פיגוע בתחנה המרכזית בבאר שבע

Papito

New member
זה לא בגלל מה שאנחנו רואים בטלויזיה

ראינו אתכם. בשירת הצבאי שלנו מכים פלשתינים, מקללים חיילי וקציני צה"ל. משווים אותנו לנאצים, הורסים חלקאות פלשתינית. מתנשאים מעלינו, משפילים אותנו, מאשימים אותנו. מאיימים על ראש הממשלה שלנו, ועוד אחרי זה קוראים לנו אחים. ואם ממש תרצי לדעת למה, הנה התשובה

אתה מכליל....

אני אישית לא מכירה אנשים שמתנהגים ככה, ואני יכולה להגיד לך שזה מיעוט. אז בבקשה אל תכליל.

Papito

New member
מיעוט?

לחכות 6 שעות לטרמפ אחרי 21 יום ששמרנו עליכם מבלי לראות בית בזמן שכולם עוברים עם אוטו ריק ואף אחד לא עוצר זה נקרא מיעוט? מיעוט זה היה אם 1 לא היה עוצר, אבל 6 שעות?? זה לא מיעוט. וזה גם לא מיעוט כשכל נער שני מגיע ומקלל אותך ומקנח באיזה "נאצי" והולך. מצטער. אני את הדיעה שלי גיבשתי, ללא עזרת התקשורת אלא בעזרתכם.

בתל אביב יעצרו לך לטרמפ?

חוצמיזה, מה הקשר? אין שום קשר בין ההתנתקות לבנאדם שנוסע באוטו ולא רוצה להעלות חייל.

Papito

New member
אויש רק עכשיו גיליתי שאת ילדה בת 13

כשתגדלי ותביני טיפה יותר נחזור לקיים את הדו שיח

באסה לך...

תהיה בטוח, שאני אגדל אני לא אחזור לדבר עם בנאדם שזלזל בי בגיל 13. כי אולי אני בת 13, אבל בחיים לא פחדתי ללמוד מאנשים צעירים ממני.

hornyman73

New member
אני תומך בו

זה כבר היה ככה קודם. שמרתי 4 חודשים על כפר דרום וטרמפ אחד לא קיבלתי. היינו כמו התאילנדים שלהם. המתנחלים זה האוכלוסיה הכי דוחה בארץ, מצטער הרווחתם את התואר הזה בעצמכם. אני גם נוהג לעבודה והנהגים עם הסרטים הכתומים הם הכי אגרסיביים וחושבים שכל המסלולים שלהם. הם גם לא יודעים לבחור איזה מסלול, ימין שמאל מזגזגים. כמו במציאות.

אוי

ניראה לי שכרגע את ניסית לתרץ משהו שהוא לכל הדעות מעצבן בתירוץ עוד יותר מעצבן וחסר כל קשר סתם כדי לצאת מנצחת. אם את כבר רוצה לקבל תשובה על השאלה הלא ראויה שלך סביר להניח שבתל אביב הוא היה משיג טרמפ בפחות זמן בגלל כמות הרכבים באזור. ואילו באזור הגוש, לראות חייל ולא לעצור לו? אני חושבת שאנשים הגוש צריכים להיות הרבה יותר עירניים לנושאים כאלה מאשר תושבי תל אביב אחרי הכל, לא על תל אביב שומרים בגופם החיילים ואם לא היו נאלצים לשמור בגופם- לא היו נזקקים לטרמפ. ואם היית אומרת "זה באמת לא יפה אבל מכאן ועד..." היה קורה לך משהו חוץ מזה שהיית יותר נחמדה ובוגרת?

מי שתרץ משהו כדי לצאת מנצח

זה בתכלס הוא, הוא הפך את הנושא ל"כמה המתנחלים דוחים ומגעילים" זה לא כ"כ קשור... אני לא חושבת שאני לא נחמדה.... אבל תגובה אוטומטית לזה שפוגעים בך, ואומרים לך שאת דוחה, זה לפגוע חזרה, לא? אפילו שלא נראה לי שפגעתי... סליחה אם פגעתי במישהו.

מתנגדי ההתנתקות ממש לא שמחים!!!

אני ביניהם ואני לא שמח בכלל, אבל אני מרגיש שהמחבל הוכיח למה גרמה ההתנתקות הזאת!!! נ"ב אני בן 14 וחצי ואני מבין יותר מאנשים בגיל 40 כנראה. *התנתקות? גירוש יותר נכון.

NAS00

New member
מעניין מה תהיה

התגובה "הקשה מאי פעם" של שרון לפיגוע. יכול להיות שהוא לא שם לב בכלל כי היה עסוק מדי בכתב אישום של הבן.

וטומי לפיד בתגובה........

שתושבי שדרות ימגנו את הבתים ושתושבי ירושלים ילכו עם שכפצים , ותושבי באר שבע ינסעו במוניות או ברכבים פרטיים

AirBot

New member
היה צפוי

אני לא חושב שיש כאן הרבה שהאמינו כי יציאה מעזה תשים קץ לאלימות ותביא את השלום, והמעטים שכן האמינו בכך כנראה תמימים או הוזים. מה שכן, הפיגוע הזה לא סותר אף אחת מהטענות האחרות בעד ההתנתקות. אני רק מקווה (למרות שאני בספק) שלמדינת ישראל יהיה השכל הישר להשתמש בפיגוע הזה לטובת ההסברה הישראלית, במקום לעבור עליו על סדר היום כמו תמיד. יש לנו מצד אחד נסיגה קשה וחד-צדדית של ישראל לטובת הפלשתינים, ומצד שני יש לנו פיגוע התאבדות עוד לפני שצה"ל הספיק להשלים את הנסיגה מהרצועה. זה חומר הסברתי סוג א', אם ישראל רק תשכיל להציג אותו כראוי. מצד שני, אני לא מאמין שכרגע תגובה מסיבית של צה"ל תהיה לטובתנו. מצד אחד היא תבטל במחי יד את כל הבונוס (המעשי והפוטנציאלי) בדעת הקהל העולמית שההתנתקות נתנה לנו, ומצד שני רק תכניס אותנו למעגל חדש של פיגוע-תגובה-פיגוע שיעלה לנו בהרבה הרוגים.

אין קשר להתנתקות.

באר שבע היא מוקד לפיגועים בגלל אלפי הערבים הישראלים המתגוררים בדרום. עדיין ישנם לא מעט ערבים ישראלים ששומרים חסד נעורים של שנאה הדדית, יחד עם הפלשתינים...

KsE

New member
זה כמו ילדים קטנים שעושים דווקא

hornyman73

New member
לשים את הראש בלוע האריה

ואז להתלונן שהוא נשך אותו. הבעיה היא שהם מושכים את כל המדינה בטירוף שלהם.

למעלה