גורלה של יפעת הללי דומה לגורלה של ירדנה היפה שלנו שעכשיו מחפשת קובע כדי לאכול אותו בקרוב. במקרה של יפעת הקובע שהיא תוכל יהיה גדול ומקשים. שיהיה לה בתאבון. איזה נקמה מתוקה, איך ששונית אומרת...
הנה שיר האודישנים ליפעת הללי לקבלתה לעבודה ככתבת הרכלות של אתר קשת- ברוח מה שכתבת.... כל הימים ,כל הימים,אוכלת אני כובע קסמים!! והנה דוגמית לכובע הקסמים:
היא כתבת עיתונות צהובה שהולכת עם הזרם. גם עם העובדות לא נכונות היא תכתוב אותן כי זה יביא לה קהל של קוראים... אבל משהו אישי נגד ג'קו? אני לא חושבת שיש לה.
זה הבן...ובכן ברגע שהגיע הוא כמובן אולץ...לשמוע. והוא רצה לשמוע נטו לל קליפ כזה או אחר נטו אמרתי לכן כן...? ובכן בסוף השיר הבן אדם הניע ראשו ואמר ואלה אחלה. וזה אחד שתנו לו לשמוע כל היום ראפ..אין מחמאה גדולה מזו! זהו רציתי לשתף!
יפה../images/Emo13.gif שון, רוצה להתוודות שביומיים
האחרונים מפאת עומס עבודה, הכנות לפסח, וארועים שונים לא היה לי הרבה זמן להכנס לשמוע את השיר , וגם טרם הורדתי ל mp , כך שלמעשה.. היה לי זמן להתגעגע. שמעתי את השיר עכשו ,והוא נשמע לי מרגש יותר מהפעמים הראשונות ששמעתי אותו . לסיכום השיר הוא מרגש !!!!
השיר משמיעה ראשונה ,כל פעם שאני שומעת אותו אני מתאהבת בו יותר וכך גם עם שאר השירים של ג'קו ככל ששומעים יותר אוהבים יותר בניגוד לשירים אחרים שכמה שיותר שנשמעים ונטחנים מתחילים להמאס.
זה מזכיר את כל הטוקבקיסטים הרגילים...ברמה ובניסוח שלהם את יכולה להבין מאיזה תחתית מגיעים. ועניינית לשירתו של ג'קו לא שמעתי מאמץ בקולו בשום תו מהתווים המתנגנים - נהפוכו - זורם לו בקלילות עם השיר גם בגבוהים וגם בנמוכים. ואני כמוך אחרי שמיעה אינסופית של השיר.
אתמול קיבלתי הזמנה לחתונה, אגב מאותה משפחה שסיפרתי לכם לפני שלושה חודשים על החתונה החרדית שלהם... ובדרך חזרה פתאום חשבתי ש"קשה לי לא להתרגש" - הוא אחלה שיר חתונות. ממש כליווי לזוג הצעיר בדרך לחופה. תנסו... אולי עם שינוי קל בסוף: ומה שיש לך - אותי ומה שיש לך - אני... שזה אומר, ששיר הזה יכול לשרש עמוק עמוק בתוך העם ולהיות אהוב ומוכר ללא קשר לכוכב בכלל...