../images/Emo58.gif אני יודעתתתתת
ררר אם יש לה את הארם לידה והוא יהיה בDW והיא לא תקפוץ עליו אני עוד עלולה לחשוב שהיא נמשכת לבנות....חחח לא כאילו רציני!! ולחשוב שהיא ראתה אותו בלי חולצה...ישנה איתו באותם קווטרס הוא ישן מעליה *ליטרלי חחחח* הם ישנו באותה מיטה, הוא נראה כמו שהוא נראה *גורג'ס
* והיא ראתה שהוא יעשה את הכל בשבילה והיא אוהבת אותו כבר שמונה שנים FCOL!! והיא יודעת שהוא אוהב אותה...גם אם היא לא מודה בזה...זה שהוא התפטר בשבילה לא גרם לה להבין את זה?! זה שהוא נפגע כל כך ממה שהיא אמרה *ON TOP THING* לא מראה לה?1 כאילו נראה לה שזה היה מזיז לו בכלל אם הוא לא היה אוהב אותה?! כל הרמיזות שלו *שהוא שואל אם היא רוצה לצאת ל"פלטוניק פסטה", להישאר איתו ועם מאטי, כשהוא שאל אותה אם היא התגעגעה אליו* כל זה לא רומז לה?! פשוט תלכי אליו למשרד, תיכנסי, תתקרבי ואליו, תסתכלי לו בעיניים ותנשקי אותו!!!!!!!! אחרי שתנשקי אותו תגידי לו I love you והוא יגיד לך חזרה ואז תתנשקו שוף ואז האדמירל יכנס באמצע...חחחח *אני צכה להפסיק לקרוא FFים אבל אני לא מצליחה....חחח* גרררררררררר Mac- Harm I love you! I loved you since we first met in the rose gurden, I loved you when you were with ennie, when you were with jordan and even when you left me to fly again. I loved you when I was with mic*yuck* and when I was there, in paraguay. I Love you and I always will... Harm- OMG Mac you have no idea how much it means to me. מנשק אותה Harm- I love you too, and i'll love you forever... חחחחחחחחחחחחח אני צכה להפסיק....דחוף...התחלתי לכתוב עכשיו בעצמי...גאדמט...חחח