פייזר בדרך החוצה ממכבי ת``א.

שומו

New member
"לא בא בחשבון"../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אה, אתה לא מרשה לי
יש חוקים לדברים האלה
אתה מגוחך
1. אני לא יושב בטדי. 2. עם אוהדי בית"ר אני כבר ממזמן לא מזדהה.

אתה טועה אחי.

לא כל מי שאוהד מכבי בכדורסל הוא אוהד גם את קבוצת הכדורגל של מכבי ת``א ! אני אישית אוהד את מכבי בכדורגל ובכדורסל, אבל ודאי שייתכן שאוהד מכבי בכדורסל יקלל את מכבי בכדורגל (וכן להפך, אבל פחות) לדוגמא אחד האוהדים הכי שרופים של מכבי ת``א בכדורגל, (שכחתי את השם שלו) הוא בכלל אוהד הפועל חולון ...

נמשל

New member
אני גם כזה

בשיא הכנות, אוהד מלידה את מכבי ת"א בכדורסל, ואת מכבי נתניה בכדורגל. מכבי ת"א בכדורגל ממש לא עושה ל את זה, אני תמיד נהנה מחדש שאנחנו מנצחים אותם, אלמלא חברים טובים שאני מכיר אוהדי מכבי כדורגל, לא הייתי מתנגד שירדו ליגה לכמה עונות זה לא פוגם בעיני באהבה שלי לקבוצת הכדורגל, יש הפרדה מוחלטת, אני לא רואה את הקבוצות הכדורגל והסל כמשהו אחד. האם אוהד ראל מדריד בכדורגל יתחבר גם לראל מדריד בכדורסל? סביר להניח שלא, כי יש בתפיסה שלנו הפרדה מוחלטת בין השתיים.

YB POWER

New member
רק בארץ יש דבר כזה

אוהדי ריאל ברגל אוהדים אותם בכל הענפים ככה זה גם ביוון סרביה וטורקיה אצלנו יש גם כאלה שאוהדי מכבי בסל והבועל ברגל ותסכימו איתי שזה לא מצב נורמלי

נמשל

New member
למה לא נורמלי?

גדלתי בנתניה ומטבע הדברים התחברתי לקבוצה. בילדותי לא היה כלום בספורט בטלויזיה חוץ ממכבי כדורסל ונקשרתי חזק. מבחינתי, אין בעיה , אני מרגיש נורמלי לחלוטין... גם עם זה שאם מכבי ת"א בכדורגל תרד ליגה, לא אתאבל

Carmelo Anthony

New member
לא לא לא!!!

כזה שחקן לא משחררים כל כך מהר, זאת הפעם השלישית שיש לו את הפציעה הזאת ובכולם הוא התאושש, זה שחקן ענק ששווה את המיליון דולר, להשאיר!

שומו

New member
תיקון:

זאת הפעם השלישית שיש לו את הפציעה הזאת ובכולם הוא התאושש- ונפצע שוב*

Carmelo Anthony

New member
הוא נפצע 3 פעמים ב-10 שנים שהוא משחק

לגיטימי לגמרי, אם הוא יתן מעצמו הכל, אז גם פציעה לא תפריע לנו להבין שהוא שחקן מצויין.

שומו

New member
"לא הפריעה בעבר"../images/Emo35.gif

הוא סיים את העונה בפברואר, אם זה לא מפריע אני לא יודע מה כן.

TheOrion

New member
ועד הפציעה, ראו זכר לפציעות הקודמות?

לא. ופה טמון הכלב.

יו45

New member
אבל לפני הפציעה הוא תפקד כרגיל

למרות שעבר שלוש פציעות קשות , או במילים אחרות הוא הוכיח יכולת התאוששות מפציעות . אין סיבה לחשוב שהפעם זה יהיה שונה . על התרומה שלו כשחקן פעיל אין צורך להרחיב , היא ברורה לגמרי . שחקן ציר קלאסי שיתן למכבי את הכוח שחסר לה בקו הקידמי , יחד עם וויט בקו הקידמי , בורשטיין וארויו באחורי עוד יכולה להיות פה קבוצה חביבה למדי . בלעדיו כל החיזוק של הקו האחורי יבלע בהיחלשות המסיבית של הקו הקידמי.

למעלה