פיגוע פיגוע פיגועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

פיגוע פיגוע פיגועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

ושוב העם היהודי סובל טרור כמה זמן זה ימשך כמה יש כנראה הרוגים

respecta1

New member
לפי מה שאומרים 35 פצועים :|

ו8 או 6 הרוגים :| ה' ישמור ויעזור להם

אלוהים ישמור המספרים של ההורגים רק עולים

אני לא יכול להתסכל בחדשות המספרים של ההורגים קופצים בקצב מטורף למחוק את העיר או הכפר ממנו יצאו המחבלים ואם יתברר שערבי ישראל סייע בטרור הזה למחוק אותו ואת כל הכפר הארור שלו ממנו הוא בא אלוהים אדירים יהיה זיכרם של הנירצחים ברוך

כנראה שהמפגעים

הגיעו מאיזור ללא גדר הפרדה... איפה השמלאנים שקוראים לפירוק הגדר? איפה? נמאס כבר..פשוט נמאס מהממשלה הזו..אין פיתרון אחררר לא קיים פיתרון אחר חוץ מפעולה צבאית נרחבת.. כוח ההתרעה של ישראל כ"כ נפגע , שרק פעולה כזו תחזיר לנו אותה.. ואפשר פעולה אווירית ככה לצמצם את הנפגעים הישראלים..כמה טילים מלמעלה יסבירו לצד השני עם מי יש לו עסק.

את הפיגוע נטל הפתח

את הפיגוע המתועב הזה שבו נירצחו נערים יהודים ז"ל את הפיגוע הזה נטל הזרוע הצבאית של הפתח ארור האדם שישחרר מחבלים פלסטינים למען מחווה למען "השלום"המקולל הזה שלא מפסיק לגבות את דמם היקר של היהודים

עגייב

New member
אתה הוזה

שום גוף עדיין לא נטל אחריות הפיגוע היה צפוי,ובישראל ידעו שתהיה נקמה אבל בכל זאת יצאו למבצעים...שיהיה זכרם ברוך של כל ההרוגים משני הצדדים שמשלמים בחייהם על טיפושת הממשלה וההנהגה

אתה מנסה ליצור הקבלה או מאזן אימה שלא קיים

בין מבצעי צה"ל המוצדקים לפיגועי הטרור של תתי החלאות הללו? לא, זה לא היה "צפוי" זה מה שהמחבלים מנסים לעשות כל הזמן, עם או בלי מבצע, המבצע הוא תירוץ, לא סיבה, עד היום הם נכשלו, היום הם הצליחו. טרוריסטים לא "מגיבים", לטרוריסטים יש אידיאולוגיה מסודרת ומטרות לאומיות ופוליטיות והיא לא "לנקום" אלא להמשיך את המסע שלהם לפלשתין מן הים לירדן באמצעות רצח אזרחים, זה כרבר קייים שנים. לממשלה אין שום טיפשות בכיוון הזה(יש בכיוון ההפוך), ישראל צריכה להמשיך במבצעים רודפי מבצעים בעזה כל הזמן ובכל מקום שיש טרור ולהתעלם מכל איומים ל"נקמות", אין מאזן אימה בין ישראל למחבלים, אין ולא יהיה.

לא

מדובר בשני בחורים מעזה. הם החליטו להתאבד באחד מבתי החולים בירושלים. זה לא יצא לפועל. במקום זאת.. שילמו בחייהם, על לא דבר, אנשי הישיבה. יהי זכרם ברוך. ובלי שום קשר, מדובר בבחורים מהחמאס. שום פת"ח לא.

mike00

New member
מאיפה את יודעת את האינפורמציה הזאת??

זה עדיין לא התפרסם בשום אתר חדשות באינטרנט..... יש לך קשר לחמאס שלא סיפרת לנו עליו?? תנו למכשפה מחיאות כפיים על שיצאה מהארון והחליטה להכריז על השתייכותה לאירגון החמאס

mike00

New member
ככה זה שעושים מחוות לנציג הלא לגיטימי של העם

הפלסטיני......שמים עליו שם זין ואנחנו היחידים בעולם שממשיכים לעשות לו כבוד... כל הכבוד לאהוד אולמרט על שהוריד מחסומים,שיחרר מחבלים ונן נשק למחבלי הפת"ח כדי שיוכלו לפגוע אך ורק במטרות צבאיות,תנו לו במחיאות כפיים

לא צריך להשתייך לחמאס

כדי לדעת את האמת. אבל חייבים להיות איוולים ופוחזים כמוך, כדי לפרש הכל עקום.

לא אמרתי שהמידע מדוייק

אם כי אני כמעט בטוחה כי כל המידע נכון. עצוב וקשה מאוד. מאוד ! גם המצב שלהם. גם הכישלונות ההולכים וחוזרים של נכשלת ישראל. וגם האבל של כל כך הרבה משפחות.

mike00

New member
הבאת פה פירוט מדוקדק.....

אם השב"כ קורא פה אני ממליץ לכם לבקר את הגברת המחבלת הזאת!!

אני מבין שיש לך מקורות מפנים

שאתה ידעת היכן הולך להיות הפיגוע איפה השבכ איפה????

למעלה