פיינל פור =גניבת אליפות

יו45

New member
איבדנו את האליפות

היה לי פעם ויכוח בפורום כדורסל על המוטיבציה לזכות באליפות למרות שזה לא מקנה כרטיס ליורוליג . הסברתי לו שלא צריך פרס בשביל שתהיה מוטיבציה לזכות באליפות , הזכיה היא עצמה הפרס הגדול ביותר .האם מישהו חושב שלמכבי אין מוטיבציה לזכות ביורוליג כי אין פרס? האליפות היא המטרה ולהפסיד אותה זה פספוס של המטרה . שלא תבין לא נכון , אין לי בעיה שיבנו פה קבוצות חזקות כמו חולון השנה , הפועל ת``א בעונת הפיינל פור בת``א ועוד , שינסו לקחת ממכבי אליפות בדרך ספורטיבית , כי הן טובות יותר ממכבי. את זה בודקים על ידי סידרת גמר על האליפות . הפיינל פור הוא ביזיון ספורטיבי שבא לתת את האליפות לקבוצה שהיא לא בהכרח הטובה ביותר . ושני מילים על הטיעון הראשון שלך , ממש לא אכפת לי אם אוהבים אותנו או לא ! להפך , ככל שאנחנו מצליחים יותר ככה שונאים אותנו יותר , ככל שאנחנו חלשים ככה שונאים פחות . מזכיר קצת את מדינת ישראל , כשהיא מוותרת כולם אוהבים אותה , כשהיא נלחמת על חייה השנאה מתחילה לפרוץ החוצה . אני מעדיף להיות בצד החזק והשנוא.

TheRasmus

New member
בדיוק

מכבי כמעט גנבה לחולון השנה את האליפות, בדיוק כמו שהפועל ירושלים כמעט גנבה למכבי אותה בשנה שעברה.

למעלה