אתה יודע מה איציק?
לדעתי המלאך צודק הפתרונות שהוצעו לפלסטינים היו לא מספקים, אני בתור ראש של כזה עם לא הייתי מקבל אותם, והצבא שלנו מה לעשות עושה הרבה דברים שלא שומעים עליהם עד שעוברות הרבה שנים ע"ע כפר קאסם לפני שנים. וגם בימינו הוא עושה כאלה דברים אני לא אומר שאני לא גאה בצבא, או שאני לא שמח שהוא מגן עליי, אני אומר שחלק, ולא חלק בלתי נראה מפעילות צה"ל, היא פעילות לא חוקית בעליל, המכוונת נגד ציבור אזרחי, אתה לא מבין, אין הצדקה לפגיעה באזרחים, אפילו אם לפני עשר דקות היה בבית של האיש הזה מחבל, אם הוא לא שיתף פעולה איתו אסור להפיל לו תבית. לא משנה אם בעיר של האיש הזה יש אלף מחבלים, האיש לא מחבל? אסור שהוא יפגע, ועובדה שנפגעים אצלהם ומתים אצלהם פי 5 אנשים בממוצע מלנו, והם רק שליש מהאוכלוסיה שלנו, אז מי מפסיד יותר? ובקשר למה שמרקו אמר, התעניינתי ובדקתי והכל אמת לא היה עם מתועד שנלחם על חירותו בעזרת מלחמת גרילה נגד צבא מאורגן ולא ניצח הדוגמא הכי הכי טובה? וייטנאם ארה"ב נכנסו עם כוחות עדיפים בערך פי 1000, מספר אמיתי ויצאו עם הזנב בין הרגליים, הוייטנאמיים קרעו אותם לגזרים אפילו שלארה"ב היה הנשק, האימונים, המוטיבציה, המוראל ומה לא פשוט ככה, מלחמת גרילה תנצח צבא מאורגן בכל זמן נתון, וזו עובדה שאי אפשר לערער עליה. ורק עוד עובדה היסטורית לפני קום המדינה היו מחתרות שהיו פעילות טרור, וביצעו פעילות טרוריסטית בדגם שהיום הם משתמשים, ארגון יהודי, אצ"ל אם אני לא טועה, הוא זה שהמציא את מכונית התופת הראשונה, המחבלים המתאבדים הראשונים היו שלנו ועוד ועוד ועוד אנחנו נתנו להם כל צידוק לפגוע בנו וגם את הכלים ועכשיו אנחנו עם כל הכבוד לא יכולים להביס אותם, גם אם ניכנס ונרצח כל פלסטיני שיש שם, ישארו מחתרות, וכמו שאנחנו שחקנו וטחנו את הבריטים והערבים לפני קום המדינה, כך הם יעשו לנו, והם ישיגו מה שהם רוצים לבסוף, עובדה היסטורית. הפתרון היחיד האפשרי הוא או נטישה של הארץ, או נתינת מדינה לפלסטינאים, אין שום ברירה אחרת. מצטער לנפץ לאנשים את הבועה של אנחנו גדולים וחזקים, אנשים שאין להם מה להפסיד תמיד ינצחו אנשים שיש להם. בתודה ונשימה עמוקה שלאחר הרבה דיבורים שי