פיד מלא או פיד חלקי?

mary lou

New member
חלקי.

כמובן שכתבתי כאן הודעה מנומקת וארוכה, כמובן שהיא נעלמה בניסיון השליחה. הידד. אז בקיצור אני אגיד שאני מסכימה עם הדעות שהועלו לפני ותמכו בפיד חלקי (בעיקר של עלומה). יש משהו מאוד לא שלם בלקרוא פוסט מתוך קורא RSS, אם זה בגלל העיצוב, בגלל חוסר היכולת לקרוא תגובות, חוסר היכולת להגיב ועוד ועוד. אם מישהו רוצה לקרוא שיכנס כמו שצריך :) (אגב, בישראבלוג לדוגמא, אפשר לקרוא את הפוסטים בקורא הRSS ובכל זאת אני ממש ממש משתדלת להכנס לכולם בצורה נורמלית).

טוב שכנעתם אותי עדיף חלקי

בנינו גם אני משתמשת בדף הערס רק כהתראה, ואני נכנסת לקרוא את הפוסט. בישראבלוג יצא לך לקרוא פוסט מלא בדף ערס? איך המעדכנים עושים את זה? כי לי אין מושג איך שולטים בזה.

פגעסוס

Well-known member
אם אני לא טועה

אפשרות השליטה על הרסס היא תכונה של פרו שנוספה לא מזמן...

לגבי ה-RSS אני לא יודע

משתמש בבלוגיה של תפוז ואין לי מושג איך זה בצורה אחרת, אם זה בלוג שבו אני קבוע במילא ארצה להגיב, אז עדיף לי שזה ישאר ככה. ולגבי איך אני מציג את הפוסטים. באישי רק חלק, גם ככה יש לי 10 רשומות בראשי אז אני משאיר את זה ככה בגלל שהדף נטען יותר מהר בצורה הזאת. ב-בלוג לעומת זאת, אני משאיר את הפוסטים במלואם אבל מציג רק 3 רשומות בדף. כי יש כאלה שאין להם כוח להכנס, אני חוסך להם קליק. לא נורא.

../images/Emo163.gif עדין לא יודעת מה זה

הRSS, ומן הסתם גם לא יודעת מה זה פיד. כשאני אוהבת בלוג, אני נרשמת כמנויה וכמובן שיש לי את המנויים שלי. איך אפשר לדעת מי קורא את הפוסטים שלי ב-RSS?

דם דם

New member
אני מציג חלקי

מהסביה הזאת שאני רוצה שאנשים יכנסו להמשיך לקרוא אחר כך חוצמזה אין רע בכמה שניות של המתנה,זה רק מעורר את המתח והתיאבון לקרוא אחר כך ככה אני גם רואה בסטטיסטיקה מי נכנס

דנטל

New member
ומה עם אלה שזה עובד אצלם הפוך?

כשהטקטס לא מוצג כולו מולי, לרוב לא אטרח להקליק ולקרוא. אתה בעצם מאבד אותי עוד לפני שבכלל טעמתי ממך.

דם דם

New member
ואם אני אציג הכול

סביר להניח שבכך יהיה אולי יותר קוראים אבל איך שלא מסתכלים על זה מאבדים משהו או שמציגים הכול וככה מקבלים יותר קוראים ובדרך כלל פחות תגובות או שמציגים חלקית ומקבלים פחות קוראים אבל יש קצת יותר תגובות

דם דם

New member
במחשבה שניה

כשחושבים על זה גם ככה רוב הקוראים שלי הם קוראים מזדמנים וקוראים סמויים אז למה לענות אותם, חוצמזה בימי ימימה הרשומות היו מתפרסמות במלואם ואנשים יותר התחברו לזה ככה "להחזיר עטרה ליושנה" *הולך לשנות סידרי עולם* מה הייתי עושה בלעדייך

TaxiMedia

New member
לכן זו צריכה להיות הבחירה של הקורא

שבתוך הפיד תהיה האפשרות לקרוא חלק או את הכל או להקליק פנימה. ז"א, כותרות עם טקסט חלקי, כפתור שמשחרר את הכל, כפתור הקלקה לתוך הבלוג.

דנטל

New member
../images/Emo45.gif בדיוק

זה כמו קיפולי השרשור בפורומים. כל אחד בוחר איך שנח לו. גם בבלוגים זה צריך להיות כך.

למעלה