פייסבוק האוגדן

ailag

New member
-=-=-

networks - קבוצות שאנחנו שייכים אליהן: של מיקום (ישראל), של מקום עבודה או של מקום לימודים. אאל"ט אפשר להשתייך רק לקבוצת מיקום אחת, ובקשר לקבוצות מקום עבודה / לימודים צריך להוכיח שאתה באמת חבר בהן, למשל לפי זה שיש לך כתובת מייל שלהן או חברים משם. groups - קבוצות בכל נושא. יכולות להיות פתוחות לכולן, פתוחות למוזמנים בלבד או בכלל מוסתרות מכל מי שלא הוזמן. אפשר לשוחח שם (כמו פורום), לשתף תמונות, סרטים וכו'. זה בדרך כלל לא עובד. המנהל של קבוצה יכול לשלוח לכל חברי הקבוצה מסר, אז היא יכולה לשמש כרשימת תפוצה. 90% מהקבוצות דביליות. applications - זו לא תוכנה שמתקינים על המחשב. אפליקציה היא תוכנה שמישהו תכנת, וכש"מתקינים אותה" בעצם מה שקורה זה שמצטרפים אליה. היא מוסיפה (אם אנחנו מרשים לה) קוביה לדף הפרופיל שלנו עם מידע ממנה. ואיך משתמשים בה? בכל אפליקציה בצורה אחרת, תלוי מה המתכנת רצה. ב SUPER POKE בוחרים חברים ובוחרים פעולות. ב PIRATES VS NINJAS לוחצים על כפתורים כדי להלחם באויבים. ב SHELFARI בוחרים את הספרים שאנחנו קוראים והם מוצגים בפרופיל. כל מיני.. האפליקציות גם שולחות חדשות לחברים שלך, אם עשית משהו מעניין באפליקציה זו או אחרת זה יופיע בדף החדשות שלהם. איך מוצאים קבוצות ואפליקציות - עם החיפוש איך מצטרפים - קבוצה JOIN GROUP ואפליקציה מתקינים.

The Damned

New member
אני מצטערת אם שאלו את זה כאן בעבר, אבל

ניסיתי לעשות חיפוש בפורום, שלא העלה תוצאה. אני יודעת שמבאס אתכם פה כששואלים על פייסבוק, אבל את יודעת אולי איך מוסיפים אירועים (Events)? החבר של חברה שלי ארגן לה מסיבת יום הולדת ושלח הזמנות לכל החברים דרך האבנט שהוא יצר לה בפייסבוק, בה כל המוזמנים יכלו לסמן אם הם מגיעים (Attenting/ Not Attending/ Maybe Attending/ Haven't replied), להשאיר הודעות, היו תמונות של מפות איך להגיע לפאב בו חוגגים וכתובת וכל הפרטים - בקיצור, שמח ואינפורמטיבי. עכשיו חברה אחרת שלחה בתפוצה הזמנות אישיות לחגיגת יום ההולדת שלה, ואמרתי לה שתפתח גם Event כזה; היא כתבה לי "כן, אבל איך עושים את זה?" ואז חיפשתי בכל האתר והגעתי למסקנה ש... וואלה, אין לי שמץ של מושג.

../images/Emo20.gifהוספת אירועים בפייסבוק

אין שום רע בלשאול על פייסבוק ג'סיקה. את נכנסת לHOME ובוחרת בEVENTS (את אמורה להגיע לhttp://www.facebook.com/events.php?ref=sb). ושם את לוחצת על Create an Event (את אמורה להגיע לhttp://www.facebook.com/editevent.php) וממלאת אחרי הפרטים. מקווה שעזרתי, אור-אל

The Damned

New member
הסתכלת בכרטיס האישי או שאנחנו מכירים?../images/Emo3.gif

שוב לא מצאתי את ה-EVENTS בעמוד הבית, אבל אחרי שנכנסתי לקישור שלך (עמוד שלא ראיתי קודם) נכנסתי להלפ כדי לנסות להבין איך מגיעים לשם ולמה אני לא מצליחה להגיע לשם לבד, ומסתבר שפשוט לא היתה לי את האפליקציה של האירועים. אז הוספתי אותה, ותודה

יש לי בעיה

אני לא מצליח להוסיף יתר אפליקציות. הן דורשות שאני אזמין 20 אנשים, ואני לא מצליח להזמין אף אחד. כתוב לי שהlimit שלי זה 0...

meital always

New member
איך מגדילים תמונה שקיבלתי בפייסבוק?

אם אני צופה בתמונה (לא וידאו) ב FUN WALL ואני רוצה לראות אותה בגדול יותר, איך אני עושה את זה? הקלקה על התמונה לא עוזרת... תודה!

Avihu S

New member
תיבת המייל שלי מוצפת ע"י פייסבוק

איך נפתרים מזה? איך אפשר לסנן את המיילים שמגיעים מפייסבוק...אני לא באמת רוצה לקבל מייל על זה ששלחו לי Poke או שמישהו שם את הכלב שלי בתגית באלבומים. please, somebody help me

למעלה