פיטורים

מצב
הנושא נעול.

laskos

New member
פיטורים

פיטורים
עבדתי בחברת קידום מכירוות למשך תקופה של שישה חודשים ושבוע שכרי היה מורכב מ 4000 ש"ח בסיס + עמלות משכורתי הממוצעת בתקופה זאת נעה סביב ה 6200-6500 נטו ! לא ניצלתי אף יום חופש במסגרת עבודתי ופוטרתי לאלתר - ללא הודעה מוקדמת שאלותי הן 1.לפי מה מחשבים שכר של ימי חופשה ? 2.כמה ימי חופשה מגיעים לי ? 3.ידוע לי שדמי הבראה מקבלים לאחר שנת עבודה , אך מה קורה במקרה שלי ?? תודה ויום טוב שחר לסקו

תשובה

פיטורים
עבדתי בחברת קידום מכירוות למשך תקופה של שישה חודשים ושבוע שכרי היה מורכב מ 4000 ש"ח בסיס + עמלות משכורתי הממוצעת בתקופה זאת נעה סביב ה 6200-6500 נטו ! לא ניצלתי אף יום חופש במסגרת עבודתי ופוטרתי לאלתר - ללא הודעה מוקדמת שאלותי הן 1.לפי מה מחשבים שכר של ימי חופשה ? 2.כמה ימי חופשה מגיעים לי ? 3.ידוע לי שדמי הבראה מקבלים לאחר שנת עבודה , אך מה קורה במקרה שלי ?? תודה ויום טוב שחר לסקו
תשובה
1. על מעבידך לשלם לך פדיון 6 ימי חפשה כשבסיס לחישוב הוא השכר הכולל (עמלות) 2. מגיע לך יום אחד של חפשה לכל חדש עבודה 3. הזכות לדמי הבראה קמה רק במלאת שנה לעבודה, גם במקרה שלך.

פיטורים

פיטורים
פיטורים
דמי חופשה הינם שבועיים בשנה ניתן לחשב לפי 3.8% מהשכר הכללי. דמי הבראה לא מגיעים

מצב
הנושא נעול.
למעלה