פחד

carlimi

New member
ממש לא

פגעת. להיפך.
ואני לגמרי מסכימה.
החוויה האישית שלי פשוט שונה.
ובתור תומכת של המפלגה הדמוקרטית, אני חייבת להודות שאני גם עצבנית מבית.
למרות העצב המאוד גדול אני אינני תומכת בהפגנות ואני חושבת שהן עושות יותר נזק מתועלת (בטח אחרי היום הראשון), במיוחד למפלגה עצמה. מה שמעצבן במיוחד היא העבודה שרוב המפגינים הם כאלה שבכלל לא טרחו ללכת ולהצביע! איפה הם היו עד עכשיו??? היו עסוקים בלהיות שאננים ומגניבים בניויורק וקליפורניה. כשטראמפ יצא בהכרזה שלא ייכבד את תוצאות הבחירות אם יפסיד - התקשורת שחטה אותו (ובצדק כמובן) ועכשיו תומכי המפלגה הדמוקרטית עושים בדיוק את אותו הדבר. ולמה לשרוף דגלים של ארה"ב??? זה מעמיק את הקרע, את השינאה, זה משלהב את הרוחות וזה נכון לעכשיו מיותר (כי מאוחר מידי). אם הם לא יתעשתו הם עוד יגרמו נזק כזה שגם נפסיד שוב בבחירות בעוד 4 שנים.
בקיצור - הרגשות גועשים אצל כל הצדדים, ואני אמנם לא משווה בחומרתם אבל גם לא תומכת ולא מצדיקה. מקווה שלא נגיע למצב של אנרכיה.

galialon8

New member
אני בבועה

ולפעמים נדמה לי שאני משכנעת את עצמי שאני בבועה והכל בטוח, גם כאשר פה ושם שומעים על אנטישמיות, שנאת זרים ואירועים אלימים - אפילו בסביבה הקרובה יחסית. עדיין אני מרגישה בטוחה לדבר עברית ברחוב, ולשמחתי לא נתקלתי באופן אישי בתופעות שאת מתארת.

מקווה מאוד שהפחדים לא מוצדקים, ושבקרוב הדברים יירגעו...

placid1

New member
הרוחות הרעות הגיעו גם לטורונטו. אתמול

הודבקו פוסטרים בפארק שקוראים להצטרפות להתנגדות הלבנה והיום בחשמלית היתה תקרית גזענית שבמהלכה גם נאמר ״גו טראמפ״ והעניין לא נרגע עד שלא עצרו את החשמלית והגיעה משטרה. מפחיד.

forglemmigej

New member
מה זו התנגדות לבנה בדיוק

תמיד מדהים אותי מחדש אנשים שמשייכים עצמם לתרבות נעלה ואם מגרדים קצת ישר רואים שהם הגרועים שבשונאים , האם ערבים נחשבים שחורים ויהודים לבנים , תמיד מדהים אותי גם ן הפרופיילינג שעושים בשדות תעופה לכל מיני עביר ועדאל שמגיעים באותו מטוס עם לירון ושירה את הראשונים מתחקרים עשר דקות האחרונים עוברים בהינף ריס, אני לא ממציאה, לפני שבוע הגעתי מטורקיה כאמור בטיסת ביניים , את כל הסוונסונים והיאנסנים וגם את זו עם הדרכון ההפוך העבירו תוך שניה את כל היתר בדקו כאילו הם הולכים להתפוצץ עוד רגע, זה נכון שיש סיבות מצדקות ואין מה להתעסק פה בפגיעה אישית אבל זה לא מוסיף להרגשה העצמית שאני מחבל בפוטנציאל.

ruven7

Active member
מבחינתי הכלבים נובחים והשיירה עוברת

תמיד היו ויהיו גזענים,מטומטמים,בהמות.
תמיד היתה גזענות ושנאה.מה שקורה באקדמיה העולמית כולל בברקלי המחשיבה עצמה נאורה וליברלית.באדינבורו, עיר יפה וסובלנית לפחות מהתרשמותי מ-2 ביקורים הוכרז פעם על יום שנאה לישראל.להגיד שזה לא מרגיז אותי? בטח שמרגיז.
כיום זה מתפשט במדיה במהירות האור,זה ההבדל.
עכשיו רץ בפייסבוק וידאו על סטודנטית במישיגן שנכנסה לחנות משקאות ואיימה להפסיק לקנות שם כי הבעלים הציב שלט על תמיכתו בישראל ולטענתה זה פוגע בה,והוא מעודד רצח ואלימות.הוא כמובן סירב להוריד אותו.אלה אנשים שהידע שלהם הוא מתעמולה ויו טיוב.תנועות אנטישמיות שמהם צומחים פנאטים כמו רייצ'ל קורי.
אז הKKK צעדו. כשהם יתחילו לשרוף בתים זה יהיה מקור לדאגה.
לאמריקה נמאס ממסתננים,מוסלמים וטראמפ מבין את זה.יש עשרות מליוני אמריקאים שרוצים את אמריקה שלהם לבנה וגאה.
ובואו נודה-גם אנחנו לא ממש רוצים את המסתננים מאפריקה.
כשאני בחו"ל אני מדבר עברית ברחוב בלי חשש.
אז שינבחו הכלבים,ואם הם עוברים לאלימות-לשבור להם את הידיים והרגליים.

wild orchid

New member
הצעדות של להב"ה ומסרים על עליונות יהודית מפחידי אותי באותה

מידה.

Gidi Shemer

New member
זה קליקבייט של ספאמר, קרלימי

הוא לא שואל כי הוא מתעניין. הוא רוצה שייכנסו לאתר הספציפי הזה. הוא מספים כל פורום אפשרי בתפוז עם האתר הזה, כל פעם עם שאלה ״רלבנטית״ אחרת

למעלה