פיגוע בנתניה

דיי לכיבוש!!!

כל עוד יש טרור ישראלי אין לנו זכות להגיב! (פעולות צה"ל וההתנחלויות) אם עדיין יהיה רעש אז נתחיל לדבר... חבר נוער מרצ שגאה בזה!

havlaz

New member
טרור ישראלי?!

טרור ישראלי?! אתה קורא לצבא שמגן עליך טרור?! תגיד, בדוגרי, אתה יהודי, או פלסטינאי? קשה לי להאמין שאדם יכול להגיד על האנשים שמגנים עליו שהם טרוריסטים רוצה לדעת מזה טרוריסט? טרוריסט זה אדם שמגיע למקום בילוי של נערים, והורג 18 נערים חפים מפשע טרוריסט זה אדם שמגיע ליום המאושר ביותר בחיים של ילדה בת 12, והורג לה את המשפחה טרוריסט זה אדם שמגיע והורג אנשים שיצאו מבית כנסת לאחר תפילה לאמונה שלהם. טרוריסט זה אדם שמפוצץ זקנים שבסך הכל יצאו מבית האבות שלהם בדרך לנכדים טרוריסט זה אדם שמגיע לבית קפה, מתי שאנשים רוצים קצת לצאת מהשגרה, ויורה ב10 איש. צה"ל עושה את זה? המתנחלים עושים את זה?! אתה בכלל שם לב מה אתה אומר?! אתה גאה בזה?! זה מה שמרץ מייצגת?! זה בושה, אם עד היום היה לי כבוד לכל מפלגה, גם אם אני לא תומך בדעה שלה בגרוש אני לוקח את זה בחזרה. אם זה מה שמרץ מחנכת את מצביע, אני יורק לה בפרצוץ. ואם המכתב חצוף מדי, זה מה שהוא צריך להיות טרוריסטים כאלק.. חוצפה!

כן טרור ישראלי

לירות לילדים ברגליים לירות להם בדודי שמש לא לתת לאישה בהריון לעבור מחסום להרוס בתים לא אמרתי שהם לא עושים עלינו תרור אבל אפילו לפני 48 אנחנו הישתמשנו בתרור והיה איזה ראש אירגון(אצל או לחי או ההגנה וכל אלה)שאמר שאת שיטה לגיטימית להשיג את מטרתם אנחנו עשינו זאת בשביל מדינה והינה גם הם עושים את זה בשביל להשיג מדינה

havlaz

New member
שחכת שאותו ילד

היה בדיוק דקה לפני עם בקבוק תבערה שאף לכיוון חייל צה"ל ומשהבתים האלה, ירו מקודם מחבלים שחכת שגם לפני 48 שנה, הם המשיכו להרוג אותנו אז אל תקשקש.. לא אנחנו הם אלה שהורגים חפים מפשע. ואם זה מה שאתה חושב.. מכיר את שוויץ? אתה מוזמן לעבור לשם, הרי למה שתישאר במקום שאח שלך ודוד שלך הם טרוריסטים? והמדינה שעליה אתה חי קמה על ידי טרור? והמדינה שכרגע קיימת פועלת על ידי טרור? אתה רוצה שישפטו אותך בהאג על פשעי מלחמה? לא, אז יאלה, אתה מוזמן להזמין כרטיס טיסה לשוויץ...

אז כניראה

שלא קיבלתה 100 בהיסטוריה כי אני לומד את זה עכשיו ולידע כללי לפני 48 שנים הם היו מלאכים שביקשו מדינה אבל למה לתת להם? הרי הם שקטים!(רק לפני 35 שנים התחילה האינטיפדה הראשונה

Action force

New member
מסכים ב100%

למרות חילוקי הדעות בינינו אני בנושא המדני אני מסכים עם מרקו ב100%

havlaz

New member
ניסנו מדיני

ישבנו ימים בשקט, לא הגבנו על פיגועים (ראה דולפינריום) ומה? הכל נמשך הגענו לשולחן הדיונים (ברק/רבין), ברק הציע רבות, הימין השתגע. אך הפלסטינאים? המשיכו בפיגועים, ודרשו עוד עוד מיום ליום אנחנו מתפשרים יותר ויותר אבל הפלסטינאים? חס וחלילה.. שלא תבין לא נכון, אתה חושב שאני אוהב שכל יום יש פיגוע? יש לי דודים בתל אביב, יש לי דודים בנתניה, ירושלים, חדרה יש לי חברים בכל מקום ומקום שהיה בה פיגוע אתה חושב שזה כיף להתקשר אליהם אחרי כל פיגוע לדאוג שהם בסדר? אתה חושב שאנחנו, אנשי הימין לא רוצים להפסיק את זה? השמאל יוצר מהימין מפלצת מרושעת, שלא אכפת לה מהחיים והשלום, אכפת לנו, אכפת לנו מאוד. אבל אנחנו לא נקריב את חיינו, את מקום החיים שלנו. בשלום צריך להתפשר, ונלך לילדות ש2 ילדים רבו, הכריחו את שניהם לההתנצל, לא רק אחד, או את מי שהתחיל את שניהם, למה? כי כל אחד חייב לתרום משהו, ולוותר. אבל פה? הפלסטינאים ויתרו על משהו? הם הפסיקו לשעה לטבוח בנו? ממש לא, הם המשיכו והמשיכו. אז די לקשקש, ניסנו את המדיני, וזה ממש לא הכוח של המדינה. זה סתם דגדוג, תחזיק לשעה את פרס בחדר, בלי שיציק לאריק ותראה מזה כוח. במקום להפציץ מקומות שהצבא יודע שעובדים שם מחבלים על פצצות מה עושים? מתקשרים שעתיים לפני, נותנים להם זמן לפנות את עצמם, את הנשק והכל ואז יורים! מה ההיגיון? בשביל האמריקאים זה בדיוק כמו שנפוצץ את הבניין עם כל החומר נפץ שבו. אבל היגיון אין לנו..

לך תעשה העתק הדבק לפורום נוער מרצ

כבר אין לי כוח לחשוב ביום רגיל הייתי כותב על זה תגובה ארוכה אבל אני יותר מידיי מת עכשיו ואל תדאג הם לא יצלבו בך הם רק יתווכחו איתך

TGTF

New member
אתה יודע מה איציק?

לדעתי המלאך צודק הפתרונות שהוצעו לפלסטינים היו לא מספקים, אני בתור ראש של כזה עם לא הייתי מקבל אותם, והצבא שלנו מה לעשות עושה הרבה דברים שלא שומעים עליהם עד שעוברות הרבה שנים ע"ע כפר קאסם לפני שנים. וגם בימינו הוא עושה כאלה דברים אני לא אומר שאני לא גאה בצבא, או שאני לא שמח שהוא מגן עליי, אני אומר שחלק, ולא חלק בלתי נראה מפעילות צה"ל, היא פעילות לא חוקית בעליל, המכוונת נגד ציבור אזרחי, אתה לא מבין, אין הצדקה לפגיעה באזרחים, אפילו אם לפני עשר דקות היה בבית של האיש הזה מחבל, אם הוא לא שיתף פעולה איתו אסור להפיל לו תבית. לא משנה אם בעיר של האיש הזה יש אלף מחבלים, האיש לא מחבל? אסור שהוא יפגע, ועובדה שנפגעים אצלהם ומתים אצלהם פי 5 אנשים בממוצע מלנו, והם רק שליש מהאוכלוסיה שלנו, אז מי מפסיד יותר? ובקשר למה שמרקו אמר, התעניינתי ובדקתי והכל אמת לא היה עם מתועד שנלחם על חירותו בעזרת מלחמת גרילה נגד צבא מאורגן ולא ניצח הדוגמא הכי הכי טובה? וייטנאם ארה"ב נכנסו עם כוחות עדיפים בערך פי 1000, מספר אמיתי ויצאו עם הזנב בין הרגליים, הוייטנאמיים קרעו אותם לגזרים אפילו שלארה"ב היה הנשק, האימונים, המוטיבציה, המוראל ומה לא פשוט ככה, מלחמת גרילה תנצח צבא מאורגן בכל זמן נתון, וזו עובדה שאי אפשר לערער עליה. ורק עוד עובדה היסטורית לפני קום המדינה היו מחתרות שהיו פעילות טרור, וביצעו פעילות טרוריסטית בדגם שהיום הם משתמשים, ארגון יהודי, אצ"ל אם אני לא טועה, הוא זה שהמציא את מכונית התופת הראשונה, המחבלים המתאבדים הראשונים היו שלנו ועוד ועוד ועוד אנחנו נתנו להם כל צידוק לפגוע בנו וגם את הכלים ועכשיו אנחנו עם כל הכבוד לא יכולים להביס אותם, גם אם ניכנס ונרצח כל פלסטיני שיש שם, ישארו מחתרות, וכמו שאנחנו שחקנו וטחנו את הבריטים והערבים לפני קום המדינה, כך הם יעשו לנו, והם ישיגו מה שהם רוצים לבסוף, עובדה היסטורית. הפתרון היחיד האפשרי הוא או נטישה של הארץ, או נתינת מדינה לפלסטינאים, אין שום ברירה אחרת. מצטער לנפץ לאנשים את הבועה של אנחנו גדולים וחזקים, אנשים שאין להם מה להפסיד תמיד ינצחו אנשים שיש להם. בתודה ונשימה עמוקה שלאחר הרבה דיבורים שי

havlaz

New member
אז בו תלמד עוד משהו

לא היה אף פעם הסכם שלום, בלי לשבת בשולחן הדיונים בלי שמישהו יוותר על משהו, גם בויאנטם שדיברת עליה. האם הפלסטינים מוותרים על משהו? ממש לא. ואתה טועה, אתה אולי מתכוון 999 אנשים שבעד לרצוח אותנו, ואחד שמתלבט אם להעיף אותנו לעזאזל או לרצוח אותנו. שי, אתה במשפטים? בעצם אתה בפיזיקה. ברגע שנתנת למישהו לעשות עבירה לא חוקית מהמקום שלך, גם אתה עברת על החוק. ברגע שאותם אנשים נתנו למחבל לירות מהבית, הם אשמים גם. ועכשיו תגיד שהכריחו אותם, לא? אבל אמרת שזה מחבל אחד, ו1000 איש, לא? הרי 1000 איש מול אחד, וגם אם הוא עם רובה, אפשר לעצור, לא? משטרה דברים כאלה, אתה יודע. האנשים האלה גאים בדברים האלה. מישהו אמר שאני לא בעד מדינה שתהיה להם? אין בעיה, נסגור אותם שיהיו מדינה את הבית שלי אני לא אתן להם, אני מוכן לשבת לדבר, אבל שהצד השני יתחיל לתת משהו, להוכיח שהוא באמת רציני בנושא, שיקריב גם משהו ותקרא שוב תהודעה למרקו, אני לא יחזור על כמה הצענו להם וכמה הם קיבלו. ולפני שאתה מדבר על צה"ל, שמגן עליך תדבר על העם, על ההנהגה, על האנשים שאיתם אתה רוצה לעשות שלום, ולתת להם הכל אותם אנשים שרוצחים אותך בדם קר, סתם כך..

יש לך הוכחות?

שאתה מדבר ככה?נתונים מספריים? נתונים על דעתם? אני מציין דעות שמבוססות על עובדות אז בבקשה כי כולנו יודעים ואפילו ההיסטוריה מוחיכה שכל לאום קיבל בסוף מדינה כולל הלאום היהודי

havlaz

New member
אחרי שוויתר וישב בשולחן

דיונים לא במעבדה עם חומרים נפיצים אבל אין פה מה לריב, זה לא פורום אקטואליה יש אחלה פורום אקטואליה שם, אתה מוזמן לדבר שם. אני את הדעה שלי מביע במקומות שצריך, ופורום אילת זה לא המקום. אז חבל להמשיך את הדיון הזה פה, אני בכל מקרה לא הולך להגיב לזה פה, אנחנו סוטים ממטרת הפורום.

למעלה