פיל קוגן VS רז מאירמן

Luanne

New member
נראה לי שיהיה צוות אחים בעונה הבאה

אי אפשר לכסות את כל מערכות היחסים בעונה אחת. ועניין הבת והאבא החורגים היה מעניין מאוד.

גםצופה

Member
מנהל
היו במירוץ

לדעתי יותר מ2 זוגות חברים/שותפים - אז יכלו לדעתי להכניס זוג אחים.. או שאולי במדינה הקטנה שלנו לא היה זוג אחים שעבר את האודישן...

Luanne

New member
אני חייבת להגיד מצפייה בפרק הראשון

שהקצב ההיסטרי של הפרק קצת הפריע לי, בעיקר כי אני רגילה לגרסה הישראלית. עוד לא הספקתי לקלוט בכלל מי זה מי שם, וכבר עברנו למירוץ עצמו. כמה פעמים לא הצלחתי אפילו לזהות את הצוותים בגלל הבגדים הארוכים שהם לבשו. כמעט שלא מראים שם את הדינמיקה בין בי הזוג וזה חבל. מצד שני, הגרסה הישראלית נמרחת מדי (בעיקר בגלל שכל צעד של המתמודדים מקבל תיאור של חמש דקות בוידויים הבלתי נגמרים ועמוסי הקלישאות השחוקות). לעומת זאת, לדעתי בהצגת הזוגות בהתחלה כן היה מקום לפרט כמו בגרסה שלנו. נראה לי שהקצב האידיאלי עבורי הוא משהו בין האמריקאי לישראלי. באשר לזוגות, אהבתי את האח והאחות, את הברונטיות (מעודדות נכון?), את הזוג הצעיר החמוד (לא המעצבנים שרבו כל הזמן והודחו, אלא אלה שהגיעו באמצע). עוד זוג שחייב לעוף ובדחיפות, זה הבעל והאישה הדרומיים האלה, שלא ברור לי איך ליהקו אותם בכלל. האישה שם היא כזו סמרטוט, שהיא גורמת למיכל להראות כמו אלילה נערצת. עלבון לנציגות המין נשי במירוץ. לשמחתי אפשר לראות שהן יעופו בקרוב מאוד.

גםצופה

Member
מנהל
עדיין לא ראיתי את הפרק לעומק..

אבל ראיתי בשעתו את העונה באינטרנט. ואכן העונות האמריקאיות מאד מהירות - שלא תמיד אתה מבחין בין הדמויות - בעונה 7 באחד מקטעי המירוץ כשהודח זוג מסויים די הצטערתי שהם הודחו - אבל כאשר צפיתו בעונה שוב - כבר הכרתי חלק מהזוגות (ונדמה לי שהיה לי כבר מקס אז יכלתי לעקוב יותר טוב....) שמתי לב שאותו זוג הוא בעצם זוג מאד מאד מעצבן ומתיש כשכראיתי את ההדחה שלהם דווקא שמחתי... אני כמוך מקווה שבעונה הבאה בישראל ימצאו את דרך האמצע - להתעכב קצת אחרי ביצועי המתמודדים, אבל לא יותר מידי... וגם מאד נחמד בעיני שבעונה האמריקאית מציינים את הזמנים בהם המתמודדים יוצאים לקטע המירוץ. מראה קצת את פערי הזמן בין הזוגות...

Luanne

New member
נכון, למרות ש..

כשמופיעות הכתוביות של הזמנים והמיקומים קשה לראות כי מסתירות אותן הכתוביות בעברית עם הרקע השחור... באסה..

dararo

New member
אני יודע על מי אתה מדבר

אני מהתחלה שנאתי אותם בגלל הגישה שלהם :-S

הם אשכרה די דומים במראה ../images/Emo233.gif

וגם רז לא מחקה את פיל כל כך גרוע (בניגוד למנחה הרובוטי של הישרדות ישראל שאין כל צורך לנקוב בשמו)

למעלה