פחחחחחחחח אמא של מאק LOL

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif בדקתי התאריך הוא זה שאמרתי

14.5 בכנסייה של הצי באנאפוליס

shipper heart

New member
כן....סביר להניח שזה יהיה

פרק שניים לפני הקליפהאנגר או שזה יהיה הקליפהאנגר עצמו...WHO KNOWS?!

j a g f r e a k

New member
ועוד שאלה קטנה..... ../images/Emo58.gif

יש להם כבר בסט מן ומייד אוף הונור? (או איך שלא יקראו לזה) כי אם אלו יהיו הארם ומאק זה יכול להיות ממש מושלם!!!!!! ואולי בחתונה הם ידברו על כל הקטע מפרגוואי ועד עכשיו....

shipper heart

New member
לא..../images/Emo58.gif

לפי מה שאני יודעת הם עוד לא קבעו בסט מן ומייד אוף הונור... חחחח ההצעה שלך זה פחות או יותר מה שאני אמרתי לעצמי כשהארם ומאק היו הבסט מן ומייד אוף... בחתונה של באד והארייט...חחח עשיתי כזה גררר למה הבסט מן והמייד אוף לא מתנשקים גם?! אז הייתה יכולה להיות חתונה שנייה...
חח אבל הקטע הוא שאני לא יודעת עד כמה היחסים בין הארם לאדמירל מספיק טובים כדי שהוא יהיה הבסט מן שלו... כאילו איי.ג'יי. ממש מעריך אותו והכל אבל הוא עדיין לא בוטח בו כמו שהיה לפני כל הקטע עם סינגר ולפני שהארם התפטר... כאילו בפרקים האחרונים זה נראה כאילו הכל כמעט וחזר לעצמו אבל הם עשו את זה במעבר חד...בלי קלוסר ואני לוידעת בדיוק מה הולך שם...

j a g f r e a k

New member
../images/Emo58.gif

ת'אמת לא נראה לי שהם יהיו הבסט מן והמייד אוף הונור כי זה מה שכולם רוצים, ואלה שכותבים את הפרקים ידועים בכך שהם אף פעם לא עושים את הדבר השיפרי..
אולי הארם ומאק יכולים לקבל מכה בראש (לא חזקה עד כדי כך) ואז הם יאבדו את הזיכרון, ואז הם ישכחו את פרגוואי! אבל זה לא יקרה!!! טוב, נראה לי שהם פשוט יצטרכו להתמודד עם זה................ עוד שאלה קטנה (אני יודעת שאני כבר מתחילה להיות קרצייה).. אבל ... מאיפה את מורידה את הפרקים?

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif את לא מתחילה להיות קרציה

זה נושא שאין לי בעיה לדבר עליו כל היום...חח אממממ לא אני ממש לא מאמינה האמת שהם יהיו בסט מן ומייד אוף...גרר TPTB פשוט לא אוהבים לרצות אותנו...אבל אני מתה שהארם ילבש את הDW בחתונה שלהאדמירל...אלוהים יודעת(!!) שכבר שנים לא ראינו אותו בDW ואני מתגעגעת נורא....חחחח
אממממ הם יהיו חייבים להתמודד עם זה...אבל אני לוידעת איך ומתי כי אחרי שהארם עם מאטי עכשיו והכל יהיה לו הרבה פחות זמן ולמרות שמאק עזרה לו מאוד הם עדיין לא חזרו לעצמם...הם עדיין די מרוחקים וזה שהיא אמרה "IHADWW" לא בדיוק עזר למצב...הפרצוף שלו אחרי שהיא אמרה את זה היה כזה...
אוףף למה הוא לא רץ אחריה ואמר לה שהוא רוצה שהיא תשאר איתם הלילה ושלח יד ארוכה וצירף אותה לחיבוק שלו??????? אה אני מורידה מאימיול

j a g f r e a k

New member
אה תודה... ../images/Emo58.gif

כן!!!! הארם ב- DW חלומה של נערה בעולם!! רק בשביל זה שווה שמישהו יתחתן שם.. (כמובן לא הארם עם מישהי אחרת ולא מאק עם מישהו אחר). אבל למה היא הייתה צריכה לומר לו שיש לה דייט עם ווב??? היא הייתה יכולה לומר לו שהיא חופפת את השיער שלה או משהו כזה...או שהכי טוב היא הייתה מבטלת את הדייט עם ווב והולכת עם הארם!!!!!!!! פור גוד סייק.

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif גרר נכון

והיא כזה התפתלה היא לא רצתה ללכת עם ווב...והיא גם אמרה ווב! לא קליי או קלייטון ווב...וראו איך היא רצתה להישאר עם הארם... אוףף אם יש משו רציני בין M/W וזה יהרוס למאק והארם אני לוידעת מה אני אעשה לקליי!! גרר אווווווווווו דרס ווייט דרס ווייטטט אל תשאלו...חח

j a g f r e a k

New member
נכון........וגם ../images/Emo58.gif

מי תרצה ללכת עם ווב כשיש לה הארמון ראב חתיךךךךך לידה? למה היא לא יכולה כבר לומר לו: Harm love you!!!!!!!!!!! I always had and I always will!!! (מקווה שהגרמר נכון)

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif אני יודעתתתתת

ררר אם יש לה את הארם לידה והוא יהיה בDW והיא לא תקפוץ עליו אני עוד עלולה לחשוב שהיא נמשכת לבנות....חחח לא כאילו רציני!! ולחשוב שהיא ראתה אותו בלי חולצה...ישנה איתו באותם קווטרס הוא ישן מעליה *ליטרלי חחחח* הם ישנו באותה מיטה, הוא נראה כמו שהוא נראה *גורג'ס
* והיא ראתה שהוא יעשה את הכל בשבילה והיא אוהבת אותו כבר שמונה שנים FCOL!! והיא יודעת שהוא אוהב אותה...גם אם היא לא מודה בזה...זה שהוא התפטר בשבילה לא גרם לה להבין את זה?! זה שהוא נפגע כל כך ממה שהיא אמרה *ON TOP THING* לא מראה לה?1 כאילו נראה לה שזה היה מזיז לו בכלל אם הוא לא היה אוהב אותה?! כל הרמיזות שלו *שהוא שואל אם היא רוצה לצאת ל"פלטוניק פסטה", להישאר איתו ועם מאטי, כשהוא שאל אותה אם היא התגעגעה אליו* כל זה לא רומז לה?! פשוט תלכי אליו למשרד, תיכנסי, תתקרבי ואליו, תסתכלי לו בעיניים ותנשקי אותו!!!!!!!! אחרי שתנשקי אותו תגידי לו I love you והוא יגיד לך חזרה ואז תתנשקו שוף ואז האדמירל יכנס באמצע...חחחח *אני צכה להפסיק לקרוא FFים אבל אני לא מצליחה....חחח* גרררררררררר Mac- Harm I love you! I loved you since we first met in the rose gurden, I loved you when you were with ennie, when you were with jordan and even when you left me to fly again. I loved you when I was with mic*yuck* and when I was there, in paraguay. I Love you and I always will... Harm- OMG Mac you have no idea how much it means to me. מנשק אותה Harm- I love you too, and i'll love you forever... חחחחחחחחחחחחח אני צכה להפסיק....דחוף...התחלתי לכתוב עכשיו בעצמי...גאדמט...חחח

j a g f r e a k

New member
חחחחחחחחחחחחח

כל מה שאמרת אני גם חושבת כך.. פשוט הוצאת לי את המילים מהפה.. ת'אמת שיש לי מיליון רעיונות לפאנפיקים, חשבתי לכתוב בעצמי אבל אין לי כוח לכתובבבבבבב... אז אני מעדיפה לקרוא!

shipper heart

New member
הלוואי והייתי במצב כזה...יש לי בעיה

רצינית....חחחח אני קוראת ואז עושה מכל הפאנפיקים שאני קוראת פאנפיק אחד גדול ומסובך שמצטרף לאלו שהיו לי בראש לפני שהתחלתי לקרוא FFים של אנשים אחרים...חחחח אני גם לא כותבת...התחלתי לכתוב אבל לא עשיתי עם זה כלום כי זה היה ממש מוזר...חחחח זה היה כאילו שהארם טס והוא מתגעגע למאק ואז הוא פוגש אותה כשהיא חוקרת תקרית שקרתה בספינה שלו ואז הם קובעים לשתות משו והיא לא מגיעה אז הוא נוסע לג'אג לבדוק מה קרה לה ואז הם מתחילים לדבר ומשם הכל מתגלגל...חחח

j a g f r e a k

New member
אממממממ

אני מאוד מעריכה אנשים שיושבים וכותבים פאנפיקים, כי מה שלוקח לנו לקרוא כמה דקות לקח להם הרבה יותר זמן.. כתבתי שניים בזמן שהייתי חולה פעם אחת והיה לי משעמם, אחד שבו הארם ומאק עושים בייביסיטר על איי.ג'י. ואחד שבו מאק בדכאון בגלל שהארם עזב לטוס (מה שקורה עכשיו בערוץ 3) והוא מתקשר אליה והם מדברים וכמובן שהם מתגעגעים אחד לשני ואז הוא מספר לה שהוא ביקש לחזור והוא מחכה שיאשרו לו את זה, וכמה ימים אח"כ הוא מפתיע אותה בג'אג.. שיפרי לחלוטין! כמו שצריך. ובקשר לבעיה שלך, יש הרבה אנשים עם אותה בעיה (אני בינהם) אבל למזלנו רובנו כאן בפורום ג'אג!

shipper heart

New member
חחחח אבל הקטע הוא שבאמצע מבחן

למשל גם רצים לי FFים בראש!!! חחחחחחח רציני....ומה עושים כשלא כותבים פה? כי הרבה פעמים אין פה אפחד...או לפחות אפחד לא מגיב...ואז אני עוברת לפורומים של חברים אבל אני מוצאת שזה כבר לא מספק אותי...גאד ג'אג שיגעה אותי...יותר ממה שהייתי קודם. אה ובקשר לFFים שלך- WTG!!! אבל אם כבר הוא היה מבקש העברה לשור דיוטי כי אם הוא ומאק באותה צ'יין אוף קומנד *סורי שאני משלבת ביטויים באנגלית באמצע המשפט...לא יכולה לעצור את זה* אז הם בעיקרון לא יכולים להיות ביחד. יש איזה חוק מסריח כזה... האמת לפי מה שהבנתי הוא פרש בעיקר כי לא היה לא הרבה לאן להתקדם כי הוא טס מעט מדי זמן והיו לו מעט מדי נחיתות... קראתי איזה FF על זה שבעצם בעובדה שהוא עזב הוא רצה להפוך לכזה שמאמן טייסים שסיימו את האקדמיה בבסיס ליד וושינגטון וזה שור דיוטי וככה הוא יוכל להיות עם מאק וגם עדיין להיות בצי ובלי להפר חוקים והכל...

j a g f r e a k

New member
../images/Emo103.gif

כן, אני יודעת.. אבל בארץ הפאנפיקים אין חוקים, הכל מותר
זה שרצים לך בראש פאנפיקים זה קצת בעיה, אז מה שאני מציעה זה שישר תחשבי על המבחן ועל החומר שבו.... מקווה שזה יעזור.

shipper heart

New member
זה לא....זה או שרצים לי פאנפיקים או

שתקועים לי שירים...ואני לא מצליחה להשתחרר.... באמצע מבחן אני מתחילה לשיר פרג'ייל...או אינט נו סאנשיין...חח אוו פאנפיקים!! חחח יש חדשים בFF.NET אני הולכת לקרוא

j a g f r e a k

New member
יש עוד אתר מגניב שיש בו

פאפניקים טובים.. BLT archive אפשר להיכנס אליו גם דרך The Rose Garden.

shipper heart

New member
thanx ראית את הפיק עם ה"בת" של

הארם?! חחחחח זה כזה מוזר...חח אבל זה H/M SHIPPER אז מה זה משנה?!

j a g f r e a k

New member
לא נראה לי

אבל אולי מרוב פאנפיקים שקראתי אני כבר שוכחת... הזקנה גוברת עלי...

למעלה