פיל שניידר והחוצנים מתחת לאדמה

hamamin

New member
אילולי קבעתי לעצמי שעבמים זה עובדה--

הרי על בסיס הסיפור האנושי,אמונות בן האנוש,התרבות, המיתוסים--- היתי מכריז [לעצמי, כי את מי זה מעניין] שהמין האנושי אינו מבדיל בין מציאות לדימיון,לחלוטין. כי כרגע הוא "לא -לחלוטין" מאמין עצום מכל דימיון ושיעור בשטויות שהוא ממציא לעצמו. ויותר משהוא [המין האנושי] אוהב אמת הוא אוהב שקר. מה שנישאר,אם כך,אלו העבמים ---המופשטים בעלי נוכחות ממשית -חלקית,כדי להטיל ספק בהנחה הטוטלית שהמין האנושי מטורף לחלוטין. כלומר הוא ,המין האנושי,מוכיח הבחנה חדה אחת בלבד שמוכיחה את החלק הניסתר של המציאות ואלו העבמים. 1.כל בן אנוש שאינו מאמין שיש מעבר למציאות המקובלת ממשות רוחנית כל שהיא,אבוד [זומבי] בכלא החומרי [פיסי] 2.כל בן אנוש שחושב שהכל ישנו\אפשרי בעולמות הרוחניים והכל רוח במקור ובממשות יחדיו,---תלוש ומעופף ללא עוגן. ---------- העבמים [או לחילופין המוסיקה של יוהן סבסטיין באך,לטעמי] הם השער השפוי ביותר האפשרי לאמת הקוסמית האמיתית. --------- אם את או מישהו רואה בזה מניפסט פילוסופי מגלומני,אז הוא צודק. אין לי יותר מרחב ויכולת תימצות לתאר עד כמה זה חשוב, מה שכאן כתוב. ------ ולכן ההסתרה הרב מימדית,אנושית וחוצנית,מתודעת האדם, העבמים הוא הדבר האוביקטיבי היחיד שיכול להוכיח טוטלית את הרוחניות של היקום כי הוא מיצג ידע יקומי[גם רוחני] אמיתי. היחיד ב"ה" הידיעה. [למה נטשת את "אמנות הכישוף",אם מותר לשאול ?]

fire snake

New member
אחדד את השאלה:מה צריך לקרות כדי שתנקוט פעולה?

ומה יגרום לך להצטרף לשורות הלוחמים?

hamamin

New member
כשהמין האנושי יואיל בטובו

לקבל כעובדה את העבמים,צוויליזציות חוץ ארציות,טכנולוגיות רוחניות [לגבינו] ולזרוק לפח האשפה את כל הדתות והמיתוסים כולל ה"מיתוס המדעי" שהוא התגלמות הטימטום האנושי---- [משום שהוא פיסגת המחקר והחשיבה האנושית,לא מוצר של נזירים\אגוטריפניקים] ----פתיחות,מדינת רווחה,אוהלים לכל דורש עם חיבור למיים חינמים ושרותים,מזון חינם לרעבים אמיתיים ואהבה חופשית...[סתם] בקיצור אני שונא---- 1.אתיאיסטים 2.דתיים יהירים [סמרטוטיים אני אוהב] 3.אנשים שלא איכפת להם. 4.כל מיני ארסים. אם לדיון הציבורי על צוויליזציות חוץ ארציות יהיה רוב בעם , אני אצטרף. מוכן לתקוע נעצים על פתקים על עצי הפיקוס בשדרות רוטשילד . הגברת לילית,אני לא לוחם בעיניך ?

fire snake

New member
מר אמנון, אתה צוחק עלי?

נעצים על עצי הפיקוס... המממ... (פיקוסים מסכנים! שלא עוללו לך כל רע!
) הממ... המין האנושי יואיל בטובו... הוא לא - הקבוצה כוללת (האמנם?) משני-צורה ו(ללא ספק) כמה דברים יותר גרועים אפילו. כל עוד לא תפרק את "המין האנושי" לקבוצות אמיתיות - העניינים אבודים מראש. ונחוץ מניע אישי כדי להיות לוחם http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=122&MessageId=153802665 איך אני יכולה לדעת אם אתה לוחם או לא? צודק, טרם הגיעה שעת העכברים לצאת מן החורים.

fire snake

New member
באשר ל"אמנות הקסם":

זו לא היתה החלטה שלי. לדעתי, כמות ה"בעיות הטכניות" הוציאה למי שהוציאה את החשק להתמודד עם זה. (אבל לפי גרסה אחרת, אני "תלותית מדי"...) (לא יכולה להתחבר לרשת סופ"ש שלם - כשבפורום יש טרול משתולל... נמחקו לי הודעות באופן מסתורי - לא הופיעו גם בַּלוג של תפוז... הודעת המנהלת החדשה שלי מופיעה ונעלמת לסירוגין - היי! אתה מוכן להיכנס לשם לבדוק איזו הודעת מנהלת אתה רואה? (הזו שמופיעה כשלוחצים על "אודת הפורום והנהלתו" בשורה שמתחת לשם הפורום) אני רואה את שלי בלחיצה ראשונה, ואת הקודמת בלחיצה שנייה, וחוזר חלילה. (שלי הולכת ככה: ברוכים הבאים לפורום, מקצוענים, חובבנים,סקרנים ומבקשי עצה! לפחות תיהנו! ברכו והתברכו (אבל בלי קללות דיר באלכ...) המשך... כישוף, קסם, מאגיה: אומנות ההתכוונות בהשראה מגבוה כדי לחולל שינויים במציאות. לו תתרומנה כוונותיכם הצנועות (או השאפתניות...) להשתכללות המציאות, להתרוממות הרוח ולעליית מדרגה! ∞ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; עוד מישהו מוכן לבדוק איך זה מאצלו? תודה!

fire snake

New member
והנה גברת שלא ברור אם היא מדברת מעצמה או

ממפעיליה (בסרטון אחד קודם יש כתובת אזהרה - אני מניחה שהיא עצמה לא יודעת) כשהיא נוקבת שמות ותיאורים של משתתפים בטקסי הקרבת ילדים, שבמהלכם הם משנים צורה והופכים ללטאיים, בלהיטותם למהר וללגום מהדם (ג'ורג' בוש, הנרי קיסינג'ר, טוני בלייר, המלכה אליזבט...) שמה arizona wilder. הבאתי קישור לסרטון 17\17 - שבו היא מדברת על מה שעוללו לה עצמה כדי שיוכלו להשתמש בה - עדיין בטון חסר הרגש שמחבל באמינותה - רק כשהיא מדברת על הכי גרוע - גרונה נחנק. הכי גרוע: שילדיה עוברים את מה שעברה היא, וגם אמרו להם שהיא, אמם, נטשה אותם. http://www.youtube.com/watch?v=JsaO6Q01o48&NR=1

hamamin

New member
השאלה מי אמיתי יותר

טוני בלייר שהוטבל לאחרונה לקתוליות בגלל אישתו, או אריזונה ודיוויד אייק שאין סיכוי שהם אמיתיים [אחרת היו מתים אם היו דוברים אמת] אני חושב שטוני בלייר מסתפק במים,יין,תה ובירה. כסף רץ אצלו כמו מים. והחברה המדומינים צריכים לעבוד קשה בשביל כסף וכניראה מצליחים. בכל הקונספרציות מהאזור האמריקאי [אין לי נגישות בכלל לאזורים אחרים]יש מיסטיפיקציה של דת חדשה, תערובת של אידיאליזם ליבראלי,רוחניות,שנטיות-חשישית,הודואיזם קליל,אנטישמיות חדשה [זכויות ה"פלסטינים" ] אנטי רוקפלאר ורוטשילד ופורד והאילומינטי שלהם עם סוכנות הסי איי אי הפרטית שלהם,המועצה לקישרי חוץ עם קיסינז'ר וסורוס בילדנברג ומלטה ומלך ספרד ושימון פרס וחוצנים אפורים ואנטי כריסט---- משעמם להם לאמריקאים,פשוט. אין בכל זה אלא שמץ של אמת,כל שהיא. לחלוחית. העולם מטופש מידי לתחכום יתר כזה---- ואין שום תוצאות בשטח לשום "תוכנית שטנית"---ואני עוקב אחר זה כמה עשורים. זאת דעתי.

גורמים ערטילאיים לגבינו

כנראה שקיימים בפועל גורמים שעדיין ערטילאיים לגבינו,אך למעשה חיינו תלויים בהם. עלול להיות שיש קשר רופף לדתות שלנו,אך רוב התיאוריות המדעיות כביכול (חלקן מוכחות בערמה -בעקיפין ורובן ללא שום הוכחות) אינן אלא שטויות הזויות המתבססות על צורך האמונה בנפש האדם (ראה "הידען" ודת ה"מקרו אבולוציה"). תעלומת הארכיטיפים האוניברסליים ,שטבע קארל יונג, הנובעים מתת המודע הקולקטיבי שבחלומותינו-המדע חדל לחקור זאת או שליונג היה מקור שנעלם מאיתנו? דניאל ובסטר שמכר נשמתו לשטן דוגמת שמאלנים רבים או מנהלת הקרן החדשה לישראל המסיתה (מממנת אוהלים,אוכל,בירות ואמנים) עם כסף מערב הסעודית. הירונימוס בוש-גן התענוגות הארציים-הגיהינום וכדור הארץ.איך הוא הגיע(מה נגלה לו) לרישומי המפלצות המחרידות באחרית ימיו ? האם הסמלים שבציוריו דומים לסמלים שיונג ניסה לפענח? מי הנחה את פיליפ הרביעי להשמיד את הטמפלרים,האם רק רכושם היה בעוכריהם? שוכרי הדירות המבקשים בשם הדמוקרטיה המעוותת עפ"י פרשנותם להרוג (ברעב) את בעלי הדירות להשכרה(פיקוח=החרמת רכוש=חוק הגנת הדייר),אין להם שמץ טענה כלפי הטייקונים המסיתים-בעלי ערוץ 2,ערוץ 10 ,העיתונים(פרט ל"ישראל היום"),רשתות המזון ועוד,אלא אך ורק כלפי אנשים כמוהם והוריהם,המנסים להתפרנס בדוחק מרכושם הזעום,זאת גזלת הרש במיטבה.האם רוע נעלם משפיע במניפולציה על מוחם?

hamamin

New member
קארל יונג היה חוקר עבמים,בנוסף.

מזלו שלא מחקו לו את כל התורה. הוא העיז לגעת,כמדען,ב"שוליים הסהרוריים" והרשה לנשמה קיום כל שהוא. בעולם הפיסי יש לכל יצור חי מגוון מזיקים שמנסים לחיות על חשבונו---- אריות,תולעים,חד תאים,חידקים,פטריות ווירוסים---- סביר שגם באזורים הרוחניים של הנשמה ישנו מגוון דומה. בעולם הפיסי ישנו מגוון שליטים שמנסה להנחות אותנו למלכודות שלו---- מפלגות,חנויות,מותגים,ביטוחים [בריאות ,כסף,רכוש]אמונות והזדהויות עד אין מספר. סביר שגם במימדי המציאות האחרים. כניראה שאנחנו טעימים,בסופו של יום.

fire snake

New member
האם לקינו בפרעושים? או שאנחנו עופות בלול ?

- כמו שטען דון חואן מורהו של קרלוס קסטנדה? http://www.sorceryfiles.com/FlyersReport.html והאם המעופפים הקסטנדיים מתחברים ללטאיים ולאפורים? ואיפה נכנסים לתמונה ה"לא אורגניים"? והאם נמשיך ללכת כצאן לגז? עד הסוף המר?

fire snake

New member
הנה אפילו כלוב אחד

http://www.google.co.il/imgres?q=hironimus+bosch&hl=iw&safe=off&sa=X&tbm=isch&tbnid=RIkFjJ5D4tg8nM:&imgrefurl=http://www.art-prints-on-demand.com/a/hieronymus-bosch/the-last-judgement-detail-10.html&docid=RrPWLAErWT_JiM&w=500&h=336&ei=z68xTt-1KYGz8QPJuvmgDg&zoom=1&iact=hc&vpx=375&vpy=178&dur=453&hovh=184&hovw=274&tx=135&ty=203&page=9&tbnh=127&tbnw=175&start=56&ndsp=7&ved=1t:429,r:0,s:56&biw=819&bih=479

למעלה