פיג´מות בגן

ר-חלי

New member
פיג´מות בגן

בעקבות שיחת אמהות שהיתה לנו במשחקיה דיברנו על בעיות ההלבשה בבוקר ואני אמרתי אם הילדה שלי תתעקש היא גם תגיע עם הפיג´מה לגן - אחת האמהות הגיבה די מוזר בעיני לפחות ורציתי לשאול אותכם כמו ששאלתי אותה: "אם היתם רואים אותי מגיעה עם הילדה שלי כשהיא לבושה בפיג´מה מה הייתם חושבים עלי ועל הסיבה" מה שהיא ענתה אני אגלה רק מחר ובעוד מחשבה רותי אולי אפשר לעשות על סקר

טליה@@1

New member
לא נעים לי להגיד לך... אבל הייתי

חושבת שפשוט לילדה הזאת אין מה ללבוש. אבל כמובן אם היית מסבירה את זה תוך שניה הייתי מבינה אותך ובטוחה שמה שאת אומרת הוא נכון לחלטלוטין!!! אצלי היא מחליטה פתאום ללבוש שמלה שבכלל לא עולה עליה, בצבע כתום עם גרביון בצבע ירוק!!! מאוד מבינה אותך!

אני הייתי חושבת....

א. שהתעצלת להלביש את הילדה בבוקר. ב. שהילדה לא הסכימה להתלבש בבוקר. ג. שאולי זו לא פיג´מה וככה אתם מתלבשים (ואז הייתי חושבת לעצמי "איכס איזה בגדים היא מלבישה את הבת שלה) ג. שאתם פשוט עיראקים. בוקר טוב טל

אני דווקא נהניתי מהבדיחה וכן...

1. אני עיראקית נטולת פיג´מה. 2. הרבה מבני משפחתי נטולי פיג´מות. 3. מלאי הפיג´אמות פסים של סבא שלי מפצה על החוסר של שאר בני המשפחה. אני חושבת שלא צריך להיות כל כך רגישים במיוחד כשברור לי לחלוטין שכותבת ההודעה כתבה את ה"החלק המדובר" בבדיחות הדעת ולא היתה לה כוונה לפגוע. בכל אופן, החזרת לה כהוגן! לקרוא למישהי סתומה, גזענית, חוצפנית ומגעילה זה מאוד מעליב.

רותי&ע

New member
ועלי ירדו פעם כי כתבתי משהו על דודה

פולניה. וזה לא עזר לי שגם אני פולניה (חלקית) ושהסברתי שפולניה זה אופי לא עדה
בואו לא ניקח כל דבר כל כך ברצינות.. אני בטוחה שטל לא התכוונה להקשר גזעני אלא הומוריסטי.

רק עכשיו ראיתי את הודעתך

חשבתי לא להגיב. אבל בכל זאת....
אם רחלי היתה אמא לבן(ולא לבת) והיתה מספרת שהבן שלה רצה ללבוש חצאית לגן, ואני הייתי עונה לה שאולי הם סקוטים,גם אז היית מגיבה באותה צורה? או שאולי את עיראקית ולקחת את זה באופן אישי? האם יעזור שאומר לך שגם אני חצי עיראקית? האם יעזור שאומר לך שהתלוצצתי? למה את לא גוערת בי ומעליבה בשמך האמיתי? כי את לא רוצה לחשוף את התנהגותך הבוטה בפני כולם? קצת חוש הומור מעולם לא הזיק לאיש. יום טוב, טל

רותי&ע

New member
אני מייד הייתי חושבת שהילדה לא רצתה

להתלבש כי פשוט לא הגיוני שום דבר אחר..

ניריתי

New member
אני הייתי מיד חושבת שהילדה החליטה

הבוקר שזה מה שהיא רוצה לגן - אני לא זוכרת בת כמה בתך, אבל בני שהוא עכשיו בן שנתיים+8 התעקש ביום גשם ללכת עם סנדלים לגן -הפשרה שלנו היתה על גרבים - אז מה הייתן חושבות על זה?

כל הכבוד לך...

אני אמא קולית מאוד, חוץ מבנושא הבגדים, אצלי יש כמה חוקים שאסור לעבור עליהם (לדוגמא שהקוקו יתאים לגרביםם שמתאימים לבגדים) ואין סיכוי שיתפסו את הילדה שלי מסתובבת בחוץ עם פיג´מה (חוץ מכאשר חוזרים מסבא וסבתא ואז מילא נמצאים רק באותו). אני הייתי חושבת שאתם קצת מזניחים את הילדה, קורה...

מירי,

New member
שלא התחשק לך לריב בבוקר...

האמת שאין כמעט סיכוי שאני אראה דבר כזה כי אני לא לוקחת את הילדים לגנים (זה התפקיד של אבא)... אבל תאורטית.. אני בהחלט הייתי ישר מבינה שהיתה כאן התעקשות של הילד\ה.. ובאמת נראה לי מיותר להתעקש על דברים כאלה (איזה בגדים אילו נעלים...)

דגנית22

New member
אני הייתי חושבת

אני הייתי חושבת שהילדה הזו כניראה מאד חזקה ועושה לכם את המוות בבוקר יחד עם זה הייתי חושבתשאולי כדאי להעמיד לה קצת גבולות בכדאי שהיא לא תפגע בעתיד

מיה30

New member
להגיע לגן עם פיג´מה - מילא...

אצלי הקטנצ´יק ממש בחור החלטי כן כן יש הוא ממש איש עקרונות בבוקר כשמלבישים אותו הוא צורח נעל נעל ואז מגיע שלב הנעליים מתחילים לנעול לו נעלי ספורט אבל הוא....{איש עקרונות אמרנו} צורח וצורח ומבדיקה יסודית של הנושא מה מתברר???? הוא רוצה ברגל אחת נעל ספורט ובשנייה סנדל נווווו מה תגידו על זה???? 1. האם הילד נשלח כך לגן? 2. מה הייתם חושבים עליי? מיה30 {כוססת ציפורניים מהמתח}

לי זה היה ברור לגמרי שככה הילדה

החליטה ושאת החלטת לא להלחם מלחמות שהן לא עקרוניות לך. אם כי אני חייבת לציין שבגן של הבת שלי יש כמה ילדים שנראים כאילו הם עם פיג´מה ובעצם הם לא ....

לנו זה פעם קרה

בני הגדול (היום בן חמש)לא הסכים ללבוש בגדים שאינם חליפה - אותו צבע, אותו גוון, ללא ציור (עפ"י הצעתו היה לובש הפוך על צד שמאל). פעם אחת כשהיה בערך בן שנתיים כל החליפות היו בכביסה והוא בשום אופן לא הסכים ללכת לגנון בחולצה ומכנסים שאינם תואמים ורק רצה ללכת עם הפיג´מה (שכמובן היתה חליפה) - אז הסכמתי. הגננת והילדים ואולי גם ההורים שאלו ונתתי לו לענות שזה "מאוד חשוב לו ואמא לא מתווכחת בבוקר כי אין לה כח". בסופו של דבר כולם הרוויחו: הוא היה מאושר ובמרכז העניינים, אני הגעתי לעבודה בזמן ורק הפרות על הפיג´מה קצת התלכלכו מצבע.

yossi_gu

New member
שתי תשובות

א. ככל שהילדים גדולים יותר אנחנו רואים כמה עימותים מסוגים שונים ומגוונים יהיו לנו איתם. צריך לדעתי להחליט מתי ניתן למנוע עימות ומתי הוא הכרחי. זה כבר באמת תלוי בכל השחקנים (הורים וילדים) והרבה פחות בקהל. ב. אם לאמא זו או אחרת בגן זה מה שמפריע זה באמת לא בעיה שלי (או של הילד) נתקלתי כבר בבעיות קצת יותר חמורות מילד שמגיע לגן בפיגמה.

למעלה