פיאות

lean27

New member
פאות

שוב שלום, לא תיארתי שהדברים שלי יעוררו כ"כ הרבה הדים. הדברים נכתבו מכמה סיבות: ראשית, על מנת שהקוראים יידעו שיש עוד אנשים שחוו דומות לאלו של יוני וככל הנראה זה לא מקרי. שנית, על מנת להפציר בחולים שלא לרוץ ולהתפתות לרכוש פאה - נראה כי עם פאה את מתעסק יותר עם "האם רואים שזו פאה? האם היא זזה לי..." במקום להתעסק עם ההחלמה הנפשית והפיזית שהיא היא החשובה באמת. הכסף - הוא אמנם שולי, אבל יש לקחת בחשבון, כפי שאנשים אחרים ציינו כאן, שהלחולה סרטן יש הוצאות רבות. פאה היא עסק יקר - אם כבר רוכשים אחת שכזו, כדאי להבטיח שהיא תהיה באמת איכותית ומתאימה ומעל לכל - נרכשת מאנשים רגישים ואמפטיים לזולת. אני הבראתי, אבל זה לא אומר, שאני חסינה. אין יום שעובר שאני לא חושבת על המחלה. זה חי לצידי, זה הצל שלי. המשבר הגדול שלי, מלבד כמובן גילוי המחלה ונושא הפוריות, היה נשירת השיער. היחס שקיבלתי והמוצר הנחות שקיבלתי רק העצימו את החוויה הנוראית של הנשירה. הניסיון שלי להזהיר אנשים אחרים ולעזור מניסיוני הדל - אינו מעיד במאום על הפרופורציות שלי בחיים או היעדרם.

yaldasukar

New member
העם איתך ../images/Emo45.gif

בס"ד אנחנו בהחלט מבינים אותך ומזדהים איתך (אני ופיצול האישיות שלי..).
באמת שההתמודדות עם הסרטן היא לא רק עם הסרטן אלא עם כל מה שנובע מכך (נשירה, הוצאות רבות וכו'). חבל שיש אנשים שלא מבינים את זה ושחושבים שזה התעסקות בקטנות.
מפליא אותי שזה אדם שיש לו קשר לסרטן (לצערנו)- אך למרות זאת הוא לא הבין זאת. אה, ועוד משהו קטן, סתם כי זה קצת הציק לי.. (ואולי זה באמת התעסקות בקטנות), אבל.. ממש לא הבנתי למה הוא אמר שמה שאיחלתי לו (בריאות, אושר ושלא יאלץ להתמודד עם דברים כאלה)- נחשב בעיניו באיום
... תפיסה מעוותת קצת הייתי אומרת
אז בכל זאת- אמן שלא תצטרכי יותר לעולם להתמודד עם דברים כגון אלה, ואני מאחלת לך שמעתה והלאה תזכי להמון המון אושר ובריאות שלמה!
לך ולכל עם ישראל

t w i x i t

New member
כנראה שהוא חשב..

שאמרת לו את זה בציניות. אולי הוא רגיל לקבל תגובות כאלו who knows....

ihovav

New member
אני חושבת

שאדם בריא מהרגיש מותקף מהתוגות כאן יכל לפרש את האיחול שלה כתגובה מתנשאית, משהו בסגנון - אתה בריא, אתה לא היית איפה שאני נמצאת, אל תתערב ורק תישאר בריא בשקט... מעין תגובה שבאה לסתום פיות כשאין משהו אחר להגיד... (לא שאני חושבת שזאת היתה הכוונה, רק ניסיתי להבין מאיפה זה בא לו...)

yaldasukar

New member
ברור שזו לא הייתה הכוונה ../images/Emo122.gif

בס"ד צודקת. כנראה שזה באמת מה שהוא חשב..
וחבל, זה ממש לא בא מהתנשאות/ציניות או משהו כזה. באמת התכוונתי לאיחול הזה מכל ה-
(למרות שהוא עיצבן אותי
). הלוואי ואף אחד לא היה צריך להתמודד עם דברים כאלה. רפואה שלמה לכולם ותנצלו כל רגע בחיים כי החיים הם המתנה הכי גדולה שקיבלנו
(למרות שיש אנשים שאומרים שהסרטן זה המתנה
הכי גדולה שהם קיבלו.. אבל לא חשוב..
)

למעלה