פיירפוקס 2 בטא 1 - היום

Ambious

New member
אני חזרתי למקסתון כי פיירפוקס דרש ממני

יותר מדי הכנה. פיירפוקס בפני עצמו (ללא תוספות) דפדפן לא רע, הרבה יותר טוב מ- IE. יש לו תוספות נהדרות, אבל ככל שמוסיפים יותר וככל שעובר הזמן הוא נהיה כבד ומסורבל - ממש כמו מערכת הפעלה. גם ההתקנה של התוספות האלה - צריך להתקין כל תוספת בנפרד בשביל לקבל פונקציות - ובדפדפנים כמו מקסתון זה מגיע הכל מובנה ומוכן, ודורש מאט מאד קוסטומיזציה. וגם - כשחזרתי למקסתון אחרי כמעט שנה של שימוש בפיירפוקס - פתאום הרגשתי את ההקלה והתחושה שפתאום הכל עובד והכל מסתדר.
 

בוזו

New member
ההרחבות שמאטות את הדפדפן

הן הרחבות די סתמיות לדעתי. כמו fasterfox או איך שלא קוראים לזה. נשמע מאוד מפתה - לגלוש יותר מהר, אבל זה סתמי. איזה עוד הרחבות מאטות לך את הטעינה\גלישה?
 
בדיוק, בדיוק זה.

פיירפוקס נהיה מסורבל עם הזמן. ומתקינים תוספים, בטח שמתקינים - שלט רחוק לiTunes, תוסף תאריך עברי, תוספים למפתחי אתרים, הMonkey-משהו הזה שכולל בעצמו עוד כמה תוספים.. אבל כשכולם רצים ביחד ואני משתמש בהם פעם ב- זה יוצא לא משתלם. לMaxthon יש את הפונקציות החיוניות בילט-אין, והוא פשוט עובד. לא התקנתי בו אף תוסף - וחסרים לי בו רק טיפה יותר שליטה בטאבים ואפשרויות ארגון בתוך סרגל הLinks ובמועדפים בכלל.
 
למעלה