פיל שניידר והחוצנים מתחת לאדמה

פיל שניידר והחוצנים מתחת לאדמה

מה אתם אומרים על הסיפור הזה? הינה קישור ל1 מ7 חלקים ביוטיוב, שאר החלקים תראו ביוטיוב בצד.. http://www.youtube.com/watch?v=Xs4emKd_fG4 נשמע אמין מה אתם אומרים? ואפשרות חלופית והמאמין (במי ד"א?) לא לבלבל ת'ביצים שזה פורסם פה כבר כי אני פה שנתיים וחצי וזה לא פורסם ואני עוקב בקביעות אחרי אשכולות פה!

נשמע אמין אני מאמין לו

המאמין בטח גם מאמין ואפשרות חלופית הולך בטח על אפשרות חלופית יענו משהו אחר

מהתגובה שלך לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון

אתה אומר שהמאמין "מאמין לו" ואפשרות חילופית בטח הולך על אפשרות? ספר נמק ושתף

giladro5

New member
מספיק לקרוא את סיפור חייו ובעיקר-מותו כדי ...

להבין כמה אמינים היו דבריו. אגב,הייתי בשוק כששמעתי אותו ,לפני כשנתיים ואז נפתח בפני העולם המורכב הבלתי נתפס הזה.

giladro5

New member
במיוחד הקשר בין ארה"ב לחוצנים

כמובן שתופעת העב"מים הייתה ברורה כשמש עבורי,כבר שנים, אבל ההרצאה שלו העבירה אותי לפרק חדש- הראיונות של פרוייקט אבלון\קמלוט היו המשך טבעי להכרת האמת. מעניין אותי איך נכנסת אתה לעניין . גלעד

אני מניח שבדיוק כמו כולם.

דבר מוביל לדבר, ואם אתה מתחיל להתעניין בנושא העב"מלוגיה, יש יותר מרק צלחות מעופפות לחקור.. בגלל שזה רק קצה הקרחון. הדיסאינפורמציה שנתקלים בה או 'הצלחות המעופפות' או לבין אנשים שעבדו בממשלה או צבא כל שהו, ופתאום מצאו את עצמם נרדפים לאחר שהחליטו להיות סוג של פטריוטים ולהוציא את האמת לאור. פ'יל שניידר אחד מהם. הוא האמין במה שעשה והוא המשיך לספר את האמת שלו עד שנרצח רק בשביל שאמת תצא לאור. יש הרבה יותר בין הנושא המאוד מעניין הזה לבין מה שאנשים מרשים לעצמם לעכל. יש הרבה יותר מתופעות בלתי מוסברות וסרטים שכאילו מומחים חושבים שלצעוק זה זיוף - עושה אותם מומחה טוב יותר ועם רגליים על הקרקע. לא הכל שחור ולבן. לא עניין של בדיקה - כאילו רק אלפי תמונות אמיתיות או זיופים יצילו אותנו ויביאו את האמת לאור. יש בנושא העב"מלוגיה כל כך הרבה מורכבות, שפתאום יש זרמים שונים בתחום וכל מומחה הופך להיות כאילו הגורו הבא, וכל מילה שלו נכונה עוד לפני שבדק בעצמו את מה שמדבר עליו, ומאמיניו הולכים בדרכו כאילו והיה נביא חדש. עם כל זה, יש גם את האמת שמגיע אלינו מכל כך הרבה קצוות - ויש לנו לאחד את מקורות ולהצליב אותם בשביל לדעת אם יש בדבר משהו הגיוני ונכון או לא. במקרים מסוימים למרות כל ההצלבות זה למעשה עוד דיסאינפורמציה וכל מאמץ המקורות רק עושה יותר באלגן מסדר. אני משתדל לבדוק לאט ובזהירות. בזמן שחלק צועקים על תמונה שהיא זיוף או אמת, אני משתדל להסתכל על יותר מחלק אחד בפאזל.

fire snake

New member
נרצח? איך?

(טוב, אני מניחה שאפילו ויקי תספיק...) כן, האיש נשמע כמי שמדבר מנהמת לבו.

fire snake

New member
התשובה - קישורים

דיווח עת מותו http://www.ufodigest.com/mystery.html תמליל הרצאתו האחרונה http://www.burlingtonnews.net/schneider.html

fire snake

New member
ומה תגידו על זה?

http://www.angelfire.com/ut/branton/Schneider.html מישהו השקיע עבודה...

fire snake

New member
מי זה החברה האלה שמוכיחים על כל אחד שמגלה

מידע סודי שהוא שקרן ורמאי, וגם טורחים (ויודעים איך) להעניק למידע שלהם קדימות בגוגל? הם בונים על זה שלא יבדקו אותם, ושהסבלנות של הקורא לנושא תמוצה לאחר קריאת כתב ההפרכה שלהם. הם עושים עבודה מעולה. מקצוענים. אבל - גומי של קטטר כרוך שלוש פעמים על הצואר???!! את זה בכל זאת קשה להכחיש, לא?

hamamin

New member
מקדחת לייזר שקודחת 12 ק"מ ליום

בסלע גרניט זה קצת יותר מידי מצחיק. גם הפירסומת על החדרת הטמפון בצד שמאל,זה מצחיק---- העובדה היחידה על פיל שניידר שהיא אמיתית, זו מותו. הבעיה בכל הסיפורים האמריקאים הגדולים [והטובים ביותר] שאין שני אנשים עם אותה עדות מקבילה על שום דבר. לכן כל העוסקים בפיצוח השקרים הקטנים ,מעבר לזה שהם חשודים כסוכני-ריגול -נגדי, בסך הכל אנשים עם הגיון בריא שאוהבים אמת. בכל מקרה,לשיטתי,"סוכנים מדליפים" הם האחרונים שהיתי מאמין להם מנסיון ארוך , רובם שקרנים מקצועיים. אין לי מושג למה. אולי הכסף האמריקאי מאד מפתה [?] הרצאות ,ספרים. אצלנו ראשי ממשלה,רבים, עשו ווילות מהרצאות. אני לא מריגול נגדי כל שהוא, בקושי מריגול...

אז פיל שניידר מוכן היה למות בשביל המון כסף?

כלומר, לאחר שקיבל את הכסף, בטוח שלא עשה איתו כלום. זה סוג של מתאבד חדש בעסקי השואו ביזנז, או סוג של מחבל שכאילו מתאבד , אבל רק לאחר מספר הרצאות. מה שבטוח, שאם זה יכול להיות נכון, זה אולי שבגלל שאיימו על משפחתו. אבל כידוע השערות, יש תמיד בלי סוף.

hamamin

New member
זהו בדיוק מה שאמרתי---

העובדה היחידה היא מותו [וגם לא ברור אם זה רצח או התאבדות] כל היתר השערות. לגבי הקרבות עם חוצן ושהוא היחיד שניצל,נו,שמענו כבר המצאות מענינות יותר.

fire snake

New member
אני מניחה שזה יצחיק אותך פחות

http://www.youtube.com/watch?v=-rUnC7uV5yY ויש עוד כמה חברים של מייקל פרינס עם סיפורים דומים, שלא רק תומכים בעדותו, אלא מעידים על דברים עוד הרבה יותר פסיכיים....זה? http://www.bibliotecapleyades.net/montauk/esp_montauk_0.htm#duncan_cameron טעון ציוד הרבה יותר משוכלל ממקדחת הלייזר ההיא... הנה אחד שלא ראיתי עד הסוף (טוב, פעם אחרת אמצא את זה .שמו הפרטי דייויד, והוא שחור וצעיר מאוד, והטראומה טרייה.)

hamamin

New member
ניסויי פילדלפיה ומונטאק [בלונג-איילנד]

אכן ריתקו את סקרנותי בימים אחרים,עשרות שנים אחורה. אל- ביאליק וחבורתו ועדויות על עבמים וחטיפות מלונג איילנד [קריס הולי החמודה] והבסיס התת-קרקעי של חיל הים,הכל ממש מעניין. מה שקובע ,כרגע בעולם ----שיש אנשים,כאן על הכדור הזה, במיליארדים שחושבים שהיהודים הרגו את אלוהים, שאסור לאכול לחם בפסח,שאיזה פסיכופט שקוראים לו מוחמד שווה שיהרגו בשבילו חצי כדור,או שטח של כמה דונם הוא קדוש לשלוש דתות שכולן שקר מוחלט,טהור,מטומטם,אכזר,ששוה מוות של מיליארדים בשבילו--- מיליארדים. הניסוי בבקרת מח ,הזה,קובע כל יום את המשך הקיום פה, בארץ הזו בכדור הזה של כל האנושות ולא של כמה קורבנות של מדענים חולי נפש מהסי איי אי. אותי מעניין איך עם אינטלגנטי עם רגש מפותח וIQ גבוה מאד רחב אופקים ומשכיל מאמין כבר אלפי שנים שאלוהים ישב עם מויישה על הר וחצבו ביחד על סלע הוראות הפעלה לאלפי שנים וזה עוד "עובד" על כולם,עד היום בלי כל מאמץ. ואסור להדליק מפסק בשבת ולנסוע במכונית ולאכול שרימפס' זה נקרא מיינד קונטרול---- מה זה סי- איי- אי לעומת זה ???? ועל המטאוריט במכה עוד לא דיברנו.

fire snake

New member
וזה ישנה לך את הפרופורציות?

http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_mannequin03d.htm (-מתוך פרק 9 בספרו של ג'יימס קסבולט-מיכאל פרינס: מייל שפרינס קיבל מחייל ביחידת עלית בריטית שהקימה מרגרט תאצ'ר, ששמרו על "שטח נפילת עב"ם" באנגליה) The time as I recall was around 11 pm it was dark and cold. Our team had slid close to target. We had crabbed over the crest and taken cover among scrubland. Lights came from no where and I do mean NOWHERE. ...My team had been together for some 18months intensive training at this point and we knew the difference between what we saw and what we knew would be a part of the exercise. ... the rest I can piece together only as fragments. From my point of view I recall strapped to a gurney I recall following a line on the floor. That split into color coded lines each separating to differing directions. I recall red light no white lights in the corridors... I Heard screams unlike anything I have ever heard Before. And I have heard people scream their last on more than one occasion. I recall a test. A single test. In my dreams and nightmares I recall with startling clarity cages big enough to house an elephant and small tight close bars of cages and chain fence those housed naked women. I recall seeing for a split second a woman's body sprawled spread-eagled on the wall of one of these cages as we awaited a elevator. She was chained to it I think and some thing stood aside her with a button. I will not testify this to be human. It had wings. I was then whisked away again on the Gurney. Next thing we knew we where many clicks away from target or any scrub that was recognizable. It was light early morning and we were all shaken. Dew had assembled on our outer clothes which were in disarray We had somehow managed to all swapped combat trousers and jackets with each other. I must stress our teams had been through some of the very worse situations. Yet we were all visibly shaken. Radios where acquired, calls where placed and we where given rest periods and long debriefed. Then split up and sent on our way to differing tasks. The debriefs didn't make sense as the questions went repeatedly in circles asking more about what we thought we saw than what we did see. And placing images into our statements which we had to fight to have removed. Two men at my board meeting declared that I had been smoking pot and therefore was not fit to give testimony. I refuted this in most strenuous terms and was smiled as they stamped Classified upon my case files and notes. I do not know what happened that day. I do not know where the base is located but I do know it was underground it was red lit and it housed creatures I cannot as yet explain. Certain sights I am still trying not to recall as when I do I am physically sick. In my dreams and nightmares I recall with startling clarity cages big enough to house an elephant and small tight close bars of cages and chain fence those housed naked women. I recall seeing for a split second a woman's body sprawled spread-eagled on the wall of one of these cages as we awaited a elevator. She was chained to it I think and some thing stood aside her with a button. I will not testify this to be human. It had wings. I was then whisked away again on the Gurney. Next thing we knew we where many clicks away from target or any scrub that was recognizable. It was light early morning and we were all shaken. Dew had assembled on our outer clothes which were in disarray. Brecon Beacons blackhills camp 1987, 14 plus an observer plus a young lady found too close to military exercise. Last memory was driving down the pathway over deserted green brushland of the beacon at around 2230 hrs. Next memory was a Nurses breast three months later in Woolwich Military hospital. They say a mine blew me up. A mine on a public track in the middle of no where? Have you ever heard of such? The girl and I and the observer are all that remains of that event. However. we are not able to meet and have drifted apart. The girl is now married and I still recall her words. The observer last seen being sent to N/I. I understand he has vanished. In recent years I recall these images. Area 19 sub section 4 level six being called in English over a speaker. Red blue and yellow lines on the floor which the trolley I seemed to be on was wheeled and was apparently following. Tests endless blood tests. Rows of cages with naked people inside. Rape and restraints. Male and female. The smell of burning flesh. (Point of fact I cant go near a butchers or prepare raw meat without becoming ill) Channeling, the ability to write without thought or compromised recollection. A propensity for extreme acts of violence. Without emotion. Nightmares. Vivid flashes of rape and being raped. Screams, terror I was prone for a long time to waking holding my partner by the throat usually off the floor whilst preparing to beat her to death. Once I woke and felt intense remorse but then a feeling of fear knowing that I had not completed something I was ordered to do. These as I recall and provide to you are facts I cannot escape. More comes to light each day but I always considered two things. One that I was unable to tell any one as they would lock me away for being nuts. And two that no one would believe I knew about underground bunkers with cages and people inside them being tested and bred like cattle. ~ ~~ ~~~ ~~~~~ ~~~~~~~ ~~~ ~~ ~ ~ ~ ~ זו לא עדות יחידה ממציאות סיוטית תת קרקעית של כלובים עם אנשים ערומים צורחים או מתחננים לעזרה (אחת הראשונות שקראתי, של איזשהו עובד בשטח 51, הוא אומר שאמרו להם שהאנשים האלה פסיכוטים, מקרים אבודים, ואסור לענות להם - מנסים לעזור להם באיזושהי רפואה ניסויית והדיבור יזיק להם. במקום אחר בספר הזה נאמר שכל מי שחתם חוזה לעבוד בבסיסים האלה קיבל טיפול תרופתי להוריד את סף הרגישות שיוכל להתמודד עם מה שיראה שם, חוצנים, רשע ועינויי בני אדם כלואים, וכן מחיקת זיכרון עם עזיבת התפקיד. ויש עוד כמה עדויות כאלה ברשת.)

fire snake

New member
אולי זה בכלל לא על האדמה, המקומות האלה

-( לדברי כמה וכמה אנשים אלפי בסיסים תת קרקעיים מהסגנון הזה בעולם ) - אולי בדרך יש שערים שמעבירים למקום אחר כלשהו.(טכנולוגיה בת *מליוני שנים* יותר מתקדמת משלנו!) אבל... מתחילה להצטבר כמות עדויות ששוללת את האפשרות שמדובר בכמה פסיכים. (האם זו ההשראה לגיהינום הנוצרי, ולאינקוויזיציה?) לאור הסיפורים האלה, אם אמנם הם נכונים... אני מקווה שב-2012 יעשו עבודה יסודית!

hamamin

New member
הרונימוס בוש,צייר את המקום.

2012 זו קונספרציה ישנה [אני מכיר אותה עשרים שנה] הבעיה שהמניעים ו\או המטרות שלה לא ברורים--- לי בכל אופן. [1450-1516 הוא כבר ביקר שם,איכ שהו....] מה שאני מדבר זו מציאות עובדתית,כולל הציורים של הרונימוס בוש לסיפורי האופל יש אפשרות להיות מציאות אם עדויות מתאימות יאומתו. אני לא שולל כלום ולא מתרשם במקביל מסרטים הוליבודיים\תסריטים בדיוניים, מרתקים ככול שיהיו יש לי מדף באורך שני ק"מ בשביל סיפורים כאלה, והוא כבר מלא.

fire snake

New member
"יאומתו"?

מה (מלבד סיור אישי במחוזות הסיוט ההירונימי) יחלץ סיפור ממדף הבדיון ההוליבודי? מהן "עדויות מתאימות" ואיך אפשר להבדיל בין הוליווד לגיהינום?

למעלה