פייסבוק האוגדן

7liel7

New member
כמה שאלות

בקשר לפייסבוק. מה זה Networks? Groups? Applications? איך מוצאים אותם? איך מצטרפים אליהם? תודה.

yael800

New member
פייסבוק - באג?

היי, מאתמול אני לא מקבלת הודעה ב Mini Feed שלי על Someone clicked Yes on Yael זו אפליקציה של הכרויות וכשמישהו מקליק YES על התמונה שלי אני מקבלת התרעה על ה Mini Feed שבפרופיל שלי, ככה אמור עד אתמול :) אני כן מקבלת את זה ב notifications, ממש מוזר כי עד עכשיו ראיתי הכל שם.. זה קשור אולי בהגדרות?

Purple Mushroom

New member
שטויות מפייס-בוק.../images/Emo18.gif(גס)

קיבלתי היום e-mail מפייסבוק שמודיע לי שמישהו כתב לי ב super-wall שלי. קראתי את כל מה שכתבו לי (לא ידעתי שכתבו לי בסופר-וול- סופר חומה שלי), והמכתב הראשון, זה איזו שטות שאחותי כתבה לי, רציתי לשתף אתכם : מה שלישי לדצמבר 2007 : מתכון חדש עוף עם וויסקי מתכון מעולה - הכנתי בבית נפלא לימים מיוחדים מצרכים: בקבוק מאלט וויסקי משובח עוף צעיר - עד 2 ק"ג מלח, פלפל, ועשבי תיבול שליש כוס שמן זית מעולה אופן ההכנה: לשטוף היטב את העוף לשתות כוס וויסקי לשפשף את העוף היטב במלח, פלפל ועשבי תיבול לעסות אותו מכל הכיוונים בעזרת שמן הזית לחמם את התנור ל 180 מעלות עד שהתנור מתחמם לשתות עוד כוס וויסקי לסים את העוף בתבנית גדולה לשתות עוד 2 כוסות וויסקי לסים הטרבוסתת במספר 3 אחרי עשרים דקים להכניס את בציפור אחרי חסי שאה להציף בתוך התחת של הציפור ועם הוא אסה קקה להחליפ חיטול תיקנס לערון ותשטה אוד כוס מהמיס של הציפור לטפור- לוושל- לא חשוב שילח ליזדיין הציפור לשיר הציפור הבן זונה בטנור לנסות לוצי בלי לסרופ היד תשפוח אוד וויסקי בגרון שלך לנסות אוד פאם לאוציא הציפור קי לא אלך כודם לארים הקוס ימה של הציפור מהריספה ולנגב אותו עם הסמרתות של הספונגה וללחת לישון כי מי אוהב לאחול ציפור כוס אמק - אם זה גס מידי (יש כאן ילדים), אז אפשר ורצוי למחוק. כתבו את זה בפייסבוק, וכאן זה פורום רשתות חברתיות בתפוז
. יש עוד אילו שטויות שכתבו לכם בפייסבוק והועבר לכם מהרשת?

facebook

FACEBOOKו מבינה קצת ו 15:50 | 05/01/08 ישנם פרופילים שאני מנסה להיכנס אליהם ולכל היותר מגיע לעמוד הנ"ל - דוגמאות: Name: XXX Network : BU '08 Send Message Poke Her! Add to Friend קישור: http://www.facebook.com/s.php?k=100000080&id=718703475 למה לא ניתן להיכנס לפרופיל המלא של אותם כרטיסים?

פייסבוק - קוד אימות ב POKE....

מישהו הצליח להבין מה הקטע של זה? כאילו אני מנסה כבר חודש לגלוש כמו בןאדם נורמאלי שם ולכל החברים שלי זה נעלם תוך כמה זמן הקוד אימות הזה שאתה צריך להכניס אותיות..... אני לא מבין איך מעלימים את זה..... מישהו מבין איך זה עובד? או איך לבטל את זה? מה, צריך כאילו לעשות ריפרש לדף כמה פעמים ביום שיראה שאני גולש אמיתי? אני לא מבין כבר.... ודי חטפתי עצבים וכאב ידים מלכתוב כל הזמן קודים..
ולא. אני לא רוצה לתת להם את הפלאפון שלי... תודה על העזרה....

Nimrod H

New member
עד שסוף סוף מישהו גולש כאן!

הוא שואל על הפייסבוקס בעין! ליאל, יש שרשור דרקוני באורך רשימת החברים בפייסבוק על שאלות פייסבוק כאן אצלנו בפורום, עיין מטה, לא תוכל לפספס אותו.

yael800

New member
מצרפת תמןנה ע"מ שתבינו אותי יותר

את כם ההודעות שעלידן יש Y הייתי אמורה לראות גם בפרופיל עצמו

perrinat

New member
אני חושבת שזה ירד ממזמן...

לא נתקלתי בזה כבר חודשיים. יכול להיות שאחרי כמה זמן זה נעלם אוטומטי, אבל חשבתי שזה ירד לכולם

ailag

New member
אני חושבת שאחרי כמה פעמים זה עובר

לא נתתי להם שום סיסמה ושום סלולרי וזה עבר.

Nimrod H

New member
פרינת המוסמכת בחופש היום...

נקווה שהיא תענה מהבית ...

למעלה