פייגלין אומר את האמת לאמיתה שאין אחרת, צפו בסרטון ותראו את ההנחיה שאני מוסיף כאן לציבור

evglev1

Well-known member
מנהל
בוודאי שיסיטו לפייגלין האיש. וכי למה צריך לשמוע את הדעות של האפס הזה? למה מי הוא? מה הוא עשה בחייו? מה הוא יודע? מה הוא למד? מה הוא חקר?
אחרי שאנשים שעשו הרבה בחייהם, כמו דני יתום, כרמי גילון ומתן ווילנאי תמכו בעיסקת שליט ואף לחצו על ביבי להסכים עוד לפני שהוא הסכים אז גם הדעה של האחיין שלי בן החמש וחצי יותר ראויה להישמע מאשר של אנשים שהשתחררו מהצבא עם דרגות ותמכו בעיסקת שליט.

The Real Big Joe

Well-known member
אחרי שאנשים שעשו הרבה בחייהם, כמו דני יתום, כרמי גילון ומתן ווילנאי תמכו בעיסקת שליט ואף לחצו על ביבי להסכים עוד לפני שהוא הסכים אז גם הדעה של האחיין שלי בן החמש וחצי יותר ראויה להישמע מאשר של אנשים שהשתחררו מהצבא עם דרגות ותמכו בעיסקת שליט.
אני לא מאמין שאני קורא את הדברים שכתבת. זה פשוט אווילי ברמה אולימפית. אם רופא מצוין יעשה טעות - ככל האדם - אתה תלך לעשות ניתוח אצל סנדלר?

evglev1

Well-known member
מנהל
אני לא מאמין שאני קורא את הדברים שכתבת. זה פשוט אווילי ברמה אולימפית. אם רופא מצוין יעשה טעות - ככל האדם - אתה תלך לעשות ניתוח אצל סנדלר?
אם זה רופא שמציע לרפא שפעת עם מורפיום, יש מצב שהוא מבין פחות מסנדלר.

evglev1

Well-known member
מנהל
אחרי שטראמפ הציע לרפא קורונה עם אקונומיקה אתם רואים בו משיח בן דוד.
אנחנו לא רואים בו רופא או פרופסור לרפואה ואין לו גם תואר ברפואה או ניסיון כרופא בניגוד לאנשים שעבדו בביטחון גם בצבא וגם בחיים האזרחיים ותמכו בהשפלה מארץ ההשפלות כמו עיסקת שליט.

1ספי11

Well-known member
אנחנו לא רואים בו רופא או פרופסור לרפואה ואין לו גם תואר ברפואה או ניסיון כרופא בניגוד לאנשים שעבדו בביטחון גם בצבא וגם בחיים האזרחיים ותמכו בהשפלה מארץ ההשפלות כמו עיסקת שליט.
שליט בבית רון ארד לא.
מדינת ישראל עשתה הסכמים אזרחים ישראלים חטופים בכל מקרה בו לא הייתה אפשרות אחרת.

למעלה