marabo
Well-known member
תראה כמה זמן אתה מבזבז כאן בקישור, אם זה לא היה מעניין אותך לא היית מתייחסזאת תשובה עניינית: השטויות של פייגלין אינן מעניינות אותי ואני לא מתכוון לבזבז עליו זמן.
הווה אומר, אין לך תשובה ואתה מטריל
תראה כמה זמן אתה מבזבז כאן בקישור, אם זה לא היה מעניין אותך לא היית מתייחסזאת תשובה עניינית: השטויות של פייגלין אינן מעניינות אותי ואני לא מתכוון לבזבז עליו זמן.
אחרי שאנשים שעשו הרבה בחייהם, כמו דני יתום, כרמי גילון ומתן ווילנאי תמכו בעיסקת שליט ואף לחצו על ביבי להסכים עוד לפני שהוא הסכים אז גם הדעה של האחיין שלי בן החמש וחצי יותר ראויה להישמע מאשר של אנשים שהשתחררו מהצבא עם דרגות ותמכו בעיסקת שליט.בוודאי שיסיטו לפייגלין האיש. וכי למה צריך לשמוע את הדעות של האפס הזה? למה מי הוא? מה הוא עשה בחייו? מה הוא יודע? מה הוא למד? מה הוא חקר?
אני לא מאמין שאני קורא את הדברים שכתבת. זה פשוט אווילי ברמה אולימפית. אם רופא מצוין יעשה טעות - ככל האדם - אתה תלך לעשות ניתוח אצל סנדלר?אחרי שאנשים שעשו הרבה בחייהם, כמו דני יתום, כרמי גילון ומתן ווילנאי תמכו בעיסקת שליט ואף לחצו על ביבי להסכים עוד לפני שהוא הסכים אז גם הדעה של האחיין שלי בן החמש וחצי יותר ראויה להישמע מאשר של אנשים שהשתחררו מהצבא עם דרגות ותמכו בעיסקת שליט.
אם זה רופא שמציע לרפא שפעת עם מורפיום, יש מצב שהוא מבין פחות מסנדלר.אני לא מאמין שאני קורא את הדברים שכתבת. זה פשוט אווילי ברמה אולימפית. אם רופא מצוין יעשה טעות - ככל האדם - אתה תלך לעשות ניתוח אצל סנדלר?
זאת בדיוק האיוולת הקולוסאלית.אם זה רופא שמציע לרפא שפעת עם מורפיום, יש מצב שהוא מבין פחות מסנדלר.
אחרי שטראמפ הציע לרפא קורונה עם אקונומיקה אתם רואים בו משיח בן דוד.אם זה רופא שמציע לרפא שפעת עם מורפיום, יש מצב שהוא מבין פחות מסנדלר.
עובדה שהיה חולה והחליםאחרי שטראמפ הציע לרפא קורונה עם אקונומיקה אתם רואים בו משיח בן דוד.
לא היה חולה כזה שקר מטופש..עובדה שהיה חולה והחלים
כנראה שהוא יודע על מה הוא מדבר
לא היה חולה כזה שקר מטופש..
אתה מוזמן לנסות את התרופה הזאת בעצמך.
????בשל קורונה: טראמפ ביטל את הוועידה הרפובליקנית
לדברי הנשיא, המצב הנוכחי אינו מאפשר כינוס רב משתתפים במקוםwww.kan.org.il
אמרת שלא היה חולה????
זה אחרי הטיפול באקונומיקה?
לא היה חולה שטופל באקונומיקה.אמרת שלא היה חולה
הוא לא שתה אקונומיקהעובדה שהיה חולה והחלים
כנראה שהוא יודע על מה הוא מדבר
מה זה משנה מה עשה? עובדה שהחלים, אז הוא יודע על מה הוא מדברהוא לא שתה אקונומיקה
אנחנו לא רואים בו רופא או פרופסור לרפואה ואין לו גם תואר ברפואה או ניסיון כרופא בניגוד לאנשים שעבדו בביטחון גם בצבא וגם בחיים האזרחיים ותמכו בהשפלה מארץ ההשפלות כמו עיסקת שליט.אחרי שטראמפ הציע לרפא קורונה עם אקונומיקה אתם רואים בו משיח בן דוד.
שליט בבית רון ארד לא.אנחנו לא רואים בו רופא או פרופסור לרפואה ואין לו גם תואר ברפואה או ניסיון כרופא בניגוד לאנשים שעבדו בביטחון גם בצבא וגם בחיים האזרחיים ותמכו בהשפלה מארץ ההשפלות כמו עיסקת שליט.
ובמקום שני ארדים, עכשיו יש 100.שליט בבית רון ארד לא.
מדינת ישראל עשתה הסכמים אזרחים ישראלים חטופים בכל מקרה בו לא הייתה אפשרות אחרת.
בזכותכם, שעבור התיישבות בעזה אתם מוותרים על החטופים.ובמקום שני ארדים, עכשיו יש 100.
אם רופא מצוין עושה טעויות ומדבר שטויות אחפש רופא אחראני לא מאמין שאני קורא את הדברים שכתבת. זה פשוט אווילי ברמה אולימפית. אם רופא מצוין יעשה טעות - ככל האדם - אתה תלך לעשות ניתוח אצל סנדלר?
אבל לא סנדלר...אם רופא מצוין עושה טעויות ומדבר שטויות אחפש רופא אחר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.