פחחחח מה אתם משועממים?!?!?!111.1.1.1.1?

nisanfeigin

New member
פחחחח מה אתם משועממים?!?!?!111.1.1.1.1?

מה אתם עושים גגלינג??????...... אין לכם מה לעסות עם הזמן שלחם???????????? תמצאו חאים כבר................ -1 שיש לו כבר חאים-

tb2112

New member
איזה גאון...

אני בטוח שאאם היה לך זמן פנוי, היית בכיף מנסה ג'אגלינג וממשיך לעשות... חבל שהזמן הפנוי היחידי שלך הוא מספר הדקות היחידות שיש לך בין שיעורי הקריאה והכתיבה שאתה עובר כל הזמן... אני מכיר אנשים כמוך, יש הרבה כאלה בביה"ס בו אני לומד, אלו הם אנשים שניסו פעם ללמוד ג'אגלינג, והלך להם חרא והיום, הם מוציאים את התסכול שלהם על אנשים שהצליחו לעשות ג'אגלינג ( או לפחות לאיית את זה... ). אני לא בטוח שאתה באמת כותב עם כ"כ הרבה שגיאות כתיב ( כי עם כמות כזאת של שגיאות אפשר לכתוב רק בצחוק ) אבל אני אתרגם את ההודעה הזאת כך שתבין: םע עתמ אוסימ גגליןג """"""""......... עינ לאחמ םע להשוט הימ עזםנ שלחמ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טימץעו כעיימ קווער,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, =2 שיאש לןע קווער כאימ=

למיטב זכרוני ניסן פייגין

גם אתה עסקת תקופה נכבדה בג`אגלינג ואף הצלחת בזה הרבה יותר ממה שהצלחת בכתיב האם גם אז חשבת את כולם למשועממים או שמידי פעם כשהיה לך זמן פנוי עשית ג`אגלינג ואם זכרוני איננו מטעה אותי היית יושב שעות ומסתכל על סרטי ג`אגלינג אז בבקשה בא נשמור על הכבוד של כולנו ולא נשמיץ אף אחד

Aiyegbeni

New member
אני חושש שמישהו פשוט ישב לו על המחשב

וכתב את זה... יכול להיות חבר/אח/חתולה... קיצר.. לא מאמין שזה באמת הוא..

nisanfeigin

New member
אלך תלכלך, זה הכלב כתב!

סתם זה היה בדיחה.. חשבתי שזה היה מובן אבל חלק ממש לקחו את זה ברצינות.... אבל בעצם יודעים מה בואו באמת נעשה משהו עם הת'רד הזה. מעכשיו זה ת'רד התגובות, אתם מוזמנים לכתוב תגובות שאמרו לכם אחרי שגילו שאתם חוטאים בג'אגלינג בסתר. אני אתחיל עם כמה: ההודעה שכתבתי בהתחלה עם ה"מה? אין לך מה לעשות עם החיים שלך?!" בדרך כלל אני פותר את המגיבים(ערסים בד"כ) בכן סתום, זה עובד. "מה אתה ליצן כאילו?" "יאללה אני זורק לך עוד אחד ותעשה עם 6"(בזמן שאתה עושה עם 5, אתה מנסה להסביר להם ליזרוק בקשת וליד מסוימת מה שיוצא להם במקרה הטוב זה טיל לבטן וזה שוב אם יש לך מזל אם אתה פחות בעל מזל אתה גומר יחד עם לאנס ארמסטרונג) "תביא אני יודע לעשות יותר טוב ממך" ואז הוא עושה את השאוור המפורסם ב3.. "אני יודע לעשות ב2" "אני מכיר אחד אלוף ישראל! הוא אפילו עושה ב4!" המוח שלי כבר מעלה עשן אז עכשיו תורכם לכתוב תגובות שקיבלתם..

or kaufman

New member
אממממ

בדרך כלל התגובות שאני קיבלתי זה "אם תשבור עוד עציץ אתה עף מהבית"

poiboi

New member
אצלי

התגובה של ההורים שלי לזה שאני מתאמן עם סטאפים (מלוכלכים) בחדר: "מה זה כל השחור הזה על הקירות" והתגובה האהובה על כל ג'אגלר אש בעולם: "זאת אש קרה נכון?"

Aiyegbeni

New member
יש גם את המפורסם

"דוד שלי עושה עם 14" אממ מה עוד.. "בטח גדלת בקרקס" "כמה שעות אתה מתאמן ביום?" "הההה! נפל לך!!" "פעם לימדו אותי כשהייתי קטן אבל שכחתי" "אפשר להרוויח מזה כסף?" "זה הכל זריזות ידיים..." "תוציא יונה מהשרוול!"

danielthewhite

New member
באמת...

לאור כל התגובות האלה, אני מתחיל לחשוב שלאנטוני גאטו הייתה חתיכת משפחה גדולה... "זה הכל זריזות ידיים"... אחת האהובות עלי, אני מודה. גם בהקשר של קסמים... תכל'ס, זה נכון, זה באמת זריזות ידיים! השאלה היא מה הופך את זה לפחות טוב מאשר לא זריזות ידיים... כאילו בזה שהם יודעים שזה זריזות ידיים הם הוכיחו שאתה פחות טוב או משהו כזה.

Aiyegbeni

New member
זריזות ידיים בהקשר שאתה עובד עליהם

שאתה עושה משהו תחמני שהם לא רואים וככה כביכול עושה דברים קשים.. מה שבקסמים נכון.. בג'אגלינג לרוב לא...

agamrafa

New member
הקטע בסרט שלך

עדיין אחד הקטעים הטובים בכל היסטוריית סרטי הג'אגלינג. גם עכשיו שראיתי אותו הוא הצחיק אותי

Aiyegbeni

New member
אור קאופמן - וידאו נאמבר 1/2/3??

"לאה! אור שבר לך ת'עציץ!" בדוגרי סרט בורקס

Aiyegbeni

New member
גדול

הייתה לי טעות בציטוט.. עכשיו נראה אותך מעלה את כל שאר הסרטונים שלך!!! קדימה..!

אהד מ

New member
לאור הבקשות

תוכל בקשה להעלות כל סרטוניך, למען יראה העם וישתעשע _______________________________________ כי זה כיף לראות דיסלקט כל כך כישרוני

Aiyegbeni

New member
חחחח לאור הבקשות...

יאללה תעלה כבר!!.............. או שתהיה המנהל של הפורום.. מה שאתה בוחר..

or kaufman

New member
אני לא יפול קורבן ללחץ חברתי!

אני מתכננן לעשות סרטון חדש כבר השגתי מצלמה עכשיו כל מה שנאשר לי זה ללמוד את פריימיר שלא נגעתי בא בחיים לחזור ל'נגל קצת אחרי כמעט שנתיים ולהשתדל לעשות דברים חדשים.מזל שחזרתי להיות כלמייסט אז יש לי זמן :]

אהד מ

New member
אור לגויים

מה זה כלמייסט? אני לא דיסלקט אבל מוגבל בצורות אחרות. אנא הסבר . נשמח גם לסרטונים ישנים שלך אני גם בעד שתתחיל לנהל הפורום __________________________________ אור לגויים או עורלה גויים

למעלה