פטרוזיליה שמסריחה במקרר

ladybug6

New member


ניסיתי להתאפק לא להגיד "אמרתי לכם", אבל..
לא הצלחתי
ובכל זאת אמרתי
ורק כדי להיות בטוחה, צפיתי גם אני בתחקיר..
כל מה שנאמר שם נכון, זה פשוט לא חדש בעליל.
נקודת החיוב היחידה היא העלאת המודעות לנושא, שעם הזמן משפרת את איכות התוצרים (בגלל פיקוח נוסף, ועדכון התקנים)
זה גם קצת הפריך את המיתוס שאורגני זה בולשיט (שדי האמנתי בו, אם להיות כנה), ואני מקווה שאני לא טועה כי בשלב הזה של התכנית כבר לא הייתי הכי מרוכזת...
 
עוד כתבה שהוכיחה לי שההתנתקות מהטלויזיה

לפני 6 שנים היתה חכמה ומועילה.
הפחדה כולבוטקית, הוכחות מקהילת הכושים העבריים שטבעונות זו הגאולה.
באותה מידה יכלו לקבוע שריקודים או פוליגמיה הם הגאולה.
יודעים, מבינים.
מה שלי זה הראה ש:
ירקות ופירות קונים במקומות עם בקרה איכות מעולה.
אורגני שווה את ההשקעה במידה.
הגיע הזמן לטפח גינת ירק בחצר הבית החדש דנדש שלנו.
ו....גלית גוטמן גם יפה וגם אינטליגנטית.
 

ו אולי

New member
די פשוט לגדל פטרוזיליה באדנית גם בכמויות כאלו

יש לי באדנית על אדן החלון, זה גדל מהר ובכמות גדולה.
 

ו אולי

New member
גידול פטרוזיליה

קניתי פה שתילים אורגנים של פטרוזיליה, בצל ירוק, חסה ועוד כל מיני, ואדמה מתאימה, ושתלתי באדנית על אדן החלון.
לפני כן גידלתי פטרוזיליה מזרעים שקניתי באחת מחנויות הטבע,.
ולגבי הוראות, רק צריך סבלנות והשקייה
 
למעלה