פיה ומכשפה - בהצלחה בניתוח !

זה מדהים איך שאת עושה את זה

אולי את באמת פיה (או מכשפה). יש לך יכולת מיוחדת לנתח דברים ולהתמודד איתם. אולי זה באמת סוג של קסם. ספרי לנו עוד!

תודה. אני חושבת שיש את זה בכולנו.

החיים כפי שאני רואה אותם הם חוט ארוך, כמו פתיל. האדם לא יודע מתי יסתיימו חייו. כל אדם, גם הבריא ביותר לא יודע מה צפוי לו ביום המחר. אדם מסוגל לקום בבוקר ולמות מפסנתר שנופל עליו מקומה חמישית. לכן שאלת מועד סיום החיים אינה רלוונטית בעיני כי אין לאף אחד מאיתנו מידע עליה. עם זאת, את איכות חייו יכול לקבוע אדם בכל רגע ורגע ובכל מצב.זה קשור בעיני למושג הבחירה. אני מסוגלת ל"בלשט" בנושא ארוכות וממושכות. בכל מקרה אדם המאמין בכל לבבו בזכות הבחירה שלו יכול לעבור כל הר בדרך שהוא בוחר בה. בהתאם למי שהוא ולמה שהוא. אין אדם שלא מסוגל להתמודד לכולנו יש את הכלים וכל אחד צריך למצוא בתוכו את הכלים שלו לאבק אותם, למרוח עליהם קצת משחת מירוק ולהשתמש בהם.
כשאני מתחילה להתפלסף אני לא גומרת.

galiavdb

New member
../images/Emo140.gif אני מקווה שגם בי

אתמול היה יום נורמלי אמיתי מזה כל כך הרבה זמן בו פשוט חגגנו בגדול יום הולדת -7 לבת הגדולה שלי. פתאם נזכרתי איך הייתי - לפני המחלה. אנרגיה שמחה שטפה אותי כי נהנתי מהרגע. אני צוחקת בתמונות ומתרגשת עם כולם. לא צחקתי כך הרבה זמן תודה שהזכרת לי להסתכל בארגז כלי העבודה שלי. יום שמח לכן יפות ואמיצות גליה

ברור שגם בך ../images/Emo185.gif

תראי איך את עוברת את הימים. איך את מקבלת חזרה את החיים, ואם זה לא החיים שהיו לך פעם אז את עושה לך חדשים, ומאלו אפילו את נהנית הרבה יותר כי את יודעת כמה זה חשוב להנות, ולצחוק ולדעת לתפוס חיוך של יומולדת. ואולי זו גם הסיבה שהצלחת לצחוק ככה. אמיתי, ושלם, עם כל הלב והריאות, והלבלב. ... כמה חשוב לראות פתאום חצי ירח קורץ צהוב צהוב, בתוך האפילה. ("שיר לשירה") לילה טוב

למעלה