגר באופן מלא,ישנם חששות ופחדים מהנתק החד,ואז שומרים על קשר שבעצם באופן פסיכולוגי מרגיש שאין פרידה וניתוק שלא פעם זה נורא מפחיד. גם היום כשאני בתהליך של ניתוק מהאקס השני אני מרגישה שאני חייבת לעשות זאת לאט לאט ובצורה יפה ללא כעסים ורעשים מיותרים. אתמול האקס בא לבקר את פיצי ויצאנו יחד לאכול ולערוך קניות,כן זה צורך שלנו . בקשר לילדים ,לדעתי זה אמנם מבלבל אך טוב יותר מאשר נקמות כעסים ושדרים שליליים. תמיד אפשר לצד הקשר הטוב והמפגשים החבריים להסביר לילד שהפרדה היא סופית אך נעימה ,ותמיד נישאר בעצם משפחה.

*יערית

New member
יונתינו../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

כ"כ התחברתי לדברים שלך שכמו תמיד נאמרים בנועם עם הרבה חכמה ומחשבה נכונה{לדעתי כמובן} שבת שלום לכולם

עין 3

New member
עוד לא קראתי את שאר התגובות

גם לי זה נראה מוזר מאוד. ב"צעירים חסרי מנוח" היה כזה זוג ואני חשבתי שזה קיים רק באופרות סבון. הופתעתי לשמוע שזה קיים גם במציאות... וסליחה שנעלמתי, (היה לחץ בעבודה ובבית) אני מקווה לחזור לתפקוד מלא.

blonda3

New member
ואצלינו..כפי שכבר הבנתם../images/Emo31.gif

זה בלתי אפשרי. מלבד העובדה שהאקס התחתן בשנית עם אשה שלא תהיה חברתי מן הסתם אולי בגלל הדרך הקשה שבה התגרשנו וכמות המשקעים הרבה שנותרה אצלו לדבריו-קשה לו להיות אתי בקשר קשה לו לדבר איתי, עכשיו לקראת הבר מצוה זה מצליח לנו אולי כי יש לנו משימה טובה משותפת, אולי כי מפסח עשיתי מעין עבודת הכנה של ריכוך...ואולי עוד לפני כן.... אז לדעתי אצלינו-זה לא יקרה לעולם בטח לא כאשר אני לבד ובלי בן זוג, אבל-מי יודע-תמיד יש הפתעות בחיים. אז-הפרדה=הפרדה וזהו.

יעלי, אני חוככת בדעתי מה לומר....

למרות שיחסים טובים עם האקס חשובים בעיקר למען הילדים.....לא נראה לי סוג כזה של בילוי. יכול להיות שהייתי עונה אחרת אם הייתי גרושה עם ילד.

למעלה