פחחחחחחחח אמא של מאק LOL

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif חחח וואי איזה באסה לך...זה

קרה לי הרבה פעמים...חח אממממ פרק 824...אבל היא לא ממש עם מישו אחר...כאילו היא מנשקת את ווב *stupid stupid stupid stupid slimeball webb* אבל היא לא ממש איתו

shipper heart

New member
פחחחחחחחח אמא של מאק LOL

נקרעתי!! ואיזה חמוד הארם!!
איך הוא תפס את הארייט בסוף...חחח מחר ווילדנס אוף מירורס...יאיי ק.פ. שוף...חחח ענק! ומחר גם death watch ונשיקה...חח אממ אניוויס... הפרק הזה היה ככה כזה...הוא היה פרק ממש לא אופייני לג'אג... הקטעים עם טיינר הרגו אותי!! איזה חמוד הוא היה...חח וויי דיד יו לפט אס?

j a g f r e a k

New member
אני אנצל את השרשור של הפרק כדי

לומר שכמעט כל הפרק תהיתי איך זה היה יכול להיות אם הארם היה בא איתה לשם במקום לעבור את הניתוח.. היא הייתה יכולה לומר לו : hold me. די זה היה יכול להיות מושלם, נכון?

shipper heart

New member
זה היה יותר מדי מושלם....זה היה

יותר מדי פאנפיקי *ה-ש-פ-ע-ו-ת!!!!* חחח וואי איך רציתי שאחרי שאמא שלה שאלה אותה לאן היא הולכת היא תגיד to make out with Harm
LOL אני באמת צכה להפסיק לקרוא חחחחחחח

j a g f r e a k

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

I wish. ודרך אגב, גם אני קוראת פאנפיקים.. (אולי קצת יותר מידי)...

j a g f r e a k

New member
בד"כ מ- fanfiction.net

וסתם חיפושי גוגל.. נראה שכבר הייתי בכל האתרים, אני עושה את זה מכיתה ט' ועכשיו אני ב-יא'..... זה הרבה אתרים. מאיפה את?

shipper heart

New member
גם מFF.NET ולפעמים מהפורום אבל כבר

קראתי את כל הפאנפיקים שם....גרר...חחח שיכתבו עוד....אבל אני כל הזמן בתוך FF....חח עזבי

shipper heart

New member
אוףףףף חחח אתמול עד 4 בבוקר קראתי

פאנפיקים...חחחחחח והיום ישר אחרי שקמתי *וראיתי ג'אג* קראתי עוד...חחח גררר שיתחדש שם כבר!!!חחח סיפור מומלץ מFF.NET?

j a g f r e a k

New member
אממממממממממממממממממ

אני די אוהבת את הכל..... אבל זכור לי שקראתי פעמים את: Birthday Kiss. סיפור אהוב שלך?

shipper heart

New member
חחחחח b-day kiss סיפור אדיר...יש לי

כמה שאני ממש אוהבת אבל הם נתקעים באמצע...אני מחכה שימשיכו אותם כבר... יש את הסיפור שאמממ...לא זוכרת בדיוק אבל זה משו כמו -הבקשה של ליטל איי.ג'יי מסנטה או משו כזה....חחח מאק בדיוק חוזרת הביתה מעיראק...והארם ואיי.ג'יי*קטן* נורא מחכים לה...חח וקליי לבוש כמו סנטה LOL חחח

j a g f r e a k

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo58.gif

קליי לבוש כמו סנטה........ לא נראה לי שקראתי את זה... הייתי זוכרת.. יוווווווווווווווווו אני ממש כבר שונאת את קליי, הוא כזה מעצבן.. מה הקטע שלו?????????? לפני שהוא ומאק יצאו לפרגוואי הוא אמר לה שהגבר המתאים בשבילה הוא הארם, אז פיתאום הוא כבר לא חושב ככה.. דיי הוא בהכחשה! צא מזה, קליי!!!!!

shipper heart

New member
שמתי קישור לפאנפיק למטה ../images/Emo58.gif

או שפשוט קלי יצא לנו מהחיים....גרר איתי stupid stupid stupid....stupid slimeball webb.... ולחשוב שהארם הציל את החיים שלו...אוףף

j a g f r e a k

New member
תודה על הקישור!! ../images/Emo58.gif

איזה חמודה! אני רק יכולה לדמיין איך הארם מרגיש עם כל הקטע הזה של ווב. הייתי מרגישה כל כך נבגדת ע"י שניהם. אבל הקטע שהורס אותי בכל הסיפור הזה, זה שקליי אף פעם לא הראה עניין במאק עד לפרגוואי..

shipper heart

New member
את הסיפור שנקרא דיל קראת?../images/Emo58.gif

אני יודעת...והכי מוזר זה שהוא אמר לה שתמיד היה לו "something" אליה.... אוףףףף הקטע הוא...כמה שאני רוצה לשנוא אותו *ואני ממש קרובה ללשנוא אותו* אני די אוהבת את הדמות שלו...כל עוד הוא לא יוצא עם מאק IHADWW שיגעו אותי!!1 זה מילים נוראיות שהרסו לי את הכריסמס אפי...חח אוףףףףףף שמאק והארם כבר יהיו ביחד...חח

j a g f r e a k

New member
זה יקח הרבההההההההה זמן ../images/Emo58.gif

עד שהם יהיו ביחד לפי דעתי.. יש להם מיליון בעיות... הלוואי שיתברר שהכל (מהסיפור של פרגוואי) היה חלום.... ממש לא מציאותי, אני יודעת..אבל זה נראה לי הפתרון הכי מהיר והכי נטול בכי.

shipper heart

New member
לאא...../images/Emo58.gif

ממש לא הגיוני...אני רוצה שמאק תתמוטט *רגע לפני שאתם יוצאים עם אלות וסכינים* ואז נחשו מי יהיה שם כדי לנחם אותה? ניחשתם נכון
אבל ב914 היא בפריקינג האג עם הארם ומתקשרת לווב....WHATS THAT ABOUT?! וכולם אומרים לי עסקים כי זה כאילו נגד הסקנב והכל אבל לא נראה לי שהיו מזכירים את זה סתם...גרר הארם בטח מתפוצץ כשהיא מדברת איתו... אולי נשלח לקליי מעטפה עם קמח?? חחחחחחח אני רוצה שמאק תבין כמה היא פגעה בהארם אחרי פרגוואי ואז תבין שלמרות מה שהיא אמרה *קטע ה-ON TOP המסריח* היא עדיין כוכך מאוהבת בו שהיא לא מסוגלת לבלות את שאר החיים בלעדיו והקליפהאנגר יהיה שהם יעמדו לבצע את הבייבי דיל
אווווו שיבצעו את הבייבי דיל בחתונה של האדמירל LOL LMFAO!!!!! פחחחחחחחחחחחח

j a g f r e a k

New member
יש לי רעיון!! ../images/Emo58.gif

אני גם חושבת שהיא צריכה להבין עד כמה היא פגעה בו, לא נראה לי שהיא מבינה... אז הרעיון שלי הוא : הארם צריך לכתוב לה מכתב שבו הוא יספר לה עד כמה היא פגעה בו ומה הוא מרגיש כלפיה, והכי חשוב שהוא אוהב אותה!!!!!!!!!!! מה היא מתקשרת אליו???????? יש לה את הארם לידה. מעטפה עם קמח.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. מצחיק ביותר!
דרך אגב, מתי האדמירל מתחתן

shipper heart

New member
אממממ ../images/Emo58.gif

אם אני לא טועה 14.5 בכנסייה באנאפוליס. אני אבדוק אחרי הפרק ואגיד על בטוח.... ולא....לא צריך מכתב... שאמממ....שיהיו ביחד שוף ב-סי דיוטי ו"בטעות" ינעלו ביחד בחדר קצינים... הם יהיו תקועים שם כמה שעות טופות וסופסוף יהיו חייבים לדבר. כשהם יתחילו מאק כזה תסתכל להארם בעיניים *
* ותראה כמה שהוא נפגע ממנה ואז היא תלך אליו ותחבק אותו ותגיד לו שהיא אפעם לא התכוונה לפגוע בו ככה. ואז הוא ישאל אז למה היא אמרה את זה? *ON TOP וכל החרא מפרגוואי* והיא תגיד לו שהיא הייתה מבולבלת ורצתה לראות עד כמה היא באמת חשובה לו ואחרי שהוא לא עשה כלום היא חשבה שהיא לא חשובה לו ואז הוא יחבק אותה חזק חזק ויגיד לה שאין דבר בעולם שיותר חשוב לו ממנה, אולי רק מטי ואז היא תסתכל אליו עמוק עמוק עמוק בעיניים *
* והוא ינשק אותה ויגיד לה שהוא אוהב אותה ואז היא תגיד לו שהיא אוהבת אותו ואז הם יתחילו להתנשק ואז פתאום הם יצליחו לפתוח להם את הדלת...חחחח יצא לי פאנפיק...חחחחחחחחח

למעלה