פותחת שרשור: מרתון שירי פירות קיץ

• פותח הנושא bali
  • פורסם בתאריך

a t i

New member
שקדים וצימוקים ב'פגישה לאין קץ'

עד קצוי העצב, עד עינות הליל, ברחובות ברזל ריקים וארוכים, אלוהי ציווני שאת לעולליך, מעניי הרב, שקדים צימוקים.

a t i

New member
שלג על עירי עמוס בפירות

שלג על עירי, כל הלילה נח אל ארצות החום אהובי הלך שלג על עירי, והלילה הקר מארצות החום לי יביא תמר שלג על עירי, והלילה הקר מארצות החום לי יביא תמר דבש התאנה, מתק החרוב ואורחת גמלים עמוסי כל טוב הנה שוב ישוב, שמש לבבי ומשם תפוח זהב יביא הנה שוב ישוב, שמש לבבי ומשם תפוח זהב יביא שלג על עירי, נח כמו טלית מארצות החום מה הבאת לי שלג על עירי, שלג על פני ובתוך הפרי כל געגועי שלג על עירי, שלג על פני ובתוך הפרי כל געגועי

bali

New member
מנהל
פירות של קיץ, לא סתם פירות...

אחרת השרשור הזה לא ייגמר לעולם!

a t i

New member
בלילות הקיץ החמים

מתחת לעץ התות בגן יושבים ומדברים

a t i

New member
ונצואלה

כי שם בנות בצבע שוקו ותלבושתן - קליפות בננה, מפזזות במחול מנינה בג´ונגל בין עצי הקוקוס ועכשיו כדאי שאלך לעבודה

bali

New member
מנהל
וקחי לך תפוחים ותמרים...

אני זוכרת שפעם, בצבא, ישבתי עם ידיד שלי ועשינו רשימה שלמה של שירים כאלה. גם לועזיים. זה היה נחמד.

bali

New member
מנהל
וברוח הTV - צריך שניים למנגו

מנגו בשניים, YEAH YEAH....

pickit

New member
עגבני(יא-אה-אה-אה-אה-אה-אהאה)ה

מבושלת או טריה תמיד בעונה עוזרת בספיגת ברזל בדם עגבניה יש לי ויטמים סי הצטנן וקח אותי מישהו זוכר את השיר על החצילים?

beagle

New member
חצילים חצילים! חצילים חצילים!

בכל השנה אני בעונה! חצילים! בכל מסעדה מנה ראשונה! חצילים! לה- להלה-לה- להלה- לה- להלה- לה לה! חצילים! לקליה ולטיגון לאפיה ולבישול. להלהלהלהלהלהלה. ירקות בן אדם ירקות. לבריאות.

pickit

New member
וואלה! ../images/Emo45.gif

אהבתי את הקטע של ה"לי-ברי-אות"

bali

New member
מנהל
ונזכרתי בכל השיר-

מנגו מנגו מנגו בא לי פתאום מנגו מנגו מנגו ירוק או כתום צריך שניים למנגו מנגו בשניים, OH YEAH....

למעלה