פותחת שרשור בוקר

דורית41

New member
פותחת שרשור בוקר../images/Emo42.gif

(טוב,זה בטח יהיה שרשורון קטן). יום מקסים ושבת שלום לכולם!!! נצלו את מזג האוויר לפני שיגיע הגשם שהחזאים מבטיחים.

shongold

New member
בוקר טוב שונית גם אני..מוכנה לשמוע

על גשם רק מג'קו כמהה לקיץ..כן גם למגעיל והחם..אבל במיוחד לאביב. במסגרת העדפות שלי.

shongold

New member
קיץ קיץ איזה כף גלידות ים מטקות

בגדים קלילים קצרצרים..למי שיכולה..אור זהוב בהיר תמיד, חופשיות רעננות - אחרי מקלחת טובה כמובן ..הלחות הלחות.. ונסיעות חופשות. עבורי זה לעבור מכבדות החוף לחופשיות הקיץ.

Nova5

New member
גשם?...נראה לי שיהיה חם ומגעיל

ולמי שבכל זאת רוצה גשם:

Nova5

New member
בחדשות בוקר היה קטע

קצר של "נרדם" עם ג'קו ונינט ההקשר של "כוכב5" אכן נינה די זייפה שם...(ריין פ, בוקר טוב גם לך)

דורית41

New member
ראיתי!!היו 2 קטעים-

אחד מהאודישנים,והקטע על נינה וג'קו היה לגבי תלמידה לאמנות שפסלה אותה בבגדי הגמר-מנייר טואלט. אבל לנו לא אכפת מהסיבה ומי פיסל...כל עוד מאפשרים לנו דקות מסך של ג'קו, אנא מבסוט!!!

talytal

New member
דוריתוש, איזה אודישנים?

אלו מאתמול, או האודישנים של כוכב נולד 4?

דורית41

New member
אהלן שוב בנות

בתכנית הבוקר-יש פינה של מה נעשה באתר קשת-וזה אחד הקטעים שדברו עליהם. אבל לא הספקתי לראות הכל.

rifkin1

New member
נינט לא שרה את נרדם על החולות

יפה כמו ששרה אותו נירית מילס...היא שרה את זה פצצה והיא וג'קו נתנו דואט שחבל על הזמן...

Nova5

New member
נירית דיקה יותא והשתדלה מאוד

אבל עדיין עדיף לה היה לנוח במקום "להפגיז" עם ג'קו. רק מי ששמע אותו בהופעה חיה יכול להבין עד כמה השיר הזה אינו "דואט". אפשר גם להרגיש את זה בביצוע אקוסטי או בדיסק של "כוכב4" הרמוניה לפי אלגברה בוליאנית
: 1=1+1

shongold

New member
בוקר טוב דורית שיהיה באמת יום מקסים

ונפלא לכולם. נראה לי שאני אנצל סוף שבוע הזה לטיהור ...סופי של ביתי ...הדל...פנלים חלונות משקופים תריסים וכן הלאה..הממ..השרב עם הרוחות שכנראה יגיעו בהמשך..יהרסו את כל העבודה...או-קיי נשקול בהמשך תוכנית עבודה חלופית.

shongold

New member
תודה דורית ובאשר ללואי להב שמעתי

וראיתי אותו עכשיו דרך האתר כמובן. ובכן מה שהוא אומר למעשה "לא נראה בן אדם שיש לו כך כך הרבה מה להגיד על אנשים אחרים לא ממש." - הושב מן הסתם לשאלה שנשאלה ע"י הכתב על הפרובוקטור...הידוע. והתשובה מדברת בעד עצמה. חוזרת למה שהיה. - רצו ליחצ"ן אותו בדרך מסויימת - וקבלו את אשר 'בשלו'! והכי נחמד "שמעתי חומרים שלו - כותב מגניב...זה יהיה מענין. ואותי הכי מעניין התוצאה המוגמרת של הדואט המשותף של שניים אלה.

חולית5

New member
דורית אהובתי - שבת שלום !

יצאתי היום לחופשה ארוכה ... איזה כייף ! אוהבת את כולכן וכבר מתה לראותכן! תעשו חיים.

דורית41

New member
אהלן!!!!

תיהני המון בחופשה!!!! ושבת שלום
-לחוליתוש וליתר הבנות ולג'קו ולכל מי שג'קו אוהב!!

למעלה