פחד מציק......

פחד מרעיד..

היא כל כך השתוקקה אך אמרה לו אני לא יכולה הוא נישק את שפתה היא רק לאאא גנחה תעזוב אותי זה לא מוסרי תתני לי סטירה כך הוא אמר לה היא הסתכלה עליו בתדהמה הכי אותי אל תחששי היא סטרה לו על הלחי הוא הידק אותה אליו אחז בה בזרועתיו השכיב אותה במיטה היא עוד קצת נאבקה החליפה סטירה בחיבוק ומשיכה את כתפיו בציפורניה שרטה את שערותיו לפתה הידקה אותו עליה בנשיקה התמכרה למעשה האהבה בכל גופה ונפשה רעדה..

הפחד שמרעיד אותה......../images/Emo103.gif

כשפחד הרעיד גופה לא אהבה הייתה בה לא תאווה לא רגעים לזכור לא טעמים לחפש במשעולי גופה רק פחד.... כשניסה לנשק לשפתיה רעד חלחלה זרם בדמה וידיה הקפוצות הורמו להדוף אותו מגופה לסטור לו בפיו לגרום לו לדמם על סדין מיטתה.... כשהידק גופה אל הסדין בשתי ידיו את פיה סתם לא לשמוע גניחה לא צעקה שתזעק מתוך תוכה לא מאבק שיקשה על מעשיו.... היא למדה לסגור שפתיה עם שיניים לחרוק לא להשמיע קול כשהוא הגיע עד אליה בכדי לאהוב את גופה היא חישבה והתעלתה גבוה מעל הגשמי מפלט מצאה ויצאה מגופה לרחף ממעל כי מה הוא גוף אלא כלי ריק והפחד הרעיד אותה כל פעם מחדש כשבכוח ניסו לקחת לטעום מגופה........

../images/Emo4.gif

"הנושא" הזה ידוע בעולם "הזה"..... מצטערת , כאב בסקס גורם לי לראות את "זה".

../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifלמחוק....?

למחוק....?
למחוק....?
למחוק....?
למחוק....?
למחוק....? מכאן , תמיד אפשרי.......

ברור ש...

שהשף דיבר על אספקט אחר לגמרי...אולי מן סאדו רך במקסימום. את דיברת על אונס ועל נסיונה של האישה להשאר שפוייה ברוחה הנעלמת מן הזירה בעת שגופה מנוצל, נרמס. זה לא חטא- זה פשע חמור!!! רק הבענו דעתנו על התופעה ולא על הכתיבה...מאומה לא ימחק. גם אונס שמתרחש אי- אפשר למחוק לעולם מהזכרון.

זה רק רחוק בקונטציה של השרשור.

זה בכלל לא רחוק, זה קרוב מאד ללב רגיש כמו שלנו ולכן ה"בררררר..." צריך ממש לנהוג מנהג בת- יענה כדי להתעלם מהתופעה שלצערי איננה נדירה.

למעלה