פיל קוגן VS רז מאירמן

JAMES DEAN

New member
פיל קוגן VS רז מאירמן

נכון שזה לא פייר שלרז יש רק עונה אחת אבל לפי הנתונים הבאים מי לדעתכם שווה יותר? לא רק מבחינת המראה אלא כריזמה, אישיות, רזומה וכו'... פיל קוגן: נולד 31/5/67 מה שאומר שהוא מזל תאומים ובן 42 יליד ניו זילנד הרחוקה מנחה את התוכנית כבר 16 עונות. בארץ בקרוב ה-14 יש לו שישה פרסי אמי ואפילו הנחה את מיס תבל. רז מאירמן: עורך דין ודוגמן. נולד 15/8/77 מה שאומר שהוא מזל אריה ובן 32 עבד בתור כתב בתוכנית "ערב טוב עם גיא פינס". השתתף בעונה השנייה של "רוקדים עם כוכבים". ב-2004 התחתן עם דנה כהן. והתגרש בשנת 2007. יאללה להצביע ולנמק למה.

Luanne

New member
אני אוהבת את שניהם

מבחינה חיצונית ברור שרז יותר יפה (הוא אפילו נבחר בחו"ל למנחה הכי יפה בין פיל והמנחה של הגרסה האסיתית
). מבחינת ההנחיה, זו של פיל גאונית אך בעבור הצופה הישראלי היא קצת מנוכרת מדי, אז ההנחיה האמפתית של רז מתאימה (כל עוד הוא שומר על אובייקטיביות).

חוטהשני

New member
לא חושבת שאפשר להשוות לכל אחד מהם יש את הדבר שמייחד אותו... ואגב ../images/Emo231.gif כרגע צילמו רק את העונה ה15 - העונה ה-14 שעולה ליס סטאר ריל זאת הסדרה האחרונה שעלתה לאוויר....

מי ניצח בה? ../images/Emo233.gif

לא זוג נשים, אני מניח. אבל הפורמט עצמו אינו לגמרי לא הוגן כלפי נשים! עובדה שרוב הזוכים הם צוותים של גבר ואישה! מה שכן, יזכו לפחות שלושה צוותים של שתי נשים לפני שיזכה צוות הכולל אדם מבוגר! מה שבאמת מקומם אותי זה חוסר ההוגנות כלפי המבוגרים!

גםצופה

Member
מנהל
../images/Emo58.gif ענקי לעונה

דווקא בעונה הזאת היו יותר סיכויים לצוותי הבנות... מפיקי הסדרה שמו בנות יחסית אתלטיות מול צוותים של גברים שהיו על הפנים... מי שזכה היה אח ואחות (שוב.....) שהרבה לא סימפטו אותם - הם נראו דווקא צמד חביב... אבל אחרי שהם עיכבו צמד בנות שהיה די חזק הם די הרגיזו אותי.. ומאד רציתי שזוג הבנות שהיו בשלישיית הגמר ינצחו אה...בעונה היה גם צוות של אמא ובן כאשר הבן הוא חירש - בהתחלה סימפטתי אותם, אבל הבן התנהג בצורה נורא ילדותית.... וגם האמא שלו הרגיזה אותי הרבה פעמים ודי עיצבן אותי שהם בסוף נכנסו לגמר...

retard boi

New member
../images/Emo58.gif

מה על הפנים? מל ומייק היו תותחים!!! הליהוק היה בהחלט לטובת הצוותים הנשיים אבל לדעתי הם עשו טעות מאוד קריטית שהם חשבו שליהוק של צוותים נשיים חזקים פיזית מול צוותים חלשים פיזית יטיב איתן.... גיימי וקארה וג'ן וקישה שהיו הצוותים הנשיים שהגיעו רחוק העונה היו צוותים חלשים ומזעזעים שהגיעו רחוק על בסיס מזל גרידה. אני הייתי יותר בעד הדיילות המבוגרות שהתנהלו בצורה הרבה יותר טובה אבל אכשהו דברים אף פעם לא הסתדרו להם וכמובן בעד מל ומייק
אני אכן מסכים עם ההערה לגבי מרג'י ולוק - שני מרגיזים בכיינים, הם אפילו לא היו מענייינים מספיק בשביל שיהיה כיף לשנוא אותם וה"מאמא" של לוק עשה לי חור בראש... סתם מעיקים.

גםצופה

Member
מנהל
אני אישית לא מאד חיבבתי את צוותי הגברים...

מל ומייק היו יחסית בסדר - אבל גם הם די הסתחבו ולא היו מהירים כ"כ... הזוג הגברי השני הרגיז ברמות (מארק ומייקל) - ניסה לעכב זוגות אחרים אפילו שהם היו ראשונים ועוד... אותם ממש שנאתי. ג'ן וקישה דווקא היו יחסית בסדר - נכון שהן לא היו הכי חזקות ובגלל זה הן התעכבו בסוף - אבל אני אישית אהבתי את ההתמדה והדבקות שלהן במטרה... מה שכן שמתי לב שלרוב אחים מצליחים הרבה במירוץ. במירוצים הקודמים זכו אחים במירוץ עצמו - מאד יכול להיות שלרוב אחים יודעים איך להתמודד עם הפרטנר שעומד לצידם, מאשר אם זה חברים או בני זוג.... (ומעניין שבמירוץ הישראלי לא היה בכלל צוות שהורכב מאחים...) אתר הויקי ל-TAR14 (זהירות
)

dararo

New member
העונות בהם אחים ניצחו../images/Emo58.gif

רק בעונות 13 ו-14 ניצחו אחים, בכל השאר ניצחו שני גברים, או זוג מעורב

גםצופה

Member
מנהל
הכוונה שלרוב אחים

מגיעים לשלבים מתקדמים במירוץ... לזכיה עצמה, לדעתי, יש הרבה פעמים עניין של מזל...

dararo

New member
תלוי../images/Emo58.gif

עונה 5 הפסיד זוג כי היה לו פנצ'ר עונה 6 בגלל הרכבת ההיא(מי שם רכבת באמצע הפארק????) עונה 7 הם כמעט הפסידו בגלל הכסף עונה 9 בגלל המחסום האחרון עונה 10 זה היה מרוץ לקו הסיום-כמו שצריך עונה 11 על המשימה האחרון הבלונדיניות הפסידו עונה 12 בגלל המחסום ההוא עונה 13 בגלל המשימה עם המלא מלא תיבות עונה 14 בגלל המחסום האחרון(פעם שלישית גלידה XD) אז אני דיי מסכים איתך, הלג האחרון מבוסס על הרבה מזל

בעונה 3 ../images/Emo58.gif

זוג אחד זכה בקיצור דרך ובנסיעה ישר לקו הסיום, אסבל בגלל פקק תנועה ענקי באותו כביש הוא הודח!!!

dararo

New member
../images/Emo58.gif

זה האבא והבן ההומו שלו? וואי, איך התאכזבתי בשבילהם...

../images/Emo58.gif../images/Emo233.gif

גם אני התאכזבתי בשבילם נורא. ואם אני זוכר, קן וג'רארד היו הראשונים להתחיל את לג הסיום והיו ראשונים גם כשהגיעו לארה"ב, אבל בגלל רמזור אדום אחד, הם הפסידו!

גםצופה

Member
מנהל
יש אפשרות לראות את עונות 1-4 ?

ראיתי רק מעונה 5 ביס... והבנתי שאין להם את הזכות לשדר את העונות המוקדמות (מעניין אלו עונות ישודרו ביס סטאר ריל...)

גםצופה

Member
מנהל
אני דווקא אוהבת שבמירוצים האחרונים ../images/Emo58.gif

יש משימה מחשבתית... נדמה לי במירוץ העשירי לא היה וזה היה ממש מירוץ של איזה מונית תגיע קודם (ונדמה לי שלבנים היה מזל שלנהג/בעל המונית היה מנוי לכביש...) והאמת שאם אריק ודניאל (TAR11) לא היו זוכים בגלל בעיה של תפיסת מונית זה היה מבאס אותי - כי הם היחידים שבכלל פתרו את המשימה....

למעלה