פיטורים/עזיבה

מצב
הנושא נעול.

עידנית

New member
פיטורים/עזיבה

פיטורים/עזיבה
רציתי לשאול לאחר עבודה של 11 חודשים ועזיבה מרצוני פתחו לי ביטוח מנהלים וקרן השתלמות האם אפשר לקבל את הפיצויים ? תודה

שיר ורד

New member
השאלה לא ברורה

פיטורים/עזיבה
רציתי לשאול לאחר עבודה של 11 חודשים ועזיבה מרצוני פתחו לי ביטוח מנהלים וקרן השתלמות האם אפשר לקבל את הפיצויים ? תודה
השאלה לא ברורה
האם פתחו את ביטוח המנהלים וקרן ההשתלמות לאחר העזיבה? אם כן, מדוע עשו זאת? אם לא, נא לנסח את השאלה בצורה יותר ברורה.

עידנית

New member
בבקשה: לאחר 11 חודשי עבודה

השאלה לא ברורה
האם פתחו את ביטוח המנהלים וקרן ההשתלמות לאחר העזיבה? אם כן, מדוע עשו זאת? אם לא, נא לנסח את השאלה בצורה יותר ברורה.
אני עומדת לעזוב את החברה במסגרת 11 החודשים שילמו לי קרן השתלמות וביטוח מנהלים שאלתי האם גם במצב כזה אני זכאית לפיצויים כלומר האם את מרכיב הפיצויים אוכל לקבל? העזיבה היא "נקיה" - עוברת למקום עם תנאים טובים יותר

מה שהפרישו לך לקרן השתלמות..

אני עומדת לעזוב את החברה במסגרת 11 החודשים שילמו לי קרן השתלמות וביטוח מנהלים שאלתי האם גם במצב כזה אני זכאית לפיצויים כלומר האם את מרכיב הפיצויים אוכל לקבל? העזיבה היא "נקיה" - עוברת למקום עם תנאים טובים יותר
מה שהפרישו לך לקרן השתלמות..
זה שלך ! אך תוכלי לגעת בכסף רק בתום התקופה. לגבי הביטוח אינני מבין מספיק.. (יש גם פורום ספציפי בנושא אם זה חשוב לך)

שיר ורד

New member
תשובה

תשובה
אני מבין שאת מתפטרת ממקום עבודתך לצורך עבודה בתנאים טובים יותר. על פי החוק אינך זכאית לפצויים וזאת משתי סיבות: 1. את מתפטרת ולא מפוטרת. 2. ההתפטרות היא לאחר שעבדת פחות משנה. ישנם מקומות עבודה, שנוהגים לשחרר את כספי הפצויים הנמצאים בביטוח המנהלים גם לעובדים שלא מגיעים להם פצויים, יש לברר זאת מול המעסיק/ עובדים שהתפטרו בעבר. אם בעת קבלתך לעבודה , החתימו אותך עך התחיבות לסעיף 14 בחוק פצויי פיטורים, אזי המעסיק מחויב לשחרר את כספי הפצויים. המעסיק צריך לשחרר בכל מקרה את כספי קרן ההשתלמות ואת רכיב התגמולים בביטוח המנהלים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה