פיגוע בנתניה

Action force

New member
פיגוע בנתניה

אירוע ירי במלון "ג´רמי" בנתניה ברח´ גד מכנס בנתניה. דיווח ראשוני: מדובר בכ-20 נפגעים מתוכם: 3- בינוני +1 קשה לבית החולים "מאיר" 2 קשה + 1בינוני +1 קל ל"לניאדו" מפונים גם כמה להילל יפה... אמשיך לעדכן בהמשך..

havlaz

New member
גרר.. די עם הפיגועים האלה!!!

נמאס לשמוע כל 5 דקות פיגוע.. כל שמחה הם משביתים..

DreamS_HunteR

New member
אני לא מאמין...

אין יום שאין פיגועים איזו מדינה זו?!?!?!?! שיעשו משהו כבר

"מי זה שם הולך שיכור?זה ראש הממשלה"

דייי התרור משני הצדדים לא יוביל לכלום...

Action force

New member
עדכון

נכון לשעה 21:07 פונו לבתי החולים 26 נפגעים בהם: 5 קשה, 7 בינוני, 14 קל.. זה העדכון האחרון שלי לשעה הקרובה, אני זז לשחק כדורסל.

יונתן...אין עלייך..../images/Emo106.gif

יונתן אני חייבת לציין שאתה אחלה איש. אתה עושה עבודת קודש! קבל ח"ח-חיזוק חיובי. אוהבת, שירן.

אני לא מאמין!!!! מה שוב? ../images/Emo46.gif

די!!! באמת מתחיל כל העיניין להמאס!!!! אוף!!!!!!!! חייבים להגיע לפתרון מדיני, כוחנות לא תעזור!!!! זו לא תחרות, מי יותר חזק, חייבים לשבת ולדבר, ואפילו לוותר וויתורים כואבים על מנת להשיג שלום ושקט!!! מרקו וזהו!!!

havlaz

New member
עלה ל38 נפגעים

ומרקו, ניסנו מדיני, ממש לא עבד. כוחני? אם אתה חושב זה כוח, תתעדכן, זה כלום..

איציק... אני רוצה שניה לספר לך...

אדם, שמרביצים לו, וחוטף מכות קשות, לא יקום אחרי זה יגיד וואלה אתה חזק יותר, אלא הוא יכה אותך חזק יותר ממה שאתה הכת אותו. וככה נכנסים למעגל אלימות. אין סופי. הפיתרון היחידי שיש לנו, שעוד נשאר פתוח הוא הערוץ המדיני. ובוא תשמע עוד משהו, כל עם שנלחם אי פעם בהיסטוריה על חירותו ניצח, כך או אחרת הוא ניצח. ובכדי שלא נגיע למצב שנפסיד ונשלם מחיר כל כך כבד, לדעתי חייבים לשבת ולדבר, ולהגיע להסכם, כואב עד כמה שיהיה אבל התמורה שנקבל ממנו שווה את זה. מרקו וזהו!!!

Starway

New member
טעות בידך!!!

כמו שלמדנו בפרוייקט משואה!!!! לא חסרים עמים אשר הפסידו במאבק על חירותם!!!! הדוגמא הבולטת לכך היא הרומאים!!!!!

טעות!!! הרומאים לא נלחמו על חרותם.

הם היו ברי חירות, הם פשוט התמוטטו, כמו שתגיד ברית המועצות, המדינה עצמה נהרסה, העם היה חופשי, אני מדבר איתך על עמים שהם לא חופשיים, והם נלחמים לחירות, הם מנצחים תמיד! ככה. מרקו וזהו!!!

Starway

New member
טעות!!!

הם כן!!!! וחוץ מזה יש עוד המון עמים... כמו האמורים ועוד די הרבה שאני לא זוכר את שמם!!! אתה יודע היטב על מה אני מדבר... בעזרת מדיניות חזקה ואחדות בעם אנחנו יכולים לבלום ו"לנצח" במאבק!!!! זוהי מלחמת התשה!!!!

טוב... בוא שניה נאמת את הדברים.

האימפריה הרומית, התקיימה ושלטה כמעט 900 שנה. והתמוטטה לאחר מכן בגלל התסיסה שהייתה בקרב העמים הכבושים תחתה- זו גם דוגמא לעם שנלחם וניצח. רומא לא נפלה כי לא הצליחה לנצח במלחמה למען החירות, היא נפלה כי היא לא הצליחה לנצח במלחמה למען הכיבוש - כיבוש אירופה. ברית המועצות גם בין שאר הסיבות התפוררה בגלל גל הלאומניות שהיה במדינות הרפובליקה שלה, כמו אוקריניה בלרוסיה וכדומה. יוגוסלביה התפוררה ונסחפה למלחמת אזרחים בגלל שהרפובליקות שהרכיבו אותה (קרואטיה, סלובניה, מקדוניה וכדומה) דרשו עצמאות ובסוף קיבלו. ארצות הברית נאבקה בשילטון הבריטי בצפון אמריקה במשך שנים, והצליחה להגיע לחירות. ישראל, שנאבקה במשך שנים על גבי שנים בתורכים, ואחר כך בבריטים, גם הצליחה להגיע לחירות. וככה יש עוד מיליון דוגמאות. וחייבים אנשים להבין, ששום דבר הוא לא ניצחי, כמו שאנשים מתים, ודברים מתשנים, ככה גם מדינות נופלות וקמות. למה ארצות הברית לא תחדל להתקיים מתי שהוא בעתיד? אולי מחר או אולי בעוד מיליון שנה, אבל זה יגיע, כך או אחרת, כי שום דבר הוא לא לנצח! לכן, מדינת ישראל, חייבת להבין, שבמלחמות מסוג זה, כאשר הצבא הסדיר נלחם בצבא גרילה, הסיכויי קלוש. ושעתידה של מדינת ישראל הוא להפסיד! אז כדי להקדים תרופה למכה, הגיע הזמן, לחתום הסכם, כואב עד כמה שיכאב, בכדי להגיע לשלום אמיתי ושקט, כי שום אדמה, קדושה עד כמה שתיהיה, לא שווה מוות כה רב, משני הצדדים. ולסיום, אני רוצה רק לומר, שהפלסטינים, למדו אותנו והם עושים בדיוק מה שלוחמי ההגנה והאצ"ל עשו בשנות הארבעים. הפלסטינאים לא המציאו את הפיגועים, ואת התאבדים, כי גם לוחמי ההגנה והאצ"ל ביצעו את זה. והאצ"ל אף פיצץ את מלון המלך דוד בירושלים והרג כמה עשרות יהודיים. אז שוב, הפיתרון היחידי הוא לשבת ולדבר.

נעה ד

New member
מרקו, אני מסכימה איתך..

אני לאיודעת בקשר לעניינים ההיסטורים אבל השטחים וכל הבולשיט הקדושים לא משתווים לחיי אדם, ובייחוד לכל כך הרבה..

Starway

New member
אתה טועה!!!

אין מה לעשות אתה טועה!!!! יש המון עמים שנכשלו במאבקם על החירות!!! ואני בטוח שהרומאים בינהם... מקווה שמחר אני אוכל להביא לך הוכחות מספרים(נתראה בסיפרייה)...

שמע....

ברור שאולי יש איזה עם שאני לא ידוע. יכול להיות-- אז אני יתקן את דברי, בגדול, וכמעט בכל המיקרים, לא היה עם שנלחם על וחירותו ונכשל. כמו שעידו זרק לנו כמה עמים לא מוכרים, יכול להיות.... בגדול --- ככה זה ואין הרבה מה לעשות. אנחנו כובשים עם אחר, והגיע הזמן להפיסק!! זה גרוע לנו ולהם.

Starway

New member
די לכיבוש...

אני בהחלט מסכים איתך שהגיע הזמן לשים סוף לכיבוש... כי מה צה"ל עושה בכפרים: הריסות בתים, התעללות(ממש ככה) וכו... בחפים מפשע זה לא מוצדק!!! כלל וכלל... אך כנגד גל הפיגועים האחרון שפקד את המדינה אנחנו חייבים להגיב ביד חזקה!!! שתשים לכך סוף... ואז לפתוח ולחדש את המשא ומתן...

למעלה