אוי לא! ../images/Emo5.gif
למה גילית? אה... זו לא היתה ביקורת שלילית, כמובן... כל פורום והאופי שלו. ואגב, אני כבר לא שונא את שואיס. למעשה, אני אוהב אותם נורא. כן. הם כאלה חמודים! במיוחד שרידן. הבלונד כל כך מחמיא לה! והיא כזו מתוקה ושחקנית טובה. כן. והיא מזה מתאימה ללואיס! הם מאוד טובים ביחד. והיא נורא חכמה כזו, נכון? ואף אחד לא יעשה ממנה פריירית. לא לואיס לא אף אחד. ויש לה כזו נשמה טובה ומצפונית! אויש, פשוט לאכול אותה. וצ'רי! איזו בלונדינית חביבה! כזו מתוקה! ומיגל כזה חמוד, איך הוא וצ'רי מתאימים ביחד. וסימון, יש לה אופי פנימי כזה גדול שהאופי שלה פשוט מקרין החוצה על היופי. איזו חמודה! ואיך שהיא חברה טובה של קיי! ופילאר, היא כזו אמא טובה! פשוט הורסת אותי מרוב אושר. ואית'ן, איזה חתיך עולמי! כזה מתוק, פשוט לאכול אותו! והוא גם חכם. ותראה - הוא גם שומר אמונים לחברה שלו גוון, ולמה לא? הרי גוון היא כזו יפה וחכמה, תראה היא נסעה לבד לנסיעת עסקים. ווויטני! כל הכבוד לה שיש לה דעה מגובשת על החיים. היא לא תתן לאף בן לגעת לה בתלתלים המדהימים שלה! ותרזה, אויש תרזה, כזו תמימה ויפה. וטימי! הדמות הכי חכמה בסדרה, תאמין לי. אה, אבל הכי הכי הכי בעולם אני אוהב את ג'סיקה. פשוט אין עליה! תודה.