לי קצת קשה עם הדמויות האלה שהן לא תלת מימדיות וגם לא דו מימדיות. אני מעדיפה פיל שיהיו לו ארבע רגליים. יש שיטה מאד פשוטה להכין את הגיזרות האלה. אם תרצי אוכל לתאר אותה. ובתפירת מי שאלופה זו אורית דותן כדאי להתייעץ איתה. תמיד יודעת איזה תך יהיה המתאים ביותר וכד'.
בשנתיים האחרונות הוא היה בגן ברוח מונטסורי,אבל עם המון השפעה אנטרופוסופית בנושא היצירה, שני הילדים של הגננת לומדים במערכת האנטרופוסופית. לגבי הפיל את צודקת, גם אני הייתי מעדיפה אותו עם 4 רגליים. ואם את אומרת שיש שיטה פשוטה להכין את הגיזרות האלה, אני יותר מאשמח אם תוכלי לתאר לי אותה. תודה
תמונה של החיה בפרופיל מלא. שרטוט של הפרופיל פעמיים אלו שני חלקים בגיזרה. עכשיו משרטטים קו באמצע הגיזרה לאורכה ומעתיקים רק את החלק התחתון שלחלק מהבטן והרגליים. את החלק הזה מעתיקים שוב בתמונת מראה צמוד לאותו חלק של הרגליים ואלו יהוו הרגליים הפנימיות. לעיתים אף כדי להוסיף עוד חלק מיו אליפסה מחודדת בקצוות בין שני חלקי הראש לסוסים למשל זה עוזר לראש להראות נכון.
לראות את התמונה הסופית, או את התהליך אבל אולי אם אני אנסה תוך כדי קריאת ההסבר, זה יסתדר לי. מה שלא ברור לי זה עיניין האליפסה המחודדת ואיך מעתיקים בתמונת מראה?
וחלק מהבטן על נייר שקוף מקפלת אותו ומעתיקה על הקיפול את מקבלת את צורת הרגליים והבטן משני הצדדים, נכון? תנסי ואם יהיו לך דברים לא מובנים אני כאן. אני אנסה לשרטט ולהעלות שרטוט.
את הגוף צריך לגזור פעמיים את הרגליים הם כבר מוכפלות בתמונת מראה העיגול הקטן אלה הבסיסים של הרגליים צריך לגזור אותן 4 פעמים ויש גם אוזן שצריך לגזור פעמיים ואם את תופרת את הסוס תעשי לו רעמה מצמר.