פיינט הגיע !!!!!!

Cupid In Hell

New member
חלאס טוב?!?

מעצבן לשמוע ת'ריבים שלכם תעשו את זה באיציק.. ולמה לא להבין את פיינט הייתי מסביר בכיף אבל סודי הולך איתי לקבר ואני שומר אמונים למערכת הפורום של LP אז ככה מצטער מה אני יעשה אסור לי אני אחד מהמנהלים.... ולא אני כתבתי את זה

NiKi†a

New member
ידעתי שאין לך מה לעשות.

אלא להגיב לי..אתה פשוט חייייייייב למה? כי אתה צריך לדבר עם מישהו. וגם אמרתי לך שאתה לא יודע כלווווווום..אבל ממש ממש כלווום, כי אם לא היית גר כל כך רחוק, ויודע מה קורה בבית סיפרנו הקט, לא היית אומר את זה... אבל אתה גר רחוק ואתה לא יודע ממטר מה מתרחש אצלנו, אז אני ממש ממש אבל ממש מרחמת עליך, אז עדיף שאני לא יגיב לך. מה קרה? אתה פוחד לריב איתי באיסיקיו? כי אם רותם לא היתה חברה שלי, כבר היית בוכה על מה שהייתי אומרת לך עכשיו. העיקר אתה שואל אותה-למה שירן שונאת אותי למההההה? למה? כי אני מרחמת על ילדים כמוך שמנסים להתערב בחיים של ילדים, כי אין להם משהו אחר לעשות. מצידי תמשיך להגיד מה שאתה רוצה, אבל יש לי מה לעשות חוץ מלענות לילדים סתומים שמחפשים תשומת לב. אבל עכשיו, אתה תיהיה חייב להגיב לי כאן ולא באיסיקיו..למה? כדי שכווולם יראו שהחזרת לי על מה שאמרתי לך, הרי אם תגיב לי באיסיקיו אף אחד לא יראה. אז טוב
.

iRoNBaLLz

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למה נראה לך שמישהו שם עלייך? איך את חושבת שאת מרכז העולם אבל אף אחד לא רואה אותך ממטר חחחחחחחחחחח מה קורה בבית ספר שלך? יוגב אומר לך מה לעשות ואת עושה? חחחחחחח לריב באייסיקיו? אין לי אותך שם בכלל אני שואל למה את שונאת אותי או יותר נכון למה את כזאת סנובית חסר חברים חיים ותקווה למה נראה לך שהחיים שלך מעניינים מישהו? יש לך בכלל כאלה למה נראה לי שאת צריכה לחפש כאלה את אמרת כבר 100 פעם שיש לך דברים אחרים לעשות חוץ מלהגיב אבל אני עדיין רואה אותך מגיבה... מעניין מי המשועמם פה חחחחחחח שירן שנינו יודעים טוב מאוד שאת זיינית שכל קטנה ומושתנת ומי שלא יודע מה הולך באמת זאת את לא אני במקומך הייתי הולך לדפוק את הראש בקיר או משהו.... אני לא מבין למה את חושבת שאת מרכז העולם..... את סתם ילדה שחזקה מאחורי מקלדת ומסך.... את פתטית ..... תנחומי להורים

NiKi†a

New member
וואי אתה יודע מה?

תחשוב שאתה יודע הכל...בסדר...תחשוב ככה, זה לא מזיז לאף אחד את האצבע השמלית ביד הימנית. העיקר שאתה שמח שאתה יודע הכל, לי זה לא אכפת. יש לי מצב רוח מצויין-ואתה אפילו לא יודע למה...למה? כבר הסברתי לך למעלה. ואידיוט קטן כמוך לא יקלקל לי אותו.....
אז מזה לא אפכת לי מה תגיד, אם אתה רוצה לחיות באשליות שאתה יודע כל מה שקורה או שאפילו רותם שמה עליך ואתה מרגיש עם זה טוב...אז סבבה לך...לי אין שום בעיה עם זה..
תחשוב מה שבא לך, לא מעניין אותי..בא לך לקלל חוץ מלהסביר במילים מה אתה רוצה להגיד? טוב...תכתוב על דף את כללל הקללות שיש לך...[תכין מראש כמה דפים, כי אלה במילים הבסיסיות שאתה יודע] ופשוט תכתוב את כולן...תוציא אותן החוצה ואז לא תצטרך לחבר מזה משפט אחד... החיים קלים. לה'ת לך

iRoNBaLLz

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

לא נותנים לך תשומת לב אז את באה אליי ומבקשת אותה? מה שממש עצוב פה... זה שאת משקרת פה כל כך הרבה..... ואת יודעת את זה...... אני ממש מצטער.... את ממש מקרה עצוב...... אבל הקטע המצחיק זה שפשוט לאף אחד לא אכפת... אז תכניסי לך לראש כבר שאף אחד לא רואה אותך ממטר.... ובבטח שלא אני... אולי את מקנא שרותם שמה עליי יותר משממך? ושאת לא מקבלת תשומת לב מכולם... אני ממש מצטער שירן... אומרים שיהיה טוב.... אבל לך כנראה לא.... חבל..... נההההההה לאאאאא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

iRoNBaLLz

New member
ריב טוב? חחחח

היא פשוט מרגישה כל כך טוב עם עצמה שהיא יורדת על אנשים שהיא לא מכירה מאחורי מסך ומקלדת.... אבל מגיע לה אחרי כל מה שעובר עלייה בחיים... באמת מגיע לה

iRoNBaLLz

New member
עם איך שהיא מתנהגת לכולם וחושבת

את עצמה למושלמת.... אני מפחד לדעת מה עושים לה בבית...

NiKi†a

New member
תאמין שטוב לי ../images/Emo13.gif

אבל מזה לא אכפת לי מה אתה חושב. אז תגיד מה שאתה רוצה...גם ככה לא חשוב לך מה כולם חושבים עליך, אז מה זה לא אכפת לי, אמרתי לך-אוהב לחיות בשקר? סבבבבבבבבבה

iRoNBaLLz

New member
חחחחחחח

לא תמיד באמת צריך להיות לי חשוב מה חושבים עליי אני לא רוצה להיות כמוך שמשתנה כדי להיות בחברה... אני שם גם ככה למה את חושבת שאני שם זיין על זה שאכפת לך או לא? זה שאת מגיבה רק מראה שאכפת לך... אני כל כך מרחם עלייך.... אין לך מושג כמה.. אוהב לחיות בשקר? חחחחחחחחח את זאת שהלכה לצעוק על רותם שהיא יעני מספרת לי הכל חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוגב ממש אוהב אותך שירן חחחחחחחחח יש כל כך הרבה דברים שאת לא יודעת......המון דברים.... תמשיכי לחיות בעולם משל עצמך... אף אחד זה לא מעניין..... ותמשיכי עם הירידות שאני אומר לך ואת אומרת חזרה... ואם הירידות הלא קשורות..... אבל תכלס את לוקחות את הכל ללב זה למה את כל הזמן עונה

NiKi†a

New member
כמה שאתה לא יודע מה אתה מדבר...

אתה לא יודע מה קרה אתמול, אבל לא אכפת לך. אז טובבבב.....גם לי לא אכפת שלא אכפת לך.....חחחחחחחחחחחחחחח
אתה והירידות המטומטמות שלך....הן דווקא מצחיקות, אני אוהבת לקרוא אותם ואז אני כותבת לך עוד משהו ואתה מתעצבן ומגיב לי שוב......אז סבבה...אני מחכה להודעה הבאה

iRoNBaLLz

New member
חחחחחחחחחח

אבל מה הקטע? אני מזכיר את יוגב שלא שם עלייך זיין ואת הולכת לבכות לרותם....... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם את היית יודעת מה קרה אתמול..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזבי..... אני מצטער שירן...... באמת שמצטער... פשוט.... ביררתי פרטים על יוגב... וגיליתי שיש לו מישהי.... אני מצטער....

NiKi†a

New member
אותי ../images/Emo13.gif

אבל טוב..משתגיד.מזה אין לי כח לריב איתך...וממש לא אכפת לי מה אתה אומר...(אה ודרך אגב-יוווווו.......אין לך כותרות אחרות? הצחוק שלך מכוער
)...אבל נו טוב...לא אשמתך, טוב יאללה נמאס לי לריב, נסיים את זה פה וזייהו, תכתוב מה שבא לך...רוצה להפסיק וכל אחד יחייה תחיים שלו? סבבה, רוצה להמשיך לריב? לי נמאס

iRoNBaLLz

New member
אוקייייי סתכלי שניה....

תשימי לב מי התחיל כל פעם לריב... תסתכלי טוב טוב בהודעות.... ותשימי לב שזאת את... לי אין שום דבר נגדך ואני לא רוצה לריב אבל אם מתחילים איתי אני לא נשאר חייב אני לא מתחיל וגם את לא בסדר?

למעלה