פותחת שרשור בוקר

hela19

New member
כתבת אתר קשת, יפעת הללי, ידעתן?

בהקשר לכתבה מהבוקר, הכתבת של האתר, היא אותה הללי..ידעתן.. מקווה שג'קו יקבל את היחס המגיע לו..בהתאם למעמדו ככוכב על..

Nova5

New member
חח, תודה על המידע, הילה

גורלה של יפעת הללי דומה לגורלה של ירדנה היפה שלנו שעכשיו מחפשת קובע כדי לאכול אותו בקרוב. במקרה של יפעת הקובע שהיא תוכל יהיה גדול ומקשים. שיהיה לה בתאבון. איזה נקמה מתוקה, איך ששונית אומרת...

דורית41

New member
נובה-

הנה שיר האודישנים ליפעת הללי לקבלתה לעבודה ככתבת הרכלות של אתר קשת- ברוח מה שכתבת.... כל הימים ,כל הימים,אוכלת אני כובע קסמים!! והנה דוגמית לכובע הקסמים:

rifkin1

New member
אני לא חושבת ליפעת יש משהו נגד ג'קו

היא כתבת עיתונות צהובה שהולכת עם הזרם. גם עם העובדות לא נכונות היא תכתוב אותן כי זה יביא לה קהל של קוראים... אבל משהו אישי נגד ג'קו? אני לא חושבת שיש לה.

shongold

New member
היחיד שלא שמע אצלי את השיר בבית

זה הבן...ובכן ברגע שהגיע הוא כמובן אולץ...לשמוע. והוא רצה לשמוע נטו לל קליפ כזה או אחר נטו אמרתי לכן כן...? ובכן בסוף השיר הבן אדם הניע ראשו ואמר ואלה אחלה. וזה אחד שתנו לו לשמוע כל היום ראפ..אין מחמאה גדולה מזו! זהו רציתי לשתף!

moon line

New member
יפה../images/Emo13.gif שון, רוצה להתוודות שביומיים

האחרונים מפאת עומס עבודה, הכנות לפסח, וארועים שונים לא היה לי הרבה זמן להכנס לשמוע את השיר , וגם טרם הורדתי ל mp , כך שלמעשה.. היה לי זמן להתגעגע. שמעתי את השיר עכשו ,והוא נשמע לי מרגש יותר מהפעמים הראשונות ששמעתי אותו . לסיכום השיר הוא מרגש !!!!

moon line

New member
אה.. אני יודעת שבאודישנים יטחנו

אותו למוות וזה עוד ילווה בהרבה מאוד זיופים .. כך שחבל שיצירתו של ג'קו תהיה בלויה ומשומשת כזונה זקנה.. וצר לי על ההשוואה הקשה .

שונית 7

New member
אני רוצה להודות שאמנם אהבתי את

השיר משמיעה ראשונה ,כל פעם שאני שומעת אותו אני מתאהבת בו יותר וכך גם עם שאר השירים של ג'קו ככל ששומעים יותר אוהבים יותר בניגוד לשירים אחרים שכמה שיותר שנשמעים ונטחנים מתחילים להמאס.

דורית41

New member
גם אני עצמי טחנתי את השיר

אבלבשמיעה,לא בשירה. אהבתי אותו מההתחלה,ועדין אני אוהבת אותו. לגמרי לא מסכימה עם הפצלוחים באתר של קשת שטוענים שגם לג'קו עצמו קשה לשיר אותו.

Nova5

New member
דורית, אחלה שיר בשבילה

אני צוחקת ללא הפסקה אולי היא גם תבוא לאודישנים בחיפה?

דורית41

New member
../images/Emo9.gifחחחח

גם אני לא ממש מפסיקה לצחוק..... כולם יבואו לאודישנים בחיפה... את מכירה את הבדיחה על "כולם נוסעים לחיפה,כולם נוסעים לחיפה?"

דורית41

New member
לא,זה לא של הגשש-

אני אספר לך את הבדיחה בע"פ-תזכירי לי.אם אני אכתוב לך במסר אישי,אז את יודעת מה יקרה ...... ואיפה זה יהיה כתוב בפועל.....

shongold

New member
דורית לא מבינה התיחסותך הרצינית

זה מזכיר את כל הטוקבקיסטים הרגילים...ברמה ובניסוח שלהם את יכולה להבין מאיזה תחתית מגיעים. ועניינית לשירתו של ג'קו לא שמעתי מאמץ בקולו בשום תו מהתווים המתנגנים - נהפוכו - זורם לו בקלילות עם השיר גם בגבוהים וגם בנמוכים. ואני כמוך אחרי שמיעה אינסופית של השיר.

Nova5

New member
אני גם רוצה להוסיף משוו על השיר

אתמול קיבלתי הזמנה לחתונה, אגב מאותה משפחה שסיפרתי לכם לפני שלושה חודשים על החתונה החרדית שלהם... ובדרך חזרה פתאום חשבתי ש"קשה לי לא להתרגש" - הוא אחלה שיר חתונות. ממש כליווי לזוג הצעיר בדרך לחופה. תנסו... אולי עם שינוי קל בסוף: ומה שיש לך - אותי ומה שיש לך - אני... שזה אומר, ששיר הזה יכול לשרש עמוק עמוק בתוך העם ולהיות אהוב ומוכר ללא קשר לכוכב בכלל...

למעלה