פיטורים

מצב
הנושא נעול.

mikacopy

New member
פיטורים

פיטורים
לפני יומיים שאלתי כמה שאלות, ורציתי רק שהדברים יהיו לי ברורים עד הסוף אני מתחילה ללמוד ולא אוכל לבוא יומיים בשבוע,האם יש לי אפשרות לומר להם שאני ממשיכה לעבוד פשוט באה יומיים בשעות אחרות ואם הם רוצים אז שיפטרו אותי? המניע שלי להתנהגות זו זה כשעובדת אחרת ביקשה להחליף משמרות אפשרו לה בלי בעיה וזה לא בגלל לימודים אלא בלי שום סיבה, ואני יותר ותיקה ממנה ונאלצת לשנות את השעות שלי, אוכל פשוט להישאר בעבודה מרצוני או שיתנו לי מכתב כדי שלפחות אוכל ללכת ללישכת עבודה? מקוה שהמצב ברור כדי שתוכלי באמת לייעץ לי מה לעשות

כבר עניתי לך והתשובה לא משתנה!

פיטורים
לפני יומיים שאלתי כמה שאלות, ורציתי רק שהדברים יהיו לי ברורים עד הסוף אני מתחילה ללמוד ולא אוכל לבוא יומיים בשבוע,האם יש לי אפשרות לומר להם שאני ממשיכה לעבוד פשוט באה יומיים בשעות אחרות ואם הם רוצים אז שיפטרו אותי? המניע שלי להתנהגות זו זה כשעובדת אחרת ביקשה להחליף משמרות אפשרו לה בלי בעיה וזה לא בגלל לימודים אלא בלי שום סיבה, ואני יותר ותיקה ממנה ונאלצת לשנות את השעות שלי, אוכל פשוט להישאר בעבודה מרצוני או שיתנו לי מכתב כדי שלפחות אוכל ללכת ללישכת עבודה? מקוה שהמצב ברור כדי שתוכלי באמת לייעץ לי מה לעשות
כבר עניתי לך והתשובה לא משתנה!
זכותו של המעסיק לסרב לבקשתך! אינך יכולה להכריח אותו להענות לך, גם לא בטיעון שאת ותיקה יותר וגם לא הטיעון שהוא נתן אופציה כזו או אחרת למישהיא אחרת. זו זכותו, זה העסק שלו ואת רק יכולה לקוות שהוא יגיד כן. אם הוא יגיד לא, יש לך שתי אפשרויות: להתפטר. להשאר בתנאים שלו. הסירוב שלו לא מהווה פיטורים! זה פשוט סירוב. אם תחליטי להתפטר הוא לא חייב לתת לך מכתב פיטורים רק אם יתחשק לו/יבוא לו/יתאים לו. גם אם תשאלי שוב בעוד יומיים, התשובה שלי לא תשתנה. בהצלחה בלימודים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה