פיגוע פיגוע פיגועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

מי זה אתה ?

שבו בשקט שניכם. אם כבר מחבלים זה אתם. ואתה מר 00 ראוי לתואר הזה במיוחד. נותן עיצות למי ? חחח הם כבר ביקרו אצלי והייתה לנו אחלה שיחה...
ואת מה שכתבתי כאן, מסרו בחדשות בשפה שאתם - לא מבינים.. כנראה. זה אחד. אל תבלבלו לי את המוח. אל תכתבו לי, ואל תגיבו לי כי אתם מביישים את עצמכם. אלוהים ישמור.. מאיזה חומר קורצו חלק מהאנשים כאן. לא ידעתי היכן יהיה פיגוע ואם יהיה בכלל. אני לא מתעסקת באי אילו חומרים פוליטיים תת אנושיים, ואל תבלבלו לי [שוב] את המוח.

SnipeR3

New member
מה רוצים ממך? את בסה"כ נערה חפה מפשע...

זה כולם מסביב שמשוגעים, לא? יש פתגם שאומר: "אם 2 אנשים שיכורים אומרים לך שאתה שיכור, כנראה שאתה השיכור מביניהם..."

mike00

New member
זה הולך אחרת....

אם זה נראה כמו חרא ומריח כמו חרא זה חייב להיות חרא....

mgre

New member
הנה...שידרו מה קורה בעזה...

כולם רוקדים ברחובות...וקוראים לנו חיות.

respecta1

New member
אם זה לא היה כזה עצוב זה עוד היה מגוחך..

לימדו אותם לדבר מול מצלמות על טבחים שישראל עושה.. וזה כמובן אחרי שהם מפסיקים את המסיבות.

בחדשות ערוץ 3 מדווח שמחבל החזיק התעודת זהות כ

כחולה במידה והמחבל הזה ימך שמו היה ערבי 48 יש לעכל את כל רכוב משפחתו ולהגלות את בני משפחתו למדינת ערב כדוגמת מיצרים ירדן

זה אנחנו היהודים הבאנו על עצמנו את הפיגוע הזה

זה אנחנו היהודים שהבאנו את הפיגוע הזה על עצמנו לא צריך לבוא בטענות אל אוויבנו הפלסטינים אלה אל עצמנו אנחנו הרשנו לאוויב הפלסטיני להבין שיש מידת טרור שאנחנו מוכנים לספוג ב 66 קאסמים ביום הגבנו ב4 קאסמים ביום אנחנו לא מגיבים בפיגוע 8 הרוגים לא מגיבים בפיגוע של 17 הרוגים ומעלה יש איזה מיני פעולה אנחנו נתנו לאוויב הפלסטיני להבין שזה בסדר אם יהיה מיני טרור הגיע הזמן למחוק ערים שלמות בעזה כל כל נסיון פיגוע כל קאסם שנורה ונפל בשטח ריק יש לראות אותו כאילו נפל בתוך גן ילדים כל שנה הצבא מקבל 56 מילארד שקל ריבנונו של עולם רוצים לראות תוצאות הגיע הזמן שילדי ישראל ילמדו בהיסטורית העולם שפעם היתה עיר פלסטינית שנקראה עזה וש........

../images/Emo46.gif../images/Emo59.gif../images/Emo18.gif../images/Emo63.gif

"הגיע הזמן שילדי ישראל ילמדו בהיסטורית העולם שפעם היתה עיר פלסטינית שנקראה עזה וש........" הייתי כותבת אללה יסאמחכ.. אבל הוא לא. או שכן, לא ממש משנה לי כי אתה לא שווה לא את הסליחה שלו ולא את תשומת לבו. שנית, כבר דיברנו על היטלריזם פה השבוע ? לא כן ? ניתן לחזור על כך שנית ושלישית.. עד שזה יחלחל. שלישית.. אתה חייב לפתוח עוד ועוד שרשורים חסרי תוכן בזה אחר זה ? לא משעמם / נמאס לך לבזות את עצמך ברבים ?

jolia roberts

New member
ציוני אם דבריך מעידים על משהו

מעידים על מזה יהודי אמיתי:) נחמד מצידך כל כך! זה מוזר מקרה הפיגוע הזה איך היית מרגיש אם היית אחד האנשים בעזה שכל יום הם ערבים את הסבל הזה ולא מדובר ב 6-7 הרוגים ונפגעי חרדה מדובר במאות מאות של אנשים ואין שם נגעי חרדה כבר עברו את הלשב הזה אם תתחיל להגיד לי חמאס וחיזבאלה אני פשוט לא אקשיב לשטיות האלה כמו שיש אולמרט בישראל יש את חמאס בעזה

respecta1

New member
לא יאומן, במקום להוריד את הראש ולשבת בשקט

כל הלאומנים הפלסטינים מוציאים את כל הלאומנות החוצה.. כנראה לא שולטים בשמחה.

המחבלים העלובים שאתם מתגאים בהם

מקיפים את עצמם בילדים נשים וזקנים חסרי ישע והם משלמים את המחיר למה אירגוני הטרור הפלסטינים לא מקימים בסיסים צבאיים מבלי לערב את האוכלוסיה חפה מפשע???? אתה משווה אין אולמרט לחמאס??????

SnipeR3

New member
6-7 נפגעי חרדה?!

את לא מתביישת?! נהרגו 8 בחורים, שלא נתנו מחסה למחבלים, שלא שיגרו קסאמים מהחצר שלהם, שלא אחסנו נשק בביתם, שלא עסקו בהכנת מטענים, אלא ישבו ללמוד בעיר הבירה של המדינה שלמען הקמתה נלחמו אביהם והם, בכל יום ויום. בחיי, צריך להגיש תלונה במשטרה על הפורום הזה...

זו באמת אשמתינו, אנחנו עדיין נורא נאיבים

ועדינים, אז אנחנו חוטפים, מה הפלא, אנחנו מממנים, מחמשים, לא פועלים כמו שצריך מול הטרור... אז זה מה שקורה. כל עוד לא תהיה מדיניות מול הטרור ולא אוסף מקרי של פעולות זה ימשיך, ברוב בפעמים צה"ל ושירותי הביטחון יצליחו באחרים לא, הסיכולים יכולים לעבוד רק עד רמה מסויימת ותוצאה נראתה הערב.

טרור זה כשהורגים אזרחים וזה מה שצה"ל לא עושה,

אלא אירגוני הטרור הפלסטינים עושים.

טוב לפי פירסום ערוץ 10 המחבל הוא ממזרח ירושלי

ממזרח ירושלים אין מילים יותר פשוט אין מילים כל מילה מיותרת

למעלה