פטנטביליות - להיות או לא להיות

אין אפשרות לדון בנושאי עלויות בפורום

הדבר אסור על פי כללי לשכת עורכי הדין. בברכה, אפלפלד זר פישר, עורכי דין ועורכי פטנטים

הילת5

New member
למה

הדבר אסור על פי כללי לשכת עורכי הדין? אם אפשר לעזור אז למה לא?

ilanmg

New member
פטנטביליות - להיות או לא להיות

שלום רב עליתי על רעיון מעניין מאוד בתחום האינטרנט. הבעיה היא שאני לא יודע איך או האם אני אוכל להוציא פטנט. ההמצאה חדשה, מועילה, ניתנת לשימוש תעשייתי ובעלת התקדמות המצאתית אך ניתן לעקוף אותה בשינויים מינוריים. מה הגבול שבו ניתן לנסח פטנט (לפרוביז'ינל במקרה הזה) כדי שאוכל לכסות את כל ה"חורים" שלהן ציינתי. הרעיון אינו נראה לעין (זהו פרוטוקול באינטרנט). באם אין לך תשובה מדויקת אשמח לשמוע המלצה על אתר או חומר המחדד את הנקודה. תודה

הילת5

New member
מה לשאול? למה אסור לפרסם מחירי פטנטים

בפורום? בעצם מה קשור מחירי פטנטים ללשכת העורכי דין? תודה הילת

כללי לשכת עורכי הדין

אם לא שמת לב לחתימתי בכל ההודעות בפורום- משרדנו הוא משרד עורכי דין ו- עורכי פטנטים, ולכן אנו כפופים לכל הנחיות לשכת עורכי הדין. הוראות לשכת עורכי הדין אוסרות על פרסום מחירים ושכר טרחה באינטרנט. בברכה, אפלפלד זר פישר, עורכי דין ועורכי פטנטים

הילת5

New member
לפי מה שהבנתי לא כל מי שהוא משרד פטנטים

הוא עורך דין, ולכן מה הבעיה לתת מחירים בפורום? ועוד דבר אם מישהו שואל אם זה חוקי טופס NDA מה הבעיה להגיד לו שכן? סליחה שאני מעירה על כך אבל נראה לי שלא יכול להיות שמישהו עם נגיעה בתחום ינהל פורום זה הופך את הפורום לנוקשה לעומת פורומים אחרים שאני מכירה וחבל...

אני לא מצליח להבין מה לא ברור בשני המקרים....

אנחנו משרד עורכי דין ועורכי פטנטים ולכן אסור לנו לדון בנושאי מחירים בפורום, זה עניין מאוד מאוד פשוט. בנוגע לניתוח הסכמים על גבי הפורום, גם כאן לא ברור לי מה לא ברור... את מוזמנת לקרוא תשובות של שני עורכי דין בפורום השכן לאותה השאלה. שימי לב ש- א. בלתי אפשרי לענות על שאלה שכזו ב. השואל התכוון לשאול שאלה אחרת (השימוש במילה "חוקי" הוא שימוש עממי ולא משפטי) ג. הפורום אינו במה לייעוץ פרטני. אם השואל היה מגיע למשרדנו (או לכל משרד עורכי דין אחר לצורך העניין) עם אותו המסמך לפגישת ייעוץ ושואל את השאלה הזו, היינו חוקרים אותו בנוגע למצב במשך כחצי שעה לערך לפני שבכלל היינו מתחילים לענות (מה גם שהשאלה מנוסחת באופן כזה שברור לחלוטין שהשואל מתכוון לשאול שאלה אחרת ממה שמובן מהשאלה בקריאה ראשונה). אז בתגובה להערתך - יש בעיה גדולה מאוד לענות על שאלה שכזו. בנוגע לניהול הפורום - את מוזמנת להתלונן בפני הנהלת הפורומים בתפוז. כמות התודות שאנו מקבלים על ניהול הפורום (גם בפורום בצורה פומבית וגם בפניות פרטיות) מעידה על כך שרוב הגולשים חושבים אחרת ממך. בכל אופן, לטעמי הדיון הזה מוצה עד תום. בברכה, אפלפלד זר פישר, עורכי דין ועורכי פטנטים

פטנט

שלום ilanmg, לא הצלחתי לחלץ מהודעתך שאלה שניתן לענות עליה. בכל מקרה, בקשות זמניות הן מסוכנות מאוד, בייחוד בתחום כגון פרוטוקול אינטרנטי ויש לשקול את האסטרטגיה הפטנטית בזהירות בנושא זה. בברכה, אפלפלד זר פישר, עורכי דין ועורכי פטנטים

למעלה