פילפילון
בהשראת האתר שאירית

yesss

New member
פילפילון../images/Emo205.gif בהשראת האתר שאירית

נתנה פה למטה. להבדיל אלפי הבדלות כמובן.... סתם כי דיגדג לי באצבעות וזה כל הידע והניסיון שיש לי בלבד, אבל מבטיחה להשתפר בעזרתכן.

yesss

New member
זה כמובן לבד מוכן, מה שאני צריכה

להשתפר בו, זה התפירה כמובן.

smady a

New member
יס חמודי ה../images/Emo205.gif שלך את יכולה להכין

מובייל.

yesss

New member
תודה, סמדי ../images/Emo140.gif חשבתי גם על מובייל

אני צריכה רק להכין אולי דמויות קטנות יותר.אבל אולי לא פיל, היה לי קשה להפוך את החדק,הוא נסתם באמצע.

smady a

New member
הכל את יכולה.עיגולים כמו כדורים עם

תפירה באמצע. ציפורים אפילו צורות גאומטריות

yesss

New member
אפרופו מובייל,זה אחד שקיבלנו ביום

המשפחה מהבן שלנו,בן חמש עוד מעט. הוא הכין אותו בגן, תפר את כל הללבות אני נדהמתי, הוא תופר יותר טוב ממני...

yesss

New member
ומקרוב שתראו את התפירה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

הוא מתחנך באנתרופוסופי?

לי קצת קשה עם הדמויות האלה שהן לא תלת מימדיות וגם לא דו מימדיות. אני מעדיפה פיל שיהיו לו ארבע רגליים. יש שיטה מאד פשוטה להכין את הגיזרות האלה. אם תרצי אוכל לתאר אותה. ובתפירת מי שאלופה זו אורית דותן כדאי להתייעץ איתה. תמיד יודעת איזה תך יהיה המתאים ביותר וכד'.

yesss

New member
בשנה הבאה הוא ניכנס לגן אנטרופוסופי

בשנתיים האחרונות הוא היה בגן ברוח מונטסורי,אבל עם המון השפעה אנטרופוסופית בנושא היצירה, שני הילדים של הגננת לומדים במערכת האנטרופוסופית. לגבי הפיל את צודקת, גם אני הייתי מעדיפה אותו עם 4 רגליים. ואם את אומרת שיש שיטה פשוטה להכין את הגיזרות האלה, אני יותר מאשמח אם תוכלי לתאר לי אותה. תודה

בכדי להוציא גיזרה לתפירה צריך

תמונה של החיה בפרופיל מלא. שרטוט של הפרופיל פעמיים אלו שני חלקים בגיזרה. עכשיו משרטטים קו באמצע הגיזרה לאורכה ומעתיקים רק את החלק התחתון שלחלק מהבטן והרגליים. את החלק הזה מעתיקים שוב בתמונת מראה צמוד לאותו חלק של הרגליים ואלו יהוו הרגליים הפנימיות. לעיתים אף כדי להוסיף עוד חלק מיו אליפסה מחודדת בקצוות בין שני חלקי הראש לסוסים למשל זה עוזר לראש להראות נכון.

yesss

New member
תודה אירית על ההסבר,קשה לי, האמת

לראות את התמונה הסופית, או את התהליך אבל אולי אם אני אנסה תוך כדי קריאת ההסבר, זה יסתדר לי. מה שלא ברור לי זה עיניין האליפסה המחודדת ואיך מעתיקים בתמונת מראה?

נניח שאת מעתיקה את הרגליים

וחלק מהבטן על נייר שקוף מקפלת אותו ומעתיקה על הקיפול את מקבלת את צורת הרגליים והבטן משני הצדדים, נכון? תנסי ואם יהיו לך דברים לא מובנים אני כאן. אני אנסה לשרטט ולהעלות שרטוט.

yesss

New member
תודה עכשיו זה יותר ברור../images/Emo140.gif

אבל אם יצא לך להעלות שירטוט, זה יהיה נהדר. המון תודה.

הנה שירטוט של גיזרה לסוס

את הגוף צריך לגזור פעמיים את הרגליים הם כבר מוכפלות בתמונת מראה העיגול הקטן אלה הבסיסים של הרגליים צריך לגזור אותן 4 פעמים ויש גם אוזן שצריך לגזור פעמיים ואם את תופרת את הסוס תעשי לו רעמה מצמר.

פיקפאו

New member
תודה על הסקיצה וההסבר

ועוד שאלה, מאיזה בד את ממליצה לעשות ועם מה למלא

למעלה