פיג´מות בגן

ר-חלי

New member
והנה התשובה שקיבלתי

בר שלי החמודה והנפלאה ילדה מאוד חזקה וחכמה בת 5 עוד שבועיים. התשובה שקיבלתי היא שאם היתה רואה זאת היתה משוכנעת שאני קמצנית ולא קונה בגדים וזה מה שיש לי אז מיה את יכולה להשאיר את הציפורניים ואם אני אראה אתכם אם נעל אחת כזו והשניה כזו אני אהיה בטוחה שזה רעיון של הילד ולא שלך לטל אנחנו לא עירקים בגלל זה הפיג´מה עם ארנבות ולא פסים הילדה אכן מגיעה לגן עם סנדלים וגרביים היא באמת מאוד חזקה ויודעת בדיוק מה היא רוצה דיאנה את צודקת אמא של בר יוצאת מוקדם ואבא שלה מלביש אותה כל בוקר אולי זו הסיבה שהיא לעולם אבל באמת לעולם לא הגיעה לגן עם פיג´מה למרות שלפעמים הם הגיעו לגן מידי יום בסביבות השעה 9 אחרי מלחמות קשות ואז הגננת שלה הציע שיום אחד הילדה תגיע לגן עם פיג´מה דני לא קיבל זאת אם זה היה תלויי בי היא אכן היתה מגיעה לגן עם פיג´מה (והבגדים בתיק כדי שהגננת תלביש לה אותם יותר מאוחר) מה שכן קרה בשבת האחרונה שהוזמנתי למפגש נשים, ילדים והיא לבשה חצאית וחולצה עם גופיה תחתית מאוד יפה - אחרי דקה הורידה נשארה עם גרביונים שחורים שקופים והגופיה (משהו שנראה כמו קומבינזון קטן) גם כן שחורה לסיום היו כפכפים ורודים וזהו לא עזר לי כלום כך היא הלכה אף אחת מהאמהות לא הגיבה אבל עכשיו לפחות אני יודעת גם מה חשבו עלי תודה לכולם רחלי אמא של בר

נעה גל

New member
אני מבטיחה שאני לא הייתי חושבת עליך

שום דבר רע... ביחוד אחרי שאורן הלכה פעם אחת עם פיג´מה לגן.

אירית+

New member
../images/Emo6.gif ועכשיו לי יש שאלה אלייך:

מה יותר חשוב לך? מה שיגידו עלייך אם אכן היית מביאה אותה בפיג´מה או לפתור את הבעיה?

נעה גל

New member
איפה את רואה בעיה?

מה הבעיה עם ילד שהחליט יום אחד ללכת עם פיג´מה לגן? לדעתי, הבעיה כולה (במקרה הזה) נמצאת בנקודה אחת - בראש של ההורים.

אירית+

New member
בכלל לא קלעת למחשבתי...

אני התכוונתי לעצה שניתנה להורים שממהרים בבוקר לעבודה והילד מסרב להתלבש בזמן והוצע להם על ידי פסיכולוג לקחת אותו לגן כמו שהוא: עם פיג´מה. כלומר שאלתי הייתה בעצם מה יותר קשה מבחינת ההורים לעשות? לשלוח ילד לגן עם פיג´מה ולתת ושיחשבו עליהם מחשבות כדוגמת הסקר כאן או לוותר.

אירית+

New member
אני הייתי חושבת שמיהרת בבוקר

ושהילדה סירבה להתלבש בזמן, אז לימדת אותה לקח! מדוע אני חושבת כך? מפני ששמעתי פעם הרצאה של פסיכולוג ילדים שדיבר על פתרון כזה שנשמע לי יעיל אבל באופן אישי לא יצא לי אף פעם לנסותו...

limori

New member
אפרופו פיגמות

בשבועיים האחרונים הנושא הנילמד אצל רואי בגן הוא - יום ולילה ירח כוכבים שמש וכו... ולסיכום הנושא הגננת אירגנה מסיבת פיגמות בלילה. הם קישטו את הגן תלו המון כוכבים. יצרו יחד ירח גדול ותלו על התיקרה. ציפו את המנורה בנייר שחור. והשרו אוירה של לילה. הילדים הגיעו ביום ששי לגן בפיגמות וכל אחד הביא איתו את הדובי את הכרית שמיכה כל מה שהוא רצה. כולם נשכבו על הריצפה בפיגמות שמו להם מוסיקת רקע מרדימה. הגננת הקריאה סיפורים לשעת לילה... כל ילד עצם את העיניים חלם חלום וסיפר לגננת מה הוא חלם... והמצחיק ביותר - היו שני ילדים שבאמת נירדמו... רואי כבר מחכה למסיבת פיגמות הבאה. רעיון נפלא ויופי של השקעה. תציעו לגננות של ילדיכן. לימור

limori

New member
התכוונתי לכתוב מסיבת פיגמות בבוקר

ולא בלילה sorry לימור

רותי&ע

New member
זה נשמע נהדר ../images/Emo29.gif

צריכה להדפיס ולשמור כי גיל שנתיים קצת קטן מדי בשביל זה..

mom&shaked

New member
גיל שנתיים לא קטן מידי בשביל זה

אצלינו הייתה בגן מסיבת פיג´מות וכל ילד בא לבוש בפיג´מה והביא איתו משהו מיוחד מהבית : כרית, דובי, שמיכה, בובה.... כמובן שהילדים לא סיפרו לגננת על מה חלמו
בכל זאת הם רק בני שנתיים...

לאה_מ

New member
אצלנו עשו את זה בגן טרום חובה

בשנה שעברה, אבל לא בבוקר - אחרה"צ, וזה היה להיט היסטרי.

רותי&ע

New member
אז לקחתי אתכן ברצינות ../images/Emo13.gif

והצעתי לגננת. עכשיו הם בנושא גינון ושתילות. אח"כ חנוכה ואח"כ אולי שינה. זה מצא חן בעיניה

mom&shaked

New member
גם אצלינו עכשיו בנושא גינון

שקד חזר אתמול הביתה עם שתיל יפה מאוד ועכשיו נשאר לנו רק להשאיר אותו בחיים

למעלה