פותחת שרשור: מרתון שירי פירות קיץ אבטיח אבטיח לא על עץ ולא על שיח על הארץ הוא גדל, גם בשמש גם בצל.
bali New member מנהל 15/6/03 #1 פותחת שרשור: מרתון שירי פירות קיץ אבטיח אבטיח לא על עץ ולא על שיח על הארץ הוא גדל, גם בשמש גם בצל.
L liat ליאת New member 15/6/03 #2 לעוף עם מנגו - ספיישל שיר לאלכסון מנגו בננה ומלון דבש וקינמון מנגו בננה ומלון דבש וקינמון מנגו בננה ומלון דבש וקינמון מנגו בננה ומלון דבש וקינמון
לעוף עם מנגו - ספיישל שיר לאלכסון מנגו בננה ומלון דבש וקינמון מנגו בננה ומלון דבש וקינמון מנגו בננה ומלון דבש וקינמון מנגו בננה ומלון דבש וקינמון
bali New member מנהל 15/6/03 #8 עוד שיר : אשה אחת גרה בתוך ../images/Emo176.gif קטן נורא היו לה שני כסאות ארון ומנורה... (או משהו כזה)
עוד שיר : אשה אחת גרה בתוך ../images/Emo176.gif קטן נורא היו לה שני כסאות ארון ומנורה... (או משהו כזה)
P pickit New member 15/6/03 #3 באלבלה ../images/Emo10.gif ../images/Emo23.gif התקלת אותי לא מכירה את השיר
bali New member מנהל 15/6/03 #6 יש לזה מוסיקה!!!! זה אמנם שיר מגן הילדים אבל אם תזכירו לי פעם, אני אשיר לכם אותו.
P pickit New member 15/6/03 #9 ../images/Emo79.gif ימי בצורת - בדלים כבויים שביבי נסורת דף נייר עט ומכחול שאריות מיום אתמול ימי בצורת... שברי מילים צלילי תזמורת מקרוב הרהור בודד ומרחוק עונה רק הד
../images/Emo79.gif ימי בצורת - בדלים כבויים שביבי נסורת דף נייר עט ומכחול שאריות מיום אתמול ימי בצורת... שברי מילים צלילי תזמורת מקרוב הרהור בודד ומרחוק עונה רק הד
S sjarjar New member 15/6/03 #10 קילפתי תפוז, מצאתי בפנים כמו בתוך קן, ילד ישן, ילד ישן הילד אמר, אתה עשית פה חור תקן את הפלח, נושב עלי קור נושב עלי קור
קילפתי תפוז, מצאתי בפנים כמו בתוך קן, ילד ישן, ילד ישן הילד אמר, אתה עשית פה חור תקן את הפלח, נושב עלי קור נושב עלי קור
P pickit New member 15/6/03 #11 ../images/Emo13.gif לאוטובוס נכנסת... גברת עם סלים תראו איך היא תופסת, את כל הספסלים. על ספסל ראשון סל על קלמנטינות על ספסל שני...(להמשיך?...)
../images/Emo13.gif לאוטובוס נכנסת... גברת עם סלים תראו איך היא תופסת, את כל הספסלים. על ספסל ראשון סל על קלמנטינות על ספסל שני...(להמשיך?...)
P pickit New member 16/6/03 #29 איי איי... אייאיי... כי אין דבר כזה בשום מקום... אדון תאכל אבטיח אדום אדוני תאכל אבטיח אדמוני! גברת, אם את לא גומרת... תאכלי אבטיח אדום (בחיי שזה אריק איינשטיין ) שיר גדול שמצוטט פה הרבה
איי איי... אייאיי... כי אין דבר כזה בשום מקום... אדון תאכל אבטיח אדום אדוני תאכל אבטיח אדמוני! גברת, אם את לא גומרת... תאכלי אבטיח אדום (בחיי שזה אריק איינשטיין ) שיר גדול שמצוטט פה הרבה
י יניבניב New member 16/6/03 #13 אני בשלה באמצע החורף אני שייכת לפירות הסתיו אז אל תשמור אותי לקייץ אכול אותי עכשיו
bali New member מנהל 16/6/03 #22 ../images/Emo45.gif גם חווה אלברשטיין היא פרי? ../images/Emo8.gif מגניבבבבב... אני חושבת שאם הייתי פרי אז הייתי תות, ותותים זה פרי של חורף...
../images/Emo45.gif גם חווה אלברשטיין היא פרי? ../images/Emo8.gif מגניבבבבב... אני חושבת שאם הייתי פרי אז הייתי תות, ותותים זה פרי של חורף...
A a t i New member 16/6/03 #15 וגם שיר מישמיש (ככה במקור) בלחן מוזר שאמא שלי ניסתה ללמד אותנו מיליון פעמים ולא הצליחה. סגנון התרנגולים מעורב עפם להקות צבאיות שכזה.
וגם שיר מישמיש (ככה במקור) בלחן מוזר שאמא שלי ניסתה ללמד אותנו מיליון פעמים ולא הצליחה. סגנון התרנגולים מעורב עפם להקות צבאיות שכזה.
נ נירהמ1 New member 17/6/03 #33 מיש מיש, מיש מיש, אולי תגיש לי../images/Emo39.gif כוס של מישמיש, לא מלא, איזה מישמיש, פה מסתתר משמש קטנצ'יק, עם עלה. של "התרנגולים"
מיש מיש, מיש מיש, אולי תגיש לי../images/Emo39.gif כוס של מישמיש, לא מלא, איזה מישמיש, פה מסתתר משמש קטנצ'יק, עם עלה. של "התרנגולים"