פיגוע בתחנה המרכזית בבאר שבע

פיגוע בתחנה המרכזית בבאר שבע

"לפחות עשרה בני אדם נפגעו בפיצוץ של מחבל מתאבד ליד התחנה המרכזית של אגד בעיר. כוחות הצלה ומשטרה נמצאים במקום פיצוץ עז התרחש בתחנה המרכזית בבאר שבע. בשלב זה ידוע על לפחות עשרה נפגעים, מהם שניים במצב קשה, שמועברים לבית החולים סורוקה בעיר. על פי דיווחים ראשוניים נראה כי מדובר במחבל מתאבד שהתפוצץ ברציפי התחנה." אז תגידו לי אתם אם ההתנתקות עוזרת... כי בקצב הזה, ממש לא נראה לי.

לביא4

New member
תוצאות ההתנתקות

בדיוק כמו שהיה בעבר כך גם היום שבוע שעבר - קסאמים בשדרות, דקירת ורצח בחור ישיבה בירושלים, ועכשיו פיגוע בבאר-שבע, לא מבינים שהערבים מפרשים את הנסיגה כנצחון שיטת הטרור ונסיגה בגוש-קטיף (וכך כל שטח אחר) פירושה פיגועים ורצח יהודים בכל מקום בארץ, הבעיה חמורה יותר - לאף אחד זה לא מזיז ולא מפריע שנרצחים יהודים, ואף שמאלן לא יקום להזיל דמעה או לגנות פיגועים, דם יהודים יש לו צבע אחר מאשר ערבים שלהם יתנו תמיכה משפטית ועצות כאלו או אחרות חוץ מנתינת שטחים שבכלל לא שייכים להם כמו חבל גוש קטיף ועזה (שבמקור היו שייכות למצרים ואלו ויתרו עליהם בקמפ-דייויד).

One Echoe

New member
אל תזרקי שטויות לאוויר.

אני שמאלני, זה אומר שלא כואב לי? לא אכפת לי מהאחים שלי? ממש חצופה. אני מזיל דמעה יותר ממך. אני מגנה פיגועים בכל תוקף. את פשוט חצופה!

פיגועים היו גם לפני..

ויש גם אחרי ההתנתקות. אף אחד לא יכול להבטיח עתיד שונה לחלוטין.. מה שהדמוקרטייה כן מנסה לעשות כאן, זה ליצור דרך לסוג של הבנה.. או אולי, אם תרצו לקרוא לזה כך, נתינה לצורך קבלה. קשה להגדיר במילים את הקושי הנורא שבמצב אליו נקלענו קשה לחיות במדינה הזאת.. המעט שאני חושב, שניתן וחובה לעשות - הוא להקשיב ולאהוב אחד את השני. יש לנו מדינה אחת. והזדמנות אחת. לאהוב.

ח"ח על הפרסום של הבלוג...

אבל פרט חשוב אחד זנחת... דמוקרטיות מנסות ליצור סוג של הבנה. ארצות-הברית, דמוקרטיה, לא נלחמה בדיקטטורה הגרמנית עם הסכמי שלום ("ניתן לך את טקסט, ואתה תפסיק אם כל השטויות האלה של 'לכבוש את העולם'). אלוהים יודע איך העולם היה נראה, ואם אתה ואני היינו מנהלים דו-שיח זה, לו זו הייתה הטקטיקה שהיו בוחרות בעלות-הברית. מי שלא לומד מההיסטוריה, וחושב שהוא חכם יותר מאבותיו, כמו רובנו, עתיד לחזור על הטעויות שלהם, או יותר גרוע, להתכחש לעובדה שהוא עושה טעות.

אני נוטה להסכים..

עם רב מה שכתבת. גם לי קשה להאמין שמדובר כאן ב"אחים" לדו שיח. לפחות מההבט המדיני. אבל אני דיברתי על מה שקורה בעם שלנו. שם אנחנו צריכים לפעול לקרבה. דרך אגב, תודה על הח"ח לפירסום הבלוג. רק טעות אחת בידך - הוא לא שלי.. הוא של כולנו. ואלוהים יודע שאם היו נותנים לי להציף טקסטים, כמו כאלה שאני מעלה בבלוג, מבלי שיחסמו אותי על הצפה.. לא היה לי צורך בו. הבלוג הוקם מתוך אהבה ואכפתיות עצומה למדינה.. ולכל יושביה. אין בו משום מסע פרסומי.

הנבואה נתנה לשוטים

אנחנו צריכים להתמקד באיך משנים את המצב. לא באיך משלימים איתו.

יוטו

New member
הם אומרים את זה . . לא צריך לנבא

שום דבר. . איפה התגובה על הטילים ? שרון הוא זבל עברין פחדן רשע ומושחת - מקומו בכלא!

Papito

New member
אני פשוט רואה כאן שמחה לאיד

מצד מתנגדי ההתנתקות

שמחה לאיד?!

כל תושבי גוש קטיף ידעו שההתנתקות לא תעזור, ואולי אפילו תחמיר את המצב. אם הם היו בטוחים שזה מה שישפר את המצב, רובם היו מתפנים מרצון! אבל כולם ידעו שזה לא יקרה, וזה באמת לא קורה. שמחה אני ממש לא. אני גם לא מבינה למה אתה חושב ככה...

hornyman73

New member
אז תבכי

ביחד עם האחים הבכיינים שלך מההתנחלות. יורים ובוכים.

חוגגים על הדם?

מאיפה השטויות האלה?! שמחה לאיד, לחדוד על הדם... הפכתם אותנו למפלצות, רק בגלל מה שאתם רואים בטלווזיה. אף אחד לא שמח על זה שהיה פיגוע.

למעלה