פיגוע בירושלים

Admini

New member
בוא אני אסביר משהו קטן

ברחנו מלבנון - כולנו יודעים את התוצאה ברחנו מיש"ע - כולנו יודעים את התוצאה. למה ליסוג עוד פעם ? שירו ושיפגעו שוב ? אם היו הורסים את הבית של המחבל המתאבד על תושביו לא היו יותר מחבלים מתאבדים

xyxyxy

New member
נכון...

יצאנו מלבנון התוצאה - הרבה פחות הרוגים ברחנו מישע - חלק מההסכם שלנו עם הפלסטינאים סתם בשביל הסקרנות שלי.. מה בדיוק הפיתרון שלך?

Admini

New member
-------->

יצאנו מלבנון - היום הם יכולים לירות על בתי הזיקוק בחיפה (ויורים מדי פעם רק שבנס אין נפגעים) יצאנו מיש"ע - קיבלנו את מלחמת אוסלו

genotip

New member
תשמע ../images/Emo11.gif

אתה זורק האשמות פה כבר איזה חודש, עד כמה כולם טועים וצריך להרוג את כל הערבים. אולי ננהל פה פעם אחת דיון (כלומר באמת תגיד על דברים שאומרים לך) ונסגור את העניין? יש הודעה שלי למטה בהקשר לקישקושים שלך, יהיה נחמד אם תגיב.

tomashin

New member
לי מבחינה

אישית קשה לראות מראות כאלה..(הרוגים,פצועים). למה צריך לסבול את זה?למה ללכת לקראתם שהם לא עושים כלום ועלק מסכלים פיגועים. חיילים יום ולילה מקבלים התראות ויש ארועים בצפון הארץ וגם באזור ג'נין שפשוט לא מספרסמים אותם. הפתרון:להכנס לשטחים ולהשליט סדר. לילה טוב

Mapisto

New member
שנאה גוררת שנאה

וכי שכתוב ביציאה לת"א "מרוב עין תחת עין העולם נהיה עיוור". הפקטור הכלכלי הוא פחות חשוב לעומת הפקטור שלהכניס חיילים לחרא. הבעיה היא שאין היום בעיה להגיע מהרשות לישראל, וזאת הבעיה. אם מחר אני ארצה ללכת ללבנון לבקר את אחמד, אני לא אוכל כי הצבא יעלה עליי תוך שניה.

Mapisto

New member
ועוד משהו

ראיתי את זה פעם באיזה חתימה "אין בתולות אין פיגועים" כל כך ישראלי למצוא פיתרונות דבליים.

tomashin

New member
ואני מקווה

שהרשות הפלסטינית תתאשט וביחד עם צהל תסכל ניסיונות פיגועים ותפגע במתאבדים

xyxyxy

New member
אל תצחיק אותי

זה התגובה הכל כך נחוצה? נו באמת אז יעשו סגר לכמה זמן יחסלו איזה 2 מחבלים ואנחנו שוב נקבל כמה פיגועים של עשרות נפגעים.. וואו..... אני נדהם מהתגובה הכל כך נחוצה הזאת תבין משהו, בשביל שלתגובה הזאת תהיה השפעה כלשהי צריך מינימום משהו בסגנון חומת מגן בזמנו זה נתן לנו.. כמעט חודש שלם של שקט! (ומיד אחרי זה הפיגועים חזרו) וזה ימוטט את המדינה שלנו כלכלית אין כסף לדבר כזה..

xyxyxy

New member
אתה בטח ממש מרוצה מעצמך...

תראה!!! הצבא המדהים והחזק שלנו הרג בכיר בחמאס!! זהו!!! עכשיו כל הפיגועים יפסקו... הפלסטינאים בטוח יכנעו עכשיו.. אה.. רגע.. בעצם כבר קיבלנו בתגובה עכמה קסאמים ופצצות מרגמה על ישובים.. וסביר להניח שנקבל גם כמה פיגועי נקמה.. אבל העיקר!!! שיש לנו צבא חזק!! שלא מוותר!!! חבל שזה על חשבון החיים שלנו

tomashin

New member
גם אם לא

היינו מחסלים את אבו שנב הפיגועים לא היו נפסקים. מזלנו שתהליך אוסלו נפסק לפני שהייתה להם היום מדינה. צריכים להמשיך להיות בשטחים ,להחזיק אותם קצר ...

tomashin

New member
הטעות שלנו

הייתה שנתנו להם נשק!!! תראה מה יצא מזה.. נתנו לטרוריסט הראשי(ערפאת ימח שמו)טריטוריה(השטחים)שיוכל לעשות בה כרצונו. זהו צריכים להפסיק את זה עד שלא יחוסלו מחבלים(אי אפשר להכניסם לכלא אז לפחות להרגם)לא לחדש את תהליך השלום. ושבוש לא יכניס ת'עף שלו כי רק צרות הוא מביא.. ראינו מה הוא עשה עם אלקעידה,אז שלא יתערב

gilad g

New member
חחח

"ושבוש לא יכניס ת'עף שלו כי רק צרות הוא מביא"
אם הייתה לך טיפה הבנה בסיסית של המצב בארץ היית יודע שזה לא אפשרי.

gilad g

New member
ומי בדיוק יחזיק אותם קצר../images/Emo35.gif

החיילים
כמה זמן כבר אפשר להחזיק אותם "קצר"
זה לא יכול להימשך לעד, אתה יודע... לדעתי - מדינה בשביל החיות האלו זה פתרון מספיק טוב. ניתן להם לאכול את עצמם בתוך המדינה שלהם.

tomashin

New member
כמובן לא לעד

ברור שזה לא פתרון וגם לא רוצים לבנון 2. פשוט לעשות שם סדר מבחינת מבוקשים. אם תהיה להם מדינה אני לא מתאר מה הם יעשו..:)- כמובן יהיה להם נשק מתקדם... ואיפה יהיו המחבלים?ברחוב משוטטים. בוא אני יזכיר לכם מה אמרו הטרוריסטים על ההודנא שהיא זמנית. והנה על באמת היא זמנית פיגוע רצחני ושפל ומתועב מצדם. ומה עשינו סה"כ?חיסלנו בכיר,גילינו מעבדת נפץ,הרסנו את בית המחבל של קו 2. אלו פעולות נחוצות.

gilad g

New member
ברחובות שלהם, לא ברחובות שלנו.

מה הם יעשו אם תהיה להם מדינה
"חיסלנו בכיר,גילינו מעבדת נפץ,הרסנו את בית המחבל של קו 2". לא רק זה. עומדים גם לפגוע ביאסין והמטומטמים של החמאס (וטוב שכך). תבין - אני בעד לפגוע בטרוריסטים הקקות האלה. אבל אי אפשר לפגוע בהם לנצח, כי תמיד יבואו עוד. כל עוד צה"ל (וישראל) נמצאים בשטחים, יהיו פיגועים. אין מה לעשות

למעלה