פיגוע בירושלים

gilad g

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo16.gif

גם פה... ואני גר יותר קרוב
קו 19... זה הקו שנסעתי בו היום לעבודה....

[eLad]

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo7.gif

לפחות 7 הרוגים, 74 פצועים

Admini

New member
למה ציפיתם ?

מוותרים לאוייב ויש 21 הרוגים ו-100 פצועים. ה' יקום דמם

havlaz

New member
למה אתה מדבר כך?

הם מאוד מתאמצים.. מה לא רואים בשטח כמה הם מתאמצים? וצה"ל אפילו לא עוזר להם, הוא יושב רגל על רגל ולא מסכל שום 100 פיגועים פונטציאלים בשבוע.. צריך לשחרר עוד אסירים, ולתת עוד ערים וגם להעביר להם כספים ולקנות גז כי הם נוראאאאאאאאאא מתאמצים.

tomashin

New member
אני מזועזע

לשחרר עוד טרוריסטיים? זה טירוף .... אנחנו כן בנו לקראתם רצינו לתת להם שני ערים שבשליתתנו(טעות חמורה). להעביר להם כספים?לא מגיע להם... סוף סוף ראש הממשלה שלנו התאשט ושם לב למה שקורה.. עלק הודנא.. זו הבדיחה הכי טובה ששמעתי. צריך שוב להכנס לשטחים ולהחזיק אותם קצר כי משם יוצאים המחבלים.. כאשר היינו בשטחים זמן רב לא היה פיגוע. ערבים בטבע שלהם זה לשנוא יהודים אין מה לעשות. יום נעים

tomashin

New member
לפי מה שחבלז אמר

צריכים לשחרר "אסירים". אבל מה יקרה לאחר שהם ישוחררו? אני יגיד לכם מה יקרה הם שוב יבצעו פיגועים ואז אנחנו נחשוב קצת ושוב נכלא אותם. אז מה עשינו?נתנו להם עוד צאנס להרוג אנשים

xyxyxy

New member
זה רק מראה

שחוץ מלשנוא ערבים אין לך שמץ של מושג מה קורה במדינה הזאת

xyxyxy

New member
אבל זה באמת מה שצריך לעשות

בלי שום ציניות לא למדת כלום מ 3 שנים של אינטיפאדה?

havlaz

New member
סליחה, מה אנחנו עושים?

מאז תחילת ההונדה אנחנו משחררים אסירים פלסטינאים, מעבירים להם ערים לשליטתם, כספים שהוקפאו, מתכננים יוזמות ומה? האש לא פוסקת.. מדובר בפיגוע, לאחר מספר פיגועים אחרים, אולם יותר קטנים אבל עדין פיגועים, מתי? בזמן הפסקת אש. אנחנו ממשיכים לשחרר, מנסים להבליג ומה? עוד פיגוע. וזה לא שזה מספר בודד של פיגועים.... בו בזמן של הפסקת אש צה"ל קורע את התחת מהבוקר עד הלילה ומסכל ניסיונות לפיגועים.. ראית ערוץ 2 לפני כמה ימים? הראו את אחד הארגונים (לא זוכר כרגע מי) מתאמן בנשק, כיצד לחדור לערים ישראליות, למול מצלמות ישראליות, וזה הפסקת אש להזכירך. ומי הם מפחדים? ברגע שהם רואים מסוק ישראלי ישר הם בורחים, וכל הזמן שומרים שהישראלים לא יתקרבו. למה הם לא מפחדים מהמשטרה הפלסטינאית? הרי אבו מאזן פועל להפסקת הטרור לא? עובדה שארגונים פלסטינאים מפחדים מאיתנו יותר מהם, מראה עד כמה באמת אבו מאזן עושה משהו נגד הטרור

xyxyxy

New member
זה מה יש

אין פיתרון קסם בזמן ההודנה, באופן יחסי כמות ההתראות הוקטנה וכמות הפיגועים קטנה להוציא את הפיגוע שהיה אתמול שבא כנקמה על חיסול של בכיר בג'יהד היה דיי שקט רוב הפיגועים בהודנא היו קטנים יחסית וכוונו נגד מתנחלים שוב.. אני לא אומר שהפלסטינאים הם 100 אחוז ותאמין לי.. שלי אישית לא היה מזיז אם היו עושים לכולם טרנסטר לים התיכון אין לי חיבה מיוחדת לפלסטינאים _אבל_ צריך להיות מציאותי, וכל פיתרון צבאי פשוט לא בא בחשבון לעשות עוד מבצע של חומת מגן ימוטט את המדינה הזאת מבחינה כלכלית ככה שזה או משא ומתן כואב או המשך פיגועים על בסיס יומי בלי סוף צריך להיות מציאותי והמציאות כואבת

למעלה