תוספות
בישבילי תקשור אם פיות זה משהו מאד טאטרלי,אבל שוב ,הוא לא משהו מאגי רק פעם אחת עשיתי טקס שבו ניסיתי לתקשר אם נום פיני(^_^). אבל חוץ מזה ,אני רואה את זה ככה ,פיה זה מילה כוללת להמון המון יצורים ,כל יצור משל עצמו,אני ,אבל אני מדגיש אני ,ואני רואה מאגיה כדבר חופשי שכל אחד צריך להאמין בו בדרך שלו אחרת הוא לא יעבוד בחיים כי ללכת אחרי ספר שמישהו כתב בעניים עצומות זה פגם . אז לכן,אני רואה את הפיות כגזע כמו חיה קצת יותר מפותחת ,לפעמים פחות לפעמים יותר, השארתי כמה פעמים קריסטלים שנורא התחברתי אליהם והתמנתי אותם מתחת לעץ ,פעם השארתי בראווני (המאפה,לא הגמד) מתחת לאחד מגשרי הירקון אחרי שקטפתי דיי הרבה מעץ האקליפטוס שהיה צמוד אליו,בפסח אני זוכר שחלק מהשאריות השארתי בחלקים מחוץ לבית שלי(שנעלמו יום למחרת ,לדעתי על ידי החתולים!),חוץ מזה כל מיני מנהגים שאני לומד אז אני מנסה ליישם אותם,אבל שוב,זה משהו מאד מאד אישי,התקשור עצמו בעניי הוא כמו תקשור או זימון של כל יצור,רק שאתה צריך לנסות להתאים אותו לפיה המסויימת אני יודע שיש מישהו שמתעסק בזה ממש ממש חזק. ממ..אבל עכשיו הוא שומר על המדינה! אז שהוא יחזור הוא בטח יראה את ההודעה לבד