פטנט שהוא ברמת המחשבה

ארז147

New member
פטנט שהוא ברמת המחשבה

שלום ברצוני לדעת אם אני יכול לרשום פטנט שהוא ברמת המחשבה אין לי אבטיפוס או תרשים איך להגיע למוצר שאני חושב עלו?

פטנט הוא מסמך משפטי

ולא טכני ולכן בחלק מהמקרים יכולים במשרד עורכי פטנטים לשבת עם הממציא ולגרום לו להעלות על הכתב את מהות ההמצאה. בברכה, אפלפלד זר פישר, עורכי דין ועורכי פטנטים

ארז147

New member
המשך פטנט ברמת המחשבה

זאת אומרת שאני צריך לוודא ב100% שהפטנט שלי יחודי ולרשום אותו כפטנט. האםאתה יודע למי אני יכול לפנות כדי לברר בוודאות על הפטנט שהוא לא רשום?

כל משרד עורכי פטנטים בארץ

אבל רק שתדע, אין דבר כזה בדוואות בפטנטים. חיפושי פטנטים הם מאוד לא ודאיים.

ארז147

New member
הגנה בעת חיפוש

ברגע שאני חוסף את הפטנט שלי {אם הוא פטנט} בפני משרדים שמתמחים בחיפוש פטנטים קיימים האם אני מוגן בדרך כל שהיא? והאם חש לך המלצה על חברה או משרד שמתמחה בחיפוש פטנטים?

אדנדום

New member
חובת סודיות

משרדי עורכי דין ועורכי פטנטים מחוייבים לסודיות מול הלקוח.

כדי לקבל הגנה משפטית יש להגיש בקשת פטנט

לפני כן אין הגנה משפטית להמצאות. כפי שענה אדנדום, משרדי עורכי דין ועורכי פטנטים חבים סודיות מכח החוק והפסיקה. גופים מסחריים שאינם עורכי דין או עורכי פטנטים אינם חייבים בסודיות מכח חוק ולכן יש להיזהר יותר במגע איתם. בכל מקרה, הפורום אינו המקום להמלצות מסחריות ולא לדיון בנוגע לעלויות (ראה הודעת "אודות הפורום" בראש העמוד). בברכה, אפלפלד זר פישר, עורכי דין ועורכי פטנטים

ארז147

New member
תהליך בדיקה ורישום

אני לא מבין יש לי רעיון לפטנט ואני רוצה לבדוק אם הוא יחודי ולא קיים בשום מקום איך אני מתחיל את התהליך? למי אני פונה? מה אני צריך לעשות?

למעלה