פיינט הגיע !!!!!!

iRoNBaLLz

New member
פיינט הגיע !!!!!!

היה ממש לפני 2 דקות את פיינט באמטיוי הרגיל!!!!!! הוא הגיע!!!!!!$#!@$@#%@!$#%$!@#%@$

NiKi†a

New member
ייאי?

טוב

NiKi†a

New member
נכון, אני מכירה מלא שאין להם.

*לא להזכיר שמות* אבל יש אנשים עם חיים, סתם כדי להזכיר לך.

kiticat

New member
האממ....

כאילו אני לא מספיק לא מסתדרת עם אימא שלי- יש שתי תוכניות בשבוע באם טי וי שאני רואה בעיקרון (מעבר לקריבס, והאוסברונס ולעיתים חדש באם טי וי) וזה רוק ומטאל בימי חמישי ואומה אלטרנטיבית בימי שלישי, וזה ב12 בלילה.... "מה לעשות, אימא, שאת לא מוכנה לשלם עוד כמה שקלים בחודש בשביל שאני ונתן (אחי) נצפה בערוץ הזה שאנחנו באמת רוצים לצפות, ואני נאלצת לצפות בזה בשעה כל כך מאוחרת? שתחנק.

iRoNBaLLz

New member
ויש אנשים סנובים ומיליונרים שחושבים

את עצמם יותר טובים מאחרים ובעצם הם שווים חרא סתם כדי להזכיר לך

Cupid In Hell

New member
צודק

אני לא עשיר ולא עני ואני שונא כאלה שהם עשירים ומשוויצים פשוט סנובים אסור להשוויץ במה שיש לך זה לא טוב....

iRoNBaLLz

New member
אני גם ככה...

ואני לא מתלהב במה שיש לי ולא מקנא במה שאין לי... העשירים תמיד רוצים הכלללל פשוט הכל.. מתלהבים ממה שיש להם ומקנאים במה שאין להם ובסוף יהיה להם הכל... ולמי אתה חושב שהגבתי.....? תסיק מסקנות...

NiKi†a

New member
וואלה.

גם אני שונאת אותם...פשוט צירוף מקרים דפוק, לאנשים דפוקים. אם אין לך מה לכתוב, פשוט אל תכתוב בכלל.

iRoNBaLLz

New member
חחחחחחחחח

כבוד המלכה שירן אין כמוך בכל העולם ממש מושלמת את אהובה על כולםםםםםם כבוד המלכה מה הקשר לאם אין לי מה לכתוב אז לא לכתוב? ברצוני ליזכור מי את בדיוק שתגידי לי מה לעשות? ואם את כל כך תופסת תחת תוכיחי לי במציאות שאת כל כך שווה אולי נארגן מכות קצת אני וחברים שלי על ידידים שלך יהיה סכינים בלאגנים אלרן אתה רואה למה אני מתכוון...... חבל שאנשים כאלה שומעים לינקין פארק.... אבל לא מבינים כלום מהשירים..... אני לא מצפה ממי ששומע אבריל להבין את לינקין פארק....

NiKi†a

New member
../images/Emo4.gif

טוב, משפטים דפוקים כמו שקראתי עכשיו לא ראיתי בחיים. אבל נגיב כי אין לי משהו אחר לעשות ואני מצליחה לשלוח לרותם הודעות. אזזז......מהההההה את רוצה? הייתי רוצה להראות לך אותי במציאות...אבל אני לא רוצה לראות אותך...בגלל זה יש בעיה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
...עאלק בואי נלך מכות.....
....אין לך חייייייים?
מה קשור מכות עכשיו? טוווווב....משתגיד
. וסתם מה הקשר לאנשים ששומעים אבריל לא יכולים להבין את לינקין פארק....מההההה קשורררררררררר????? יואו...מה אתה רוצה לעזאזל לא הבנתי...אבל..נו טוב
חחחחחחחחחחחחחחחחח
..זה באמת היה מצחיק מה שכתבת. ורותם-תצאי מאוואי, אני לא מצליחה לשלוח לך הודעות.

iRoNBaLLz

New member
חחחחחחחחחחח

עבריינית מקלדת למופת את תופסת תחת מאחורי מסך כנראה מתביישת בפרצוף המכוער שלך במציאות חיים? את העלובה שמחפשת עם מי לריב.... קשה קשה שההורים מכים ואף אחד לא נותן לך תשומת לב..... מכות? בלייזר לא הייתי נוגע בך אני פשוט שונא צפונבונים סנובים ומיליונרים שמחפשים תשומת לב... כמוך וכמו כל האזור שלך..... איך רותם סובלת אותכם ( או שלא ) אני לא מבין.... מסכנה... עכשיו את בטח תגידי עכשיו שאני מחפש תשומת לב וכל זה אבל תשומת לב ממך זה לא ממש משהו שהייתי גאה בו.... ואת = אתה את חושבת? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הבדיחות שלך קורעות... חחחחח אני מרחם עלייך.... מה אני אגיד לך.....מזל שאני לא מיליונר צפונבון כמוך.... אני מודה לאלוהים שאני לא כזה.... אההההה אלרן אתה גר בבית פרטי או בינין?

NiKi†a

New member
לא שמעתי את זה כבר?

אין לך חיים? מה אתה יושב וכותב לי את זה? אם אני לא מעניינת אותך מה אתה מתאמץ וכותב לי כל הדברים המטומטמים שאלו שכתובים למעלה? ותמציא כבר דברים אחריםםםם....כבר קראתי את זה שרבנו...אין לך משהו אחר להגיד לי? אם יהיה לך משהו יותר טוב לכתוב אני יענה לך ברצינות. בינתיים אני רואה שאתה מסכן שמחפש עם מי לריב...אז...Get a life אידיוט. אה ו-מיליונרית? בסיידר...אני מליונרית..מגניב לי

NiKi†a

New member
אפילו אנרגיות אני לא יבזבז עליך.

אתה יכול לכתוב לי כאן מהההההההה שבא לך...אבל אל תתאמץ, כי אני מתכוונת לענות לך בכלל. רוצה לצחוק אחרון ולהגיד שאתה כתבת או קיללת אותי אחרון? טוב...בסדר....אוהבים אותך אלעד.....או שלא

iRoNBaLLz

New member
תקני אותי אם אני טועה

אבל את לא עונה עכשיו? לא מגיבה? חחחחחחח אותם דברים? הצפונים של היום לייק דה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שירן בנות כמוך אני מכיר האלה... לא סותמות את הפה וחושבת שהן צודקות... לא בעיה להשיג אותך... את שרמוטה מצויה קצת מראה טוב כמה מילים ומזיינים אותך בקלות נראה לי שאת נהנת להגיב פה כי סוף סוף מישהו נותן לך תשומת לב מינימלית חחחחחחחחחחחחחחחח אוהבים אותך שירן ...... אני ויוגב אוהבים אותך מאודדדדדדדדדדדדד ...... או שסתם לא רואים אותך ממטר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה