פייטון

מרTIMMY

New member
פייטון

אתה כל כך צודק (ע"ע פורום צח"מ - למרות שאני לא רואה את זה). אכן ביקורת בונה על הפורום, בלי פחד. ישר כח! אני איתך במאבק!!!
ושיואו! גם אני שונא את שואיס!!!

python 4

New member
אוי לא! ../images/Emo5.gif

למה גילית? אה... זו לא היתה ביקורת שלילית, כמובן... כל פורום והאופי שלו. ואגב, אני כבר לא שונא את שואיס. למעשה, אני אוהב אותם נורא. כן. הם כאלה חמודים! במיוחד שרידן. הבלונד כל כך מחמיא לה! והיא כזו מתוקה ושחקנית טובה. כן. והיא מזה מתאימה ללואיס! הם מאוד טובים ביחד. והיא נורא חכמה כזו, נכון? ואף אחד לא יעשה ממנה פריירית. לא לואיס לא אף אחד. ויש לה כזו נשמה טובה ומצפונית! אויש, פשוט לאכול אותה. וצ'רי! איזו בלונדינית חביבה! כזו מתוקה! ומיגל כזה חמוד, איך הוא וצ'רי מתאימים ביחד. וסימון, יש לה אופי פנימי כזה גדול שהאופי שלה פשוט מקרין החוצה על היופי. איזו חמודה! ואיך שהיא חברה טובה של קיי! ופילאר, היא כזו אמא טובה! פשוט הורסת אותי מרוב אושר. ואית'ן, איזה חתיך עולמי! כזה מתוק, פשוט לאכול אותו! והוא גם חכם. ותראה - הוא גם שומר אמונים לחברה שלו גוון, ולמה לא? הרי גוון היא כזו יפה וחכמה, תראה היא נסעה לבד לנסיעת עסקים. ווויטני! כל הכבוד לה שיש לה דעה מגובשת על החיים. היא לא תתן לאף בן לגעת לה בתלתלים המדהימים שלה! ותרזה, אויש תרזה, כזו תמימה ויפה. וטימי! הדמות הכי חכמה בסדרה, תאמין לי. אה, אבל הכי הכי הכי בעולם אני אוהב את ג'סיקה. פשוט אין עליה! תודה.

מרTIMMY

New member
צודק בקשר לקטע האחרון

גם אני אוהב הכי בעולם את ג'סי-ג'סי המתוקונת. בכלל, כל בנות בנט הן אהובותיי הנצחיות. (צ'ריטי הנדחפת לא נחשבת. גם לא סאם והאנק - אני פשוט לא בקטע...) ואני שם תמונה וחסר לך שייצא ממך המשפט הבא: "אההההה!!! התעוורתי!!!" או משו בסגנון. בתמונה: ג'סיקה

python 4

New member
שיואו, איזו חמודה!

איזה קוקיות יפות יש לה! מתוקה. אני שומר את התמונה הזו ושם אותה ב- desktop שלי. תודה!

מרTIMMY

New member
וואו...

לפי התגובה שלך נראה שאתה רוצה עוד ועוד תמונות של ג'סיקוש. הנה, בבקשה...

python 4

New member
וואו איזו ממוש!

פשוט לאכול אותה! יש לה כזה יופי תמימותי שכזה. שלח לי עוד!

python 4

New member
החדשה, הישנה, מה זה משנה?

הן כולן כוסיות. גררררר. תזכיר לי מי זה לואיס?

מרTIMMY

New member
לאט לאט (+ספוילר שהוא לא ספוילר)

גם אני יעביר אותך לדארקסייד, כלומר לסטרייט-סייד. (לא שיש משו רע בלהיות הומוסקשואל). אבל עדיף נשים, תאמין לי אני יודע... גם לבנות פה: כדאי לכן לנסות פעם עם אישה - מומלץ ביותר! אגב, מכיר את הבוזבורנס?

אני הבאתי כבר את התמונה הזו

ועוד תמונות פריקיות רבות כאלה בפורום אופרות סבון. תיכנס שם לטאגליינז ותראה.

מרTIMMY

New member
כן ראיתי עכשיו

אחלה. תוסיף את שרידן בארץ הפלאות ואת עמי ותמי (שואיס)

מרTIMMY

New member
../images/Emo58.gif

ואת שרי בארץ הפלאות... הייתי שם גם את טימי וג'ולי בארץ עוץ אבל אין לי תמונה טובה...

python 4

New member
מה זאת אומרת עדיף נשים?

מאיפה אתה יודע?
אבל עזוב, אתה צודק. עם כזו ג'סי מתוקה, באמת עדיף נשים. מי צריך את לואיס ושרירי החזה שלו כשיש לך כזה יצור מתוק עם קוקיות.

מרTIMMY

New member
אוף, אתה כבר לא שנון...

תיתן לי בראש, תרד עליי!! תוציא איזה משפט ארסי!! אגב, שוב אין לי בעיה עם גייז שהם מאושרים והכל, אבל עצם המחשבה על מה שהם (אתם) עושים ב... יאאק+אווץ' (אם אתה מבין למה אני מתכוון)

למעלה