פייטון

python 4

New member
אבל למה לתת בראש?../images/Emo24.gif

ולמה לרדת? (טוב, היה לי משהו שנון להגיד פה אבל עזוב). ותראה, גם לי אין שום בעייה עם סטרייטים שהם מאושרים. אבל בוא לא ניכנס לנושא הזה יותר מדי, יש פה ילדים בפורום הזה! ילדים תזכרו - בחורות עירומים זה חולרה!

מרTIMMY

New member
יפה, התעלית על עצמך!

וזה LOVE דווקא נכון (ראית את השנינות?) לא כולם ילדים/ילדות פה. אם אני לא טועה הרוב פה בגיל 17/18... או שאני כן טועה? אניוויז יש פה 90 חברים והם יבחרו אם זה באמת יותר מדי בשבילהם... וחוצמזה, על מי אתה עובד? היום כל ילד בן 4 יודע מה זה "מזדיינים" - ואם זה הגיל הממוצע בפורום הזה אז LET IT BE.

python 4

New member
מממ. האחיין שלי הוא בן 3 ואני מקווה

מאוד שהוא עדיין לא יודע מה זה "מזדיינים"...
ואגב, שישאר רק בינינו, אבל נראה לי שה- 90 חברים זה איזה שהוא חלום ליל קיץ של רעות (אוהבים אותך! אבל יש פה רק 8 חברים!
)

מרTIMMY

New member
לא...

הגזמת... רק 8? לפחות 9. (עבר עליי יום ארוך=אני הולך לישון=לילה טוב)

python 4

New member
../images/Emo1.gifלילה טוב

אבל יש לי הרגשה שמחר כשתקום בבוקר שני ההודעות שמעלי כבר לא יהיו קיימות...

Principesa Reut

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

החלום ליל קיץ שלי זה שיהיה פה הרבה יותר מ90... העתקתי לכם את ההתחלה של הרשימה (זה הולך לפי א"ב אז מי שלא פה לא להעלב..) וקשע

°°milky°° °bubels° adi48 adialuf angel wings Another Girl AsHtOn GiRl 3 AVI0012 backstreet girl Danial*** Devilish Angel FDNYCarlos gina 1 Golden apple hadar81185 hadardit I n n u e n d o IrIsH BaBe JustLikePuppetShoes Ker 15 lady h LIRRon M o n a L i s a me1231 moran14h Mסטיק ורוד NoA LoVeS WeStLiFe nofar 15 nonesense nowhere woman ofirush​
וזה רק ההתחלה של הרשימה

shambi

New member
אל תיהיי תמימה ../images/Emo13.gif

לא לקחת בחשבון שיש אנשים ששינו את הכינוי שלהם ובכל זאת שני הכינויים מופיעים, כאילו שמדובר בשני אנשים שונים... אבל מה זה משנה כבר?..

python 4

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

*נא לדמיין כאן שורות של אייקונים שיוצרים את השם 'טאבי'. די, אין לי כח, כבר אחד בלילה, עשו לי טובה, היה לי יום קשה, ובכלל למה אני צריך לעשות את כל העבודה פה? שמישהו אחר יתאמץ. קדימה. זה לא קשה. זה לא קשה. זה לא קשה בכלל. זה דווקא קל. לה לה לה לה לה. לילה*

מה יש לך מג'סיקה?

מה כל כך רע בה? יותר יפה מקיי, זה מה שבטוח. חכה גם ש
למטה: ג'סיקה החדשה תגיע, היא בטוח יותר יפה מקיי!

מרTIMMY

New member
לא נכווון!!!!!!!!

יש ג'סי חדשה????????????????? איפה?????????????????????? סליחה, תאשים את הגראס...

מה אתה רוצה../images/Emo35.gif

זה יש אנשים (כמוך) ששוזרים פה מלא ספוילרים, זה לא אומר שאני לא יכול להיות קצת יותר בסדר ולא לעשות כמוכם.

מרTIMMY

New member
שוב... הגראס...

וכן אתה בהחלט צודק. אני מגזים עם הספויילרים וזה עצוב נורא. אבל זה גם כיף! טוב נו, אני יפחית את כמות הספויילרים - אבל אין צורך להתקיף אותי כי לא נראה לי שעוד 4 (!) שנים 90 חברי הפורום יתעניינו כל כך בצ'אד או בג'סיקה. מבין מה אני אומר?

למעלה