פילט(FILET)

זו מחט של דייגים ואיתה עושים

את הדוגמא אבי הביא לי פעם כזאת מבולגריה ונעלמה לי.הבולגריות סורגות בזה הרבה.

tatia

New member
הפילה מקורי

עושים עם מחט:) זה אני לא יודעת לעשות, אבל נדמה לי שאת מתכוונת לטכניקה לנקראת "תחרה ירלנדית"(irish crochet ) בקישור ..

Ginger10

New member
../images/Emo41.gifאני לא מדברת על תחרה אירלנדית

אלא על פילה וזה רשת ריבועים עם קשרים ולא מה שהעלית כאן!!

Ginger10

New member
../images/Emo41.gifטאטינג זה משהו אחר...

זה אמנם סוג של קשירות, אבל עושים אותןעם שבלולים... גם את זה ידעתי פעם... יותר קל לשחזר, יש לנו מומחית כאן בפורום לטטינג!!

88hentai88

New member
כמו שציינתי קודם

יש מין נול מרובע שעליו יש בליטות או מסמרים זעירים במרחקים קטנים שווים, שעליהם קושרים את החוטים ואז כל חוט זה לזה , זה מה שיוצר את המרובעים של הרשת הראשונית. כך ממשיכים למשך הגודל הרצוי, אחר כך ממלאים את הריבועים שאמורים ליצור את התמונה... ראיתי את זה נעשה לייב בברזיל באי התחרות, מדהים, כמה סבלנות, כמה דיוק....

88hentai88

New member
אולי אוכל לעזור כאן....

פילט קרושה הידועה היום היא תחרה שבונים משורות של עמודים ועיני שרשרת , ריבוע מלא נוצר מ 4 עמודים רצופים, וריבוע ריק נוצר מעמוד 2 עיני שרשרת, עמוד. ויש עוד כמה וריאציות של העיניין. מה שמדברת עליו ג'ינג'ר זה תחרה אחרת לגמרי שבמקרה יש לה שם דומה , זאת רשת שבונים על נול מסמרים מרובע וקושרים את החוטים זה לזה כך שיווצרו ריבועים שווים, את הריבועים הללו ממלאים אחר כך בריקמת חוט ומחט. זה לא סריגה בכלל. =) מקווה שקלעתי והבהרתי את העיניין.

Ginger10

New member
../images/Emo41.gif לא מדברת על פילה קרושה!!

הקרושה הוא החיקוי של הפילה האמיתי...

88hentai88

New member
נכון זה בכלל אפילו לא נחשב

לתחרה, זה חיקוי של התחרה כאילו.... יש לי את הנול שבונים עליו את הרשת המקורית.... זאת עבודת נמלים .... רק למשוגעות לדבר בלבד...

ואו איזה דברים יפים תודה אם יש לך

עוד דוגמאות כאלה יהיה נחמד. אני עושה אותם במסרגה אחת למפה לא מוצאת איפה מוכרים את הרשת הזאת. וגם גם כמפה לשולחן או כיסוי למיטה התמונות יפות

למעלה